Str 7 z 9 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
EFKAKONEFKA33 |
Post #1 Ocena: 0 2011-12-08 21:32:35 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
|

|
 |
|
|
Pajak81 |
Post #2 Ocena: 0 2011-12-08 21:46:05 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-09-2010 Skąd: London |
Jak dla mnie wystarczy jak wrzucisz podziekowania od dzieciakow....
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #3 Ocena: 0 2011-12-08 22:13:34 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2011-12-08 21:46:05, Pajak81 napisał(a):
Jak dla mnie wystarczy jak wrzucisz podziekowania od dzieciakow....
Od dzieci z domu dziecka wiem ,ze napewno bedzie jakies podziekowanie .Jezeli chodzi o 40-oro dzieci z Marzycielskiej poczty ,bedzie ciezko uzyskac podziekwania od kazdego z osobna . Jest ich tak duzo to raz a dwa sa rozrzucone po calej Polsce , bede wchodzic na ich strone i jak tylko bede miala jakies wiesci bede dawac znac
Scany wrzucam nie tylko dla was ale i dla siebie , ze wszystko co robie jest robione uczciwie i rzetelnie co jest podstawa organizowania tego typu akcji Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
Pajak81 |
Post #4 Ocena: 0 2011-12-08 22:20:04 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-09-2010 Skąd: London |
I wszystko jest Ok!!! Gratuluje!
|

|
 |
|
Adacymru |
Post #5 Ocena: 0 2011-12-08 23:11:52 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Kolejna akcja wspaniale rozpracowana. Gratulacje Efka, tylko zazdroscic zapasow sil i wytrwalosci.

Ada
|

|
 |
|
|
DariaT |
Post #6 Ocena: 0 2011-12-09 08:20:03 (13 lat temu) |

Z nami od: 15-07-2009 Skąd: Londyn |
Efkakonefka powinna dostać nagrodę uśmiechu MW, jak zwykle kawał dobrej roboty, a chciałam przypomnieć, że akcje organizowała po niewypale jakim była zbiórka pieniędzy przez pewną userkę, która nie potrafiła się rozliczyć z zebranych pieniędzy i ogólnie atmosfera na MW nie była przyjazna dla takich akcji, więc tym bardziej brawo również za odwagę
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #7 Ocena: 0 2011-12-10 23:11:49 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #8 Ocena: 0 2011-12-13 13:43:31 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Przegladalam wlasnie Marzycielska Poczte
DOBRE WIESCI!!!
Napewno juz kilkoro dzieci otrzymalo wyslane dzieki Wam upominki
Chocby maly Oliwier
Oliwer Przybek
czy Maksiu
Maks Trepanowski
lub Laura
Laura Szala
Komentarze i podziekowania ,mozecie znalezc pod profilem dziecka
Przejrzalam tylko 3 strony bo na wiecej juz nie mam teraz czasu.Chcialam Wam tylko przypomniec , ze w zwiazku z tym , ze dzieci sa chore i czesto w szpitalach a rodzice zabiegani nie zawsze ten komentarz pojawia sie tam szybko .Czasami nie pojawia sie wogole.Ale przeciez nie o to chodzi , wazne , ze wyslalismy i predzej czy pozniej te upominki dojda sprawiajac im radosc.Za co Wam serdecznie dziekuje
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #9 Ocena: 0 2011-12-13 14:16:50 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Same dobre wiadomosci
Wlasnie dostalam ptwierdzenie od domu dziecka ze dotarla paczka ze slodyczami co jest zasluga DariiT
A tu wklejam rysunek jak narysowaly dzieciaki . W zwiazku z tym ,ze pomagali w zebraniu paczki rowniez Anglicy dzieciaki napisaly podziekowania po angielsku
 Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
NataliaMukolink |
Post #10 Ocena: 0 2011-12-13 17:18:59 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-12-2011 Skąd: Polska |
Witam serdecznie
Jestem Natalia Mukolinka dlatego że jestem chora na mukowiscydozę
Chciała bym bardzo mocno podziękować pani Ewie(Efkakonefka) i wszystkim Forumowiczom portalu Moja wyspa za to że dziś dostałam śliczny prezent od Mikołaja  czapeczkę i kartkę 
Jestem na Marzycielskiej Poczcie
Zapraszam na Marzycielską Pocztę
i chcę powiedzieć tylko ze JESTEŚCIE KOCHANI BO DZIĘKI WAM DZIŚ SIĘ BARDZO UCIESZYŁAM ZNÓW  to jest cudowne ze są na świecie tacy kochani święci Mikołajowie jak Wy 
Natalia Mukolinka
 Natalia Mukolinka
|

|

|
|