MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Swiety Mikolaj pilnie poszukiwany ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 7 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2011-12-08 21:32:35 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czesc obiecanych scanow .W zwiazku z tym , ze nie moglam kilku rzeczy dla dzieciakow zakupic w sklepie ze wzgledu na zainteresowania , kilka upominkow kupilam prze ebay.Pozostale rachunki, te z ebaya postaram sie zescanowac i wkleic jutro .Troche tej paierkowej roboty bylo :-o;-)

EDIT:Chcialam przeprosic ,wkradl sie drobny blad .Zdublowalam zdjecie scanu nr 3 a nie wkleilam scanu nr 4 .Blad juz poprawiony ,jeszcze raz przepraszam

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 08-12-2011 22:25 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Pajak81

Post #2 Ocena: 0

2011-12-08 21:46:05 (13 lat temu)

Pajak81

Mężczyzna

Z nami od: 30-09-2010

Jak dla mnie wystarczy jak wrzucisz podziekowania od dzieciakow....

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2011-12-08 22:13:34 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-12-08 21:46:05, Pajak81 napisał(a):
Jak dla mnie wystarczy jak wrzucisz podziekowania od dzieciakow....

Od dzieci z domu dziecka wiem ,ze napewno bedzie jakies podziekowanie .Jezeli chodzi o 40-oro dzieci z Marzycielskiej poczty ,bedzie ciezko uzyskac podziekwania od kazdego z osobna . Jest ich tak duzo to raz a dwa sa rozrzucone po calej Polsce , bede wchodzic na ich strone i jak tylko bede miala jakies wiesci bede dawac znac
Scany wrzucam nie tylko dla was ale i dla siebie , ze wszystko co robie jest robione uczciwie i rzetelnie co jest podstawa organizowania tego typu akcji
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Pajak81

Post #4 Ocena: 0

2011-12-08 22:20:04 (13 lat temu)

Pajak81

Mężczyzna

Z nami od: 30-09-2010

I wszystko jest Ok!!! Gratuluje!

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2011-12-08 23:11:52 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Kolejna akcja wspaniale rozpracowana. Gratulacje Efka, tylko zazdroscic zapasow sil i wytrwalosci.

Obrazek
Ada

Do góry stronyOffline

DariaT

Post #6 Ocena: 0

2011-12-09 08:20:03 (13 lat temu)

DariaT

Kobieta

Administrator

Z nami od: 15-07-2009

Efkakonefka powinna dostać nagrodę uśmiechu MW, jak zwykle kawał dobrej roboty, a chciałam przypomnieć, że akcje organizowała po niewypale jakim była zbiórka pieniędzy przez pewną userkę, która nie potrafiła się rozliczyć z zebranych pieniędzy i ogólnie atmosfera na MW nie była przyjazna dla takich akcji, więc tym bardziej brawo również za odwagę :-)

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2011-12-10 23:11:49 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Juz ostatnie scany z ebaya

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2011-12-13 13:43:31 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Przegladalam wlasnie Marzycielska Poczte
DOBRE WIESCI!!!
Napewno juz kilkoro dzieci otrzymalo wyslane dzieki Wam upominki

Chocby maly Oliwier:-D
Oliwer Przybek

czy Maksiu

Maks Trepanowski

lub Laura
Laura Szala

Komentarze i podziekowania ,mozecie znalezc pod profilem dziecka

Przejrzalam tylko 3 strony bo na wiecej juz nie mam teraz czasu.Chcialam Wam tylko przypomniec , ze w zwiazku z tym , ze dzieci sa chore i czesto w szpitalach a rodzice zabiegani nie zawsze ten komentarz pojawia sie tam szybko .Czasami nie pojawia sie wogole.Ale przeciez nie o to chodzi , wazne , ze wyslalismy i predzej czy pozniej te upominki dojda sprawiajac im radosc.Za co Wam serdecznie dziekuje :-D

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2011-12-13 14:16:50 (13 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Same dobre wiadomosci ;-)
Wlasnie dostalam ptwierdzenie od domu dziecka ze dotarla paczka ze slodyczami co jest zasluga DariiT8-)

A tu wklejam rysunek jak narysowaly dzieciaki . W zwiazku z tym ,ze pomagali w zebraniu paczki rowniez Anglicy dzieciaki napisaly podziekowania po angielsku

Obrazek

Do góry stronyOffline

NataliaMukolink

Post #10 Ocena: 0

2011-12-13 17:18:59 (13 lat temu)

NataliaMukolinka

Kobieta

Z nami od: 13-12-2011

Witam serdecznie:-D
Jestem Natalia Mukolinka dlatego że jestem chora na mukowiscydozę:-D
Chciała bym bardzo mocno podziękować pani Ewie(Efkakonefka) i wszystkim Forumowiczom portalu Moja wyspa za to że dziś dostałam śliczny prezent od Mikołaja:-D czapeczkę i kartkę:-D:-D
Jestem na Marzycielskiej Poczcie
Zapraszam na Marzycielską Pocztę
i chcę powiedzieć tylko ze JESTEŚCIE KOCHANI BO DZIĘKI WAM DZIŚ SIĘ BARDZO UCIESZYŁAM ZNÓW:-D to jest cudowne ze są na świecie tacy kochani święci Mikołajowie jak Wy:-D:-D

Natalia Mukolinka

Obrazek
Natalia Mukolinka

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

Strona 7 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,