10.00 f-hwojtek
5.00 f-chmielunka
-------------------------------
231.62 f
dzieki

Rozmawialam ze znajomymi z pracy ,powinni na dniach przyniesc jakies slodycze dla domu dziecka

Str 2 z 9 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2011-11-15 16:58:42 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
216.62 f
10.00 f-hwojtek 5.00 f-chmielunka ------------------------------- 231.62 f dzieki ![]() Rozmawialam ze znajomymi z pracy ,powinni na dniach przyniesc jakies slodycze dla domu dziecka ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2011-11-15 17:56:59 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
I kolejna wplata ![]() 231.62 f+ 20.00 f-iwonesku -------------------------- 251.62 f Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2011-11-15 21:49:10 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Podbijam filmikiem o marzycielskiej poczcie znalezionym na you tube
zachecajac jednoczesnie do udzialu w akcji , za dotychczasowe Wasze wsparcie serdecznie dziekuje ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
ROTAREDOM | Post #4 Ocena: 0 2011-11-16 19:53:22 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Mikołaj Is Coming To Town Mariah Carey Jeszcze nie! Ale juz niebawem. ![]() ![]() ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2011-11-16 20:17:11 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Dostalam dzis troche slodyczy dla dzieciakow z mojej pracy
Ofiarodawcy: Krzysztof cudbury fingers-125g cudbury roses chocolate-400g jam teacake-125g milk chocolate cars-80g mikolaj z czekolady -2 sztuki Krzysiu dziekuje bardzo za pamiec ![]() Rob and Mark cudbury chocolate heros in tin -800g thanks a lot for your support ![]() W pracy jutro bede roznosic ulotki , mam nadzieje ,ze jeszcze dojda jakies slodycze ,jak juz bede wiedziala ile udalo mi sie uzbierac dopiero wtedy dokupie pozostale lakocie Potem reszte wydam na marzycielska poczte Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
ROTAREDOM | Post #6 Ocena: 0 2011-11-17 12:14:46 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
MIKOŁAJ, mikołaj. ![]() Mikołajki fajniejsze. ![]() ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2011-11-17 17:37:07 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
251.62 f+
10.00 f Anonim 10.00 f Anielka ----------------------- 271.62 f dziekuje wam bardzo Ulotki w pracy rozniesione , czekam na odzew ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2011-11-18 20:04:22 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
271.62 f +
20.00 f -mama-myszy ------------------------------ 291.62 f Dziekuje Aga ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Adacymru | Post #9 Ocena: 0 2011-11-19 00:16:36 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Czy daleko jeszcze jest Mikolaj?
![]()
Ada
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2011-11-19 08:40:38 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-11-19 00:16:36, Adacymru napisał(a): Czy daleko jeszcze jest Mikolaj? ![]() 291.62 f+ 10.00 f Adacymru -------------------------- 301.62 f Czy Mikolaj jest daleko? Zalezy to od rozwoju sytuacji . Jak pisalam osobiscie roznioslam do wielu osob ulotki informacyjne , ze zbieram slodycze . Jeszcze wczoraj moja HR Manager sama ze mna usiadla i dopisala kilka rzeczy . W poniedzialek w poprawionej , ladniejszej , kolorowej formie powiesze kilka ulotek w newralgicznych miejscach , zeby wszystkie zmiany mogly zobaczyc . Firma w ktorej pracuje jest duza dlatego ustalilysmy , ze czas przynoszenia slodyczy konczy sie w przyszly piatek . Nie mam pojecia jaki bedzie odzew bo na cala firme jest tylko 5 Polakow a to jak na jej wielkosc naprawde niewiele ,dlatego nie wiem jak odniesie sie angilska spolecznosc na moje zapytanie Nie ukrywam , ze bylam mile zaskoczona pomoca pani z HR i jej zaangazowaniem, mialam tez mily odzew od ludzi ale czas pokaze W CAB gdzie mam wolontariat tez zanioslam wczoraj jedna z ulotek i zawiesilam w centralnym punkcie biura wiec ufam , ze tez bedzie jakas pozytywna reakcja Trzymajcie kciuki :-W Wstrzymuje sie z ewentualnym zakupem slodyczy do przyszlego tygodnia bo nie ma co przesadzac z wysylka samych slodyczy .Jesli sie okaze , ze mamy ich wystarczajaco moze wcale nie bedzie trzeba nic dokupowac i wszytkie pieniadze pojda na dzieciaki z marzycielskiej poczty a to jest moim priorytetem W zeszlym roku staralismy sie przeznaczyc srednio 10f na maly upominek dla dziecka , w tym roku mysle podobnie Na chwile obecna mamy 301.62 f , dzieci jest 39-cioro , jesli chcielibysmy jednak wszystkim cos kupic to jeszcze torszke nam jednak brakuje Przypominam -wszystko jest w naszych rekach Wszytkim serdecznie dziekuje za nieoceniona pomoc ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|