A+M+K+L
|
|
---|---|
aszuelka | Post #1 Ocena: 0 2011-09-24 09:01:25 (14 lat temu) |
Z nami od: 08-07-2011 Skąd: londyn |
Odnalazlam bardzo ciekawa strone w Polsce. Mianowicie, oddaje sie tam niepotrzebne rzeczy z domu. Mam zamiar robic paczki takich rzeczy i wysylac je do Polski. Znalazlam dziewczyne, ktora chetnie sie zajmie wysylaniem rzeczy dla ludzi potrzebujacych. Mam zamiar rowniez wysylac jakies slodycze i zywnosc, ktora ma dluzszy do spozycia. Jesli ktos chcialby pomoc i wyslac ze mna jakies rzeczy (ja pokrywam koszty przesylki), to prosze o kontakt. Pozniej podam danej osobie link do profilu, z ktorego beda oddawane rzeczy, aby mogl sprawdzic, iz jego rzeczy rzeczywiscie sa wysylane innym a nie sprzedawane, chociazby na allegro. Pozdrawiam
![]() A+M+K+L
|
alexandra0510 | Post #2 Ocena: 0 2011-09-24 16:52:47 (14 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2008 |
Ja bym chciala pomoc. Mozesz podac mi swojego maila, to sie skontaktuje.
Pozdr |
aszuelka | Post #3 Ocena: 0 2011-10-16 09:52:39 (14 lat temu) |
Z nami od: 08-07-2011 Skąd: londyn |
Nadal szukam ludzi, ktorzy sa gotowi pomoc. Najchetniej z Londynu. Wlasnie w ostatnim tygodniu kupilam dla chlopca chorego na raka misia OOAK. Chlopczyk wlasnie jechal do szpitala i bardzo chcial miec swojego prywatnego przyjaciela
![]() Wiemy o tym doskonale, ze Anglicy czesto wystawiaja przed domy zbedne rzeczy, wez je, ja podjade i je odbiore, potem oddam je ludziom potrzebujacym w Polsce. Jesli chcesz byc pewnym, ze jestem osoba uczciwa, napisz do mnie, dam Ci namiary chociazby na mame tego chlopczyka, ktory dostal ode mnie misia ![]() Pozdrawiam A+M+K+L
|
|