Str 3 z 5 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-09-21 17:33:44 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Dwunasty | Post #2 Ocena: 0 2011-09-21 17:44:42 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
A ja, jeśli to ma być pomoc czysto finansowa uważam iż każdy to może zrobić indywidualnie, wpłacając na konto prywatne Mikołajka czy fundacji.
Nakrętek osobiscie zbierać nie będę bo wysłanie ich do Polski więcej będzie kosztować aniżeli to co mogą za nie otrzymać ![]() Przesyłka nakrętek za 3 funty to 14 zł na koncie Mikołajka ![]() Ps. Tutaj jest sprawa jasna i każdy już wie czego potrzeba. Lepiej Efki siłę i paypala(hehe) spożytkować przy kolejnej akcji, a jestem pewien iż długo czekać nie będziemy musieli. |
Adacymru | Post #3 Ocena: 0 2011-09-21 17:52:42 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Moze moglaby pojawic sie taka sekcja gdzies na MW, gdzie bylby link do szczytnych celow. Nie mowie koniecznie, ze MW ma sponsorowac, ale zeby ludziom latwiej i jasniej bylo mozna zauwazyc taka sekcje, bo w tematach na forum trudno znalezc.
Ada
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2011-09-21 17:56:55 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-09-21 17:44:42, Dwunasty napisał(a): A ja, jeśli to ma być pomoc czysto finansowa uważam iż każdy to może zrobić indywidualnie, wpłacając na konto prywatne Mikołajka czy fundacji. Ja osobiscie rozwniez jestem za tym by wplacac w ten sposob , tym bardziej , ze jak sami widzicie nawet jak zbiore wasze pieniadze i przesle na konto nie bede Wam mogla zagwarantowac kiedy te pieniadze zostana wykorzystane (z tego co pisze mama to moze potrwac) i z jakim efektem a nie bardzo usmiecha mi sie bycie posadzana o to , ze ludzie wplacali a ja nieumiejetnie je spozytkowalam Tu pozosaje kwestia waszego zaufania do tych ludzi ,ze wplacone przez Was pieniadze pojda na wlasciwy cel Jezeli jednak chcecie za moim posrednictwem wspomoc ta rodzine nie widze przeszkod.Mozna zebrac jakas kwote i poprosic o pokwitowanie sumy ,wszystko zostawaim w waszej gestii Mysle jak mozna by bylo temat naglosnic zeby nie rozszedl sie po kosciach i by jak najwiecej ludzi moglo sie dowiedziec o Mikolajku Cytat: Lepiej Efki siłę i paypala(hehe) spożytkować przy kolejnej akcji, a jestem pewien iż długo czekać nie będziemy musieli.
Tak dla przypomnienia z poprzednich akcji zostalo jeszcze okolo 178 funtow ,ktore sa zamrozone na swiatlowody dla Patrycji z fundacji mam marzenie , jestem w trakcie zalatwiania spraw ale to jeszcze troche potrwa ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #5 Ocena: 0 2011-09-21 19:01:31 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2011-09-21 19:06:33 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-09-21 19:01:31, Poetka napisał(a): Poproszę o numer konta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poetko moj paypal to koneffka1@googlemail.com jezeli masz zyczenie wplacic do mnie a tu masz strone Mikolajka i numer konta jezeli chcesz wplacac bezposrednio do rodziny Mikolajek Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #7 Ocena: 0 2011-09-21 19:11:53 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2011-09-21 19:52:22 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-09-21 19:11:53, joannna napisał(a): czy te korki maja byc jakies specjalne czy poprostu zwykle korki ze wszystkiego?będą sie nadawac? wyslalam maila z zapytaniem o korki ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2011-09-21 21:17:40 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Joanno
![]() dostalam odpowiedz nie ma znaczenia z czego nakretki Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
25-Matylda | Post #10 Ocena: 0 2011-09-21 21:55:48 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2010 Skąd: Londyn |
Cytat: 2011-09-21 19:11:53, joannna napisał(a): Mysle ze korki też mozna zbierac ,mysle ze jak ktos zbierze wieksza ilosc i bedzie jechal do polski autem to moze zabrac korki ze soba. Ja od dzis bede zbierac ,poprosze tez znajomych ..czy te korki maja byc jakies specjalne czy poprostu zwykle korki ze wszystkiego?będą sie nadawac? jak juz pisalam wczesniej my zbieramy nakretki od bardzo dawna ze wszystkich plastikowych butelek, teraz to juz odruchowo zanim butelke wyzucamy najpierw korek odkrecamy ![]() ![]() Na świecie nie ma nic piękniejszego od pobudzania ludzi do śmiechu
|