Dziewczyny ja rzeczywiscie nie znam ani Londynu ani cen wynajecia samochodu na te cztery w tym przypadku dni
Dostalam maila do wolontariuszki a sama osobiscie nie wiedzac jak moge pomoc postanowilam wrzucic post . Wiem , ze na wlasna reke tez szukaja jakiejs firmy i pytali sie mnie o ewentualne podpowiedzi lub znajomosc osoby , ktora by mogla sie tego podjac.
Z tego tytulu zalozylam ten post , mialam dzis sie zajac przejrzeniem ofert i zapoznaniem sie z cenami co pewnie pozniej zrobie
Wyobrazam sobie , ze ceny nie beda male , pytanie nie dotyczylo sfinalizowania projektu bo wolontariuszka nie wystapila z taka prosba
Ja jedynie od siebie myslalam , ze moze jak znalazlaby sie prywatna osoba moze wtedy mozna by bylo pokryc koszty paliwa ,choc szczerze powiedziawszy tez nie orientuje sie jaka to musialby byc kwota
Wczoraj wyslalam maila z zapytaniem czy zrobili jakies postepy w sprawie znaleznienia transportu , na razie jeszcze nie mam odpowiedzi
Dziekuje Wam za przyblizenie sytuacji odnosnie warunkow dla niepolnosprawnych poruszajacych sie po Londynie , napewno przekaze zaraz wolontariuszcze emailowo wasze sugestie .
Zawsze warto posluchac czyichs opinii , tym bardziej , ze ja niestety w tej kwestii nie orientuje sie jak wyglada sytuacja w tak duzym skupisku miejskim
dzieki dziewczyny

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.