MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Warto marzyc ...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 10 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2011-07-21 22:53:26 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

325.47f +
25.00f radzik77
----------------
350.47 f

dziekuje ci bardzo :-D
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2011-07-21 22:57:08 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Aga dziekuje jutro juz na spokojnie o tym bedzie mozna pomyslec :-D i zastanowic sie jaka opcje wybrac
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2011-07-22 20:53:59 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Zamiast swiatlowodow notabene strasznie drogich znalazlam cos takiego

weze swietlne
wyslalam juz zapytanie do koordynatorki czy w zastepstwie moze byc cos takiego

jest sporo niedrogich gadzetow swietlnych na allegro zobaczymy jak sie do tego ustosunkuje koordynatorka

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-07-22 21:42:50 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2011-07-31 11:53:48 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dziekuje Leonka za szczegolowe informacje , na nie mialam czasu w tym tygodniu niczym sie blizej zajac dopiero teraz pierwszy raz od trzech tygodni mam dzien wolnego
Codziennie sprawdzam emaila ale na chwile obecna nie mam zadnej wiadomosci od koordynatorki fundacji ,prawde powiedziawszy nie wiem czy nie jest na urlopie czy nie ma czasu
Tak szczerze to nie wiem co mam myslec ,dzieci czekaja a podejscie takie z lekka lekcewazace
Napisalam jeszcze do wolontariuszki ktora zajmowala sie marzeniem wiktorka ,moze od niej uda mi sie cos jeszcze dowiedziec

Pomyslalam , ze skontaktuje sie z ktoryms z domow dziecka i moze uda sie tam uzyskac jakies informacje jakiej pomocy dzieci by oczekiwaly i czy my bylibysmy w stanie im pomoc

Znow po raz kolejny musze sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac na odpowiedzi ,gdyby to ode mnie samej zalezalo pewnie potoczyloby sie to szybciej ,natomiast zalezy to tez od jeszcze innych ludzi Bede informowac co sie dzieje zebyscie nie mysleli , ze zapomnialam i nie interesuje sie tematem
W miare przyplywu nowych informacji bede Wam wszystko pisac

Moje pytanie rowniez moze Wy macie jakies propozycje na co przeznaczyc wasze pieniadze
czekam na sugestie

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2011-07-31 13:47:59 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Popieram propozycje Efki, zamiast czekac na oddzew woluntariuszy, mozna w miedzyczasie sprawic radosc dzieciom z innej placowki.
Ada

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #7 Ocena: 0

2011-07-31 17:26:07 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Jeśli mogę, to popieram. Z resztą zdaje się iż wszyscy którzy wpłacali pieniążki zaufali Efce i jej decyzjom.

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #8 Ocena: 0

2011-07-31 17:35:47 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Ja juz sie wypowiedzialam na PW do Efki - dzieci z domu dziecka, na pewno sie baaaaardzo uciesza ;-).

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 31-07-2011 19:59 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #9 Ocena: 0

2011-07-31 20:02:53 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2011-08-26 20:05:55 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Sluchajcie
Chcialabym powrocic do sprawy lozeczka dla Oskara

Oskar -lozeczko

Sporo czasu zajely rozmowy z wolontariuszami i czekanie na odpowiedzi jak rowniez kontaktowalam sie z kilkoma firmami , ktore zajmuja sie robieniem mebli na wymiar
Jedna z firm zaproponowalaa nawet , ze zrobi lozeczko za darmo , w trakcie rozmow i ustalan szczegolow niestety zaginela w akcji
:-?

Chcialabym jednak wrocic do tego marzenia i czesc kwoty z pozostalych pieniedzy przeznaczyc na lozko dla tego chlopczyka

326.58 f-pozostala kwota

znalazlam takie lozko ,ktore po przemeblowaniu w domu spelnia wymagania

lozko z materacem

laczna kwota do zaplaty z dostawa to w przeliczeniu na funty okolo 150 funtow

zapytanie do Was czy mam kupowac lozko?

dla przypomnienia Oskar cierpi on na dziecięce porażenie mózgowe oraz małogłowie ma także bardzo poważne problemy ze wzrokiem.

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,