325.47f +
25.00f radzik77
----------------
350.47 f
dziekuje ci bardzo

Str 10 z 14 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2011-07-21 22:53:26 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
325.47f + 25.00f radzik77 ---------------- 350.47 f dziekuje ci bardzo ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2011-07-21 22:57:08 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Aga dziekuje jutro juz na spokojnie o tym bedzie mozna pomyslec
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2011-07-22 20:53:59 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Zamiast swiatlowodow notabene strasznie drogich znalazlam cos takiego
weze swietlne wyslalam juz zapytanie do koordynatorki czy w zastepstwie moze byc cos takiego jest sporo niedrogich gadzetow swietlnych na allegro zobaczymy jak sie do tego ustosunkuje koordynatorka Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #4 Ocena: 0 2011-07-22 21:42:50 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2011-07-31 11:53:48 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Dziekuje Leonka za szczegolowe informacje , na nie mialam czasu w tym tygodniu niczym sie blizej zajac dopiero teraz pierwszy raz od trzech tygodni mam dzien wolnego
Codziennie sprawdzam emaila ale na chwile obecna nie mam zadnej wiadomosci od koordynatorki fundacji ,prawde powiedziawszy nie wiem czy nie jest na urlopie czy nie ma czasu Tak szczerze to nie wiem co mam myslec ,dzieci czekaja a podejscie takie z lekka lekcewazace Napisalam jeszcze do wolontariuszki ktora zajmowala sie marzeniem wiktorka ,moze od niej uda mi sie cos jeszcze dowiedziec Pomyslalam , ze skontaktuje sie z ktoryms z domow dziecka i moze uda sie tam uzyskac jakies informacje jakiej pomocy dzieci by oczekiwaly i czy my bylibysmy w stanie im pomoc Znow po raz kolejny musze sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac na odpowiedzi ,gdyby to ode mnie samej zalezalo pewnie potoczyloby sie to szybciej ,natomiast zalezy to tez od jeszcze innych ludzi Bede informowac co sie dzieje zebyscie nie mysleli , ze zapomnialam i nie interesuje sie tematem W miare przyplywu nowych informacji bede Wam wszystko pisac Moje pytanie rowniez moze Wy macie jakies propozycje na co przeznaczyc wasze pieniadze czekam na sugestie Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Adacymru | Post #6 Ocena: 0 2011-07-31 13:47:59 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Popieram propozycje Efki, zamiast czekac na oddzew woluntariuszy, mozna w miedzyczasie sprawic radosc dzieciom z innej placowki.
Ada
|
Dwunasty | Post #7 Ocena: 0 2011-07-31 17:26:07 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Jeśli mogę, to popieram. Z resztą zdaje się iż wszyscy którzy wpłacali pieniążki zaufali Efce i jej decyzjom.
|
Nie_z_tej_bajki | Post #8 Ocena: 0 2011-07-31 17:35:47 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Ja juz sie wypowiedzialam na PW do Efki - dzieci z domu dziecka, na pewno sie baaaaardzo uciesza
![]() [ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 31-07-2011 19:59 ] Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
Post #9 Ocena: 0 2011-07-31 20:02:53 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2011-08-26 20:05:55 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Sluchajcie
Chcialabym powrocic do sprawy lozeczka dla Oskara Oskar -lozeczko Sporo czasu zajely rozmowy z wolontariuszami i czekanie na odpowiedzi jak rowniez kontaktowalam sie z kilkoma firmami , ktore zajmuja sie robieniem mebli na wymiar Jedna z firm zaproponowalaa nawet , ze zrobi lozeczko za darmo , w trakcie rozmow i ustalan szczegolow niestety zaginela w akcji ![]() Chcialabym jednak wrocic do tego marzenia i czesc kwoty z pozostalych pieniedzy przeznaczyc na lozko dla tego chlopczyka 326.58 f-pozostala kwota znalazlam takie lozko ,ktore po przemeblowaniu w domu spelnia wymagania lozko z materacem laczna kwota do zaplaty z dostawa to w przeliczeniu na funty okolo 150 funtow zapytanie do Was czy mam kupowac lozko? dla przypomnienia Oskar cierpi on na dziecięce porażenie mózgowe oraz małogłowie ma także bardzo poważne problemy ze wzrokiem. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|