Tu Wiktorek i jego nowy rowerek

a to wszystko dzieki Wam

Str 8 z 14 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2011-06-25 19:38:05 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Obiecane zdjecia
![]() Tu Wiktorek i jego nowy rowerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a to wszystko dzieki Wam ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2011-06-29 13:58:53 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
W zwiazku z tym ,ze dostalam potwierdzenie od wolontariuszki ,ze lozko dla Oskarka
lozko dla Oskarka nie moze byc w innych rozmiarach (udalo mi sie znalezc kilka na allegro ale sa o 5 cm za dlugie lub za szerokie ) wyslalam wlasnie emaile do firm meblowych na terenie Bydgoszczy z zapytaniem o cene lozka o wymiarach konkretnie nas interesujacych czyli 160/70 cm czekam na odpowiedzi Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #3 Ocena: 0 2011-06-29 14:42:27 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Adacymru | Post #4 Ocena: 0 2011-07-02 01:50:08 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Dla przypomnienia podbijam temat.
Ada
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2011-07-02 09:22:33 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2011-07-02 01:50:08, Adacymru napisał(a): Dla przypomnienia podbijam temat. dzieki Ada ![]() na moje maile odpowiedzialy dwie osoby , potwierdzily ze moga sie zajac zrobieniem lozeczka na wymiar , niemniej musze dzis usiasc i zrobic szkic zeby moc go przeskanowac do wlasciciela zeby wiedzial o co mi konkretnie chodzi widzialm tez wczoraj lozeczko w takich wymiarach w ikei , tak sie zastanawiam co teraz robic ![]() wpierw wysle maila ze szkicem i zobacze co powie wlasciciel firmy meblarskiej ,lozkoz ikei mi nie ucieknie , w razie co zawsze mozna je stamtad kupic Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
_Amanda_ | Post #6 Ocena: 0 2011-07-19 10:37:12 (14 lat temu) |
Z nami od: 28-03-2011 Skąd: Londyn |
up
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2011-07-19 19:06:32 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Dzieki za podbicie
![]() na chwile obecna jestem w trakcie rozmow z firma meblarska ktora zaproponowala ze zrobi lozeczko w zasadzie za darmo ,rozmowy sa prowadzone droga emailowa , zajmuje to wiec troche czasu Skontaktowalam wlasciciela na jego prosbe z koordynatorka oddzialu do ktorego nalezy marzenie ,zobaczymy co z tego wyjdzie wczoraj szukalam nowych marzen Jezeli sie okazae ze wlasciciel firmy podejmie sie zrobienia lozeczka nie pozostanie nam nic innego jak zaadoptowac inne marzenie Zreszta juz wyslalam maila do wolontariuszy odnosnie innych marzen , zobacze co mi odpowiedza Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2011-07-20 20:15:44 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Na chwile obecna marzenie Oskara zawieszam do momentu uzyskania informacji czy firma dogadala sie z koordynatorka fundacji mam marzenie i czy podejmie sie wykonania lozeczka
Wczoraj otrzymalam emaila od wolontariuszki w zwiazku z moim zapytaniem o marzenie Patrycji ,swiatlowody-do-lozeczka-i-zabawki-dzwiekowe Jeśli chodzi o marzenie Patrycji, to z powodu jej stanu zdrowia i reakcji na sygnały dźwiękowe i wzrokowe, najlepszym pomysłem będą właśnie światlowody, ktore bedzie mozna przymontowac do lozeczka. Chodzi o takie swiatlowody, ktore zmieniaja plynnie barwy, albo mozna je ustawic na stala barwe a oprocz tego, jakas dzwiekowa zabawka Do konca przyszlego tygodnia marzenie zostanie zrealizowane i mam nadzieje uda nam sie wywolac usmiech malej Patrycji ![]() pozdrawiam serdecznie Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2011-07-20 21:58:42 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
277.47f
+48.00 Anonim -- 325.47f dziekuje ![]() wzielaqm sie ostro za szukanie zabawek dzwiekowych i wezy swietlnych , tudziez swiatlowowdow mam nadzieje ze wolontariuszka oswieci mnie co dokladnie ma na mysli jezeli chodzi o swiatlowody ufam ,ze na dniach bede znala konkrtena odpowiedz by moc wybrac wlasciwie to co dziewczynka potrzebuje Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #10 Ocena: 0 2011-07-20 22:32:37 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|