nadal czekam na maila od wolontariusza
Str 4 z 14 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2011-05-02 11:58:12 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
podbijam
nadal czekam na maila od wolontariusza Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Nie_z_tej_bajki | Post #2 Ocena: 0 2011-05-02 19:38:46 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Nie bylo mnie caly weekend, ale jak zawsze przylaczam sie do akcji i jak tylko bede mogla, zaraz cos przeleje. Tez jestem za dwoma marzeniami
![]() ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2011-05-02 19:43:17 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Super Magic
![]() ja na razie wstrzymuje sie z wyborem lozka dopoki nie otrzymam odpowiedzi od wolontariusza , pozniej sie zobaczy czy zostana jeszcze pieniadze i czy mozna jeszcze zrealizowac inne marzenie Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #4 Ocena: 0 2011-05-02 21:33:18 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
littleflower | Post #5 Ocena: 0 2011-05-05 00:38:09 (14 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
up
oczywiscie popieram doloze sie tak ze mam w wielu sklepach sporo upustow, wiec wystarczy podac mi nazwe a ja na swojej stronce sprawdze co da rade zrobic Tutaj w Birmingham chodzac z przyjaciolka za praca znalazlysm,y sklepy tzw outlet gdzie mozna nowy sprzet taniej kupic, Z drugiej strony jestem za tym by jak kupowac to lepszej jakosci- niech bedzie troche drozsze ale niech posluzy dluzej i lepiej. Wiem ze chcialoby sie pomoc wszystkim i kazdego uszczesliwic ale po postu nie jestesmy w stanie. Ewa mozesz tez liczyc na moja pomoc, daj tylko znak, "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2011-05-05 06:44:36 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Dziekuje kwiatku
![]() jak dzis nie otrzymam emaila od fundacji jutro postaram sie w wolnej chwili tam zadzwonic Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #7 Ocena: 0 2011-05-06 14:59:58 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2011-05-07 19:47:56 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
221.02f kwota z pozostalej akcji
20f-mama myszy 40f-Dudzia 10f-A.F 10f-agarudi ---------- 301.02f dziekuje na chwile obecna nie mam jeszcze odpowiedzi ,probowlam wczoraj dzwonic ale bez odzewu ,bede jednak jeszcze probowac ...zobaczymy co z tego wyjdzie Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2011-05-13 15:55:30 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Informacyjnie tylko bo nie lubie kiedy zostajecie w pozostawieni w niewiedzy co sie dzieje
Na chwile obecna emaila nadal nie otrzymalam ,kilkukrtone proby dzwoninienia nie przyniosly efektu Na dzien dzisiejszy nie moge wiecej czasu na to poswiecic ,w zeszly poniedzialek oprocz pracy na noc mialam w godzinach rannych 6 godzin treningow w CAB przez kolejne 4 dni ,spalam tylko 3 godziny dziennie i dzis juz padlam .Weekend musze spedzic na nauce a od przyszlego poniedzialku ten sam maraton .Rozluzni sie pod koniec przyszlego tygodnia i wtedy z reka na sercu przysiade i sie tym wszystkim uczciwie zajme Przepraszam Was bardzo ,ze tak wyszlo ale sila wyzsza ,mam za krotka dobe ![]() Mam nadzieje ze uzbroicie sie w cierpliwosc a ja obiecuje wroce do tego zaraz po zakonczeniu treningu pozdrawiam serdecznie Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
piekar10 | Post #10 Ocena: 0 2011-05-13 19:32:53 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-06-2006 Skąd: Moja Wyspa |
óp
1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.
|