MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Warto marzyc ...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 4 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2011-05-02 11:58:12 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

podbijam
nadal czekam na maila od wolontariusza
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Nie_z_tej_bajki

Post #2 Ocena: 0

2011-05-02 19:38:46 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Nie bylo mnie caly weekend, ale jak zawsze przylaczam sie do akcji i jak tylko bede mogla, zaraz cos przeleje. Tez jestem za dwoma marzeniami ;-). Pierwszy to Eryk :-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2011-05-02 19:43:17 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Super Magic ;-)
ja na razie wstrzymuje sie z wyborem lozka dopoki nie otrzymam odpowiedzi od wolontariusza , pozniej sie zobaczy czy zostana jeszcze pieniadze i czy mozna jeszcze zrealizowac inne marzenie
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-05-02 21:33:18 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #5 Ocena: 0

2011-05-05 00:38:09 (14 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

up
oczywiscie popieram
doloze sie tak ze mam w wielu sklepach sporo upustow,
wiec wystarczy podac mi nazwe a ja na swojej stronce sprawdze co da rade zrobic
Tutaj w Birmingham chodzac z przyjaciolka za praca znalazlysm,y sklepy tzw outlet gdzie mozna nowy sprzet taniej kupic,
Z drugiej strony jestem za tym by jak kupowac to lepszej jakosci- niech bedzie troche drozsze ale niech posluzy dluzej i lepiej.
Wiem ze chcialoby sie pomoc wszystkim i kazdego uszczesliwic ale po postu nie jestesmy w stanie.
Ewa mozesz tez liczyc na moja pomoc, daj tylko znak,

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2011-05-05 06:44:36 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dziekuje kwiatku :-D
jak dzis nie otrzymam emaila od fundacji jutro postaram sie w wolnej chwili tam zadzwonic

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-05-06 14:59:58 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2011-05-07 19:47:56 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

221.02f kwota z pozostalej akcji
20f-mama myszy
40f-Dudzia
10f-A.F
10f-agarudi
----------
301.02f

dziekuje

na chwile obecna nie mam jeszcze odpowiedzi ,probowlam wczoraj dzwonic ale bez odzewu ,bede jednak jeszcze probowac ...zobaczymy co z tego wyjdzie

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2011-05-13 15:55:30 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Informacyjnie tylko bo nie lubie kiedy zostajecie w pozostawieni w niewiedzy co sie dzieje
Na chwile obecna emaila nadal nie otrzymalam ,kilkukrtone proby dzwoninienia nie przyniosly efektu
Na dzien dzisiejszy nie moge wiecej czasu na to poswiecic ,w zeszly poniedzialek oprocz pracy na noc mialam w godzinach rannych 6 godzin treningow w CAB przez kolejne 4 dni ,spalam tylko 3 godziny dziennie i dzis juz padlam .Weekend musze spedzic na nauce a od przyszlego poniedzialku ten sam maraton .Rozluzni sie pod koniec przyszlego tygodnia i wtedy z reka na sercu przysiade i sie tym wszystkim uczciwie zajme
Przepraszam Was bardzo ,ze tak wyszlo ale sila wyzsza ,mam za krotka dobe :-?
Mam nadzieje ze uzbroicie sie w cierpliwosc a ja obiecuje wroce do tego zaraz po zakonczeniu treningu
pozdrawiam serdecznie

Do góry stronyOffline

piekar10

Post #10 Ocena: 0

2011-05-13 19:32:53 (14 lat temu)

piekar10

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-06-2006

óp
1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,