MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Warto marzyc ...

« poprzednia strona

Strona 14 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 14 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2011-10-25 17:48:19 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Zamieszczam obiecana relacje

"- [...] uśmiech [...] jest dla ludzi szczęśliwych.
- I tu się mylisz. Bo właśnie uśmiech daje szczęście [...] spróbuj się uśmiechnąć, to zobaczysz"

- Eric-Emmanuel Schmitt

Na spełnienie marzenia Patrycji wybraliśmy się wraz z Michałem w sobotnie popołudnie. W samochodzie wszystko już było przygotowane i zapakowane - zabawki, światłowody i fundacyjne balony dla naszej ślicznej Marzycielki.

Zostaliśmy ciepło przywitani przez rodziców Dziewczynki, a i sama Marzycielka była przygotowana na nasze przybycie. Rozpakowywanie prezentów zaczęliśmy od świetlno-dźwiękowych zabawek. To naprawdę niezwykłe, że pomimo, iż Patrycja nie potrafi mówić, to od razu widzieliśmy po jej uśmiechu, że naprawdę podobają jej się rzeczy które jej przywieźliśmy. Uśmiech na dźwięk zabawek pojawiał się raz po raz. Następnie wraz z Tatą odpakowaliśmy najważniejszą część marzenia - światłowody. Po podłączeniu do prądu byliśmy świadkami płynnie zmieniających się barw w wieu "sznurkach". Rodzice planują opleść nimi łóżeczko Patrycji, co pomoże jej w zasypianiu. Dziewczynka bardzo się uspokaja w otoczeniu takich kolorowych "gadżetów". Następnie przystąpiliśmy wraz z Mamą do nauki kształtów i liczb za pomocą interaktywnej zabawki. "Garuszek na klocuszek" okazał się strzałem w dzieciątkę - dźwięki, które ta zabawka wydaje sprawiały co rusz uśmiech na twarzy Dziewczynki.

Bardzo chciałabym podziękować za pomoc w spełnieniu marzenia Patrycji:

- Forumowiczom Portalu - "Moja Wyspa", którzy zaangażowali się w spełnienie marzenia Dziewczynki

- Firmie Optec, od których pochodziły światłowody

Dziękujemy Państwu bardzo serdecznie! :)

relacja
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

agarudii

Post #2 Ocena: 0

2011-10-25 17:53:05 (14 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

:-)
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-10-25 19:02:57 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #4 Ocena: 0

2011-10-25 19:06:18 (14 lat temu)

agarudii

Kobieta

jestem bardzo za :-) chociaz ona juz jest naszym bohaterem i to niezwyklym :-)

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2011-10-25 19:31:35 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Powariowaly :-o;-)
Ja Wam powybijam te pomysly z glowy ,dziekuje za mile slowa ale nie robie tego dla jakiejs nagrody tylko dla dzieciakow .
A to Wy jestescie wspaniali ,ufajac mi i angazujac sie w akcje oraz przyczyniajac sie do kolejnych malych radosci jakie sa udzialem tych ludzi ,ktorym -WSPOLNYMI SILAMI udaje sie choc troche pomoc .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #6 Ocena: 0

2011-10-25 19:40:38 (14 lat temu)

agarudii

Kobieta

oj tam oj tam ewka, ja bym cie jednak zglosila:-)

Do góry stronyOffline

Strona 14 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,