MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Warto marzyc ...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 12 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 12 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2011-09-03 20:01:59 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Niestety wciaz nie mam potwierdzenia od producenta mebli dotyczacego wyslania zamowionego przez nas lozeczka. Mam nadzieje ze po weekendzie bede miala jakies dobre wiadomosci.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2011-09-06 19:21:42 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Nareszcie dobre wiesci :-D
Nastapily drobne komplikacje przy przelewie bankowym przy zakupie lozeczka na allegro . Juz wszystko zostalo wyjasnione i jutro lozeczko zostanie wyslane do wolontariuszki fundacji Mam Marzenie i na dniach powinno dotrzec do Oskarka

potwierdzenie zaplaty wkleje najszybciej jak to mozliwe
dziekuje za cierpliwosc :-D
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2011-09-06 20:46:25 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Obrazek

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #4 Ocena: 0

2011-09-07 13:29:34 (14 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

mam ciuszki dla dziewczynki 0-9mc. wanienke i kosz do spania z podstawa dla niemowlaka... czyli taki start-up, tylko trzeba odebrac bo sam nie mam transportu... 8-)

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2011-09-09 19:43:41 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Lozeczko dotarlo do wolontariuszki

kwota w funtach to 146.65

683.00 pln *4.6573= 146.65 f
na dniach lozeczko powinno dotrzec do Oskarka :-D

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2011-09-11 20:44:10 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dostalam wlasnie potwierdzenie od wolontariuszki, ze lozeczko zostalo zawiezione do Oskarka i zlozone na miejscu.
Wolontariuszka obiecala w miare mozliwosci szybko przyslac zdjecia jak i zdac relacje z odwiedzin chlopca

W miejscu sponsorzy bedzie zamieszczone :forumowicze portalu moja wyspa :-D

Dzieki Wam marzenie kolejnego dziecka zostalo zrealizowane ,jest to tym bardsziej wazne , ze dostalam smutna wiadomosc od wolontariuszki , ze jeden z marzycieli odszedl.
Utwierdza to tym bardziej w przekonaniu , ze warto pomagac i spelniac marzenia bo te wlasnie dzieci maja czesto tak niewiele czasu by moc sie cieszyc zyciem .
Jeszcze raz serdeczne podziekowania za Wasze wielkie serca :-W

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2011-09-12 16:30:13 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Oskar i jego nowe lozko :-D

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #8 Ocena: 0

2011-09-12 16:33:22 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Dla Ciebie Efka:))

Obrazek

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-09-12 16:35:11 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2011-09-13 16:49:06 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Kilka slow od wolontariuszki fundacji Mam Marzenie:

" Sobotnie popołudnie, bardzo ciepłe, a więc idealne na wycieczkę po spełnienie marzenia. Wraz z Krzysiem i bardzo zapakowanym samochodem ruszyliśmy w trasę :) Otrzymałam wcześniej instrukcje o tym jak mam jechać - prosto, prosto i prosto, więc wyjazd wydawał się bardzo prosty. Co prawda odrobinę pobłądziliśmy już w samej miejscowości zamieszkania Oskara, ale daliśmy radę :)
Już przed domem zostaliśmy przywitani bardzo ciepło przez rodziców Marzyciela oraz jego rodzeństwo. Tata wraz z Krzysiem zanieśli do domu elementy łóżka, a następnie wszyscy rozpoczęliśmy rozwalanie kartonów :) Panowie pełną parą zabrali się do montażu łóżka. Instrukcja montażu na nic się zdała, ponieważ nie zawierała wielu, jakże znaczących elementów ;) Ale dzielny Tata i Krzysiek dali sobie perfekcyjnie radę ;) w trakcie montażu łóżka Oskar był zabawiany przez nas swoją nową zabawką świetlną, która w dodatku wydaje zwierzęce odgłosy i wygrywa przeróżne melodie.
Po montażu zakoczonym wielkim sukcesem, na łóżeczku rodzice położyli pościel Marzyciela, a następnie samego Oskara, który teraz będzie mógł wygodnie i bezpiecznie spać w nowym, ślicznym łóżeczku :) Dzięki wyższym bocznym ściankom, rodzice nie będą musieli bać się o to, że Oskarek może spaść z łóżka :) a Maluch będzie się z pewnością wysypiał :)
Na nas nadszedł już czas pożegnania. Misja z którą przyjechaliśmy do Oskara i jego rodziny zakończona została wielkim sukcesem :) A Kzyśkowi i mnie pozostało już tylko powrócić do Bydgoszczy :)
Bardzo serdecznie pragniemy podziekowac Forumowiczom Portalu "Moja Wyspa", który wspólnymi siłami zakupili to naprawdę śliczne łóżko dla Oskara i sprawili mu w ten sposób mnóstwo przyjemności :)"

Do góry stronyOffline

Strona 12 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,