MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pomagamy Małgosi i jej rodzinie :-)

« poprzednia strona

Strona 29 z 29 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 27 | 28 | 29 ] - Skocz do strony

Str 29 z 29

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nie_z_tej_bajki

Post #1 Ocena: 0

2011-11-19 10:52:40 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Ciesze sie, ze kolejny raz moglam pomoc ;-).
Ale podziekowania naleza sie tylko Kasip, DariT i firmie paczkidopolski.co.uk - dziekujemy :-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

malgosia74

Post #2 Ocena: 0

2012-09-13 08:33:30 (13 lat temu)

malgosia74

Kobieta

Z nami od: 07-04-2011

Kochani!Pragnę Was wszystkich pozdrowić..cały czas jesteście w naszych sercach.U nas jakoś się żyje.Mariusz mieszka w Grudziądzu ma dobrą pracę i uczy się..Młodszy syn uczy się w zawodowej..Iwonka już w czwartej klasie a Dorcia w pierwszej..A mały Jasiek broi ale to nasz taki skarbek.Uczęszczam na szkolenie w gminie na kasy fiskalne i opiekun osób starszych a niedługo jeszcze kurs komputerowy..

Do góry stronyOffline

malgosia74

Post #3 Ocena: 0

2013-02-11 19:10:22 (12 lat temu)

malgosia74

Kobieta

Przepraszam,ze wpisalam kolejny wpis-powinnam odrazu tutaj napisac..mam nadzieje,ze mi wybaczycie.pozdrawiam

Mam nadzieje,ze mnie pamietacie...Przepraszam,ze nie odzywalam sie lecz ucze sie dodatkowo,ukonczylam kurs na kasy fiskalne na piatke.Obecnie zapisalam sie na kurs fluorystyczny i jak Bog da bede tez miala kurs Prawa Jazdy z gminy.Dzieci rosna i dobrze sie ucza.Mariusz mieszka na swoim-uczy sie,konczy kurs spawacza dodatkowo na migomaty i ma prace na dwie zmiany w Cerfurze.Andrzej poszedl do zawodowej-rolnictwo,a 7marca ma egzamin z pr.jazdy..Maly Jasiu ma juz 2latka i 4miesiace-nasz skarb kochany.Dorcia i Iwonka ucza sie dobrze i uczeszczaja na dodatkowe lekcje z j.niemieckiego i j.angielskiego..Maz jest po ponownym zabiegu kregoslupa,nie moze dzwigac powyzej 5kg ale nie odpuszcza i tak jest w pracy po 10-12godz..mieszkamy nadal u gospodarza na wsi.:Jest lepiej napewno..mam tez malutka prosbe do Was-gdyby ktos mial do oddania odziez,obuwie to z wdziecznoscia przyjme dla naszej rodziny..Robilismy niedawno zbiorke w naszej gminie dla rodziny,ktora mieszka niedaleko nas-i tak cudownie czulam sie ze i ja moglam komus pomoc..pozdrawiam Was kochani-Malgosia

Do góry stronyOffline

OKidoki444

Post #4 Ocena: 0

2013-02-11 19:46:20 (12 lat temu)

OKidoki444

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-06-2012

Cytat:

2013-02-11 19:10:22, malgosia74 napisał(a):
Przepraszam,ze wpisalam kolejny wpis-powinnam odrazu tutaj napisac..mam nadzieje,ze mi wybaczycie.pozdrawiam

Mam nadzieje,ze mnie pamietacie...Przepraszam,ze nie odzywalam sie lecz ucze sie dodatkowo,ukonczylam kurs na kasy fiskalne na piatke.Obecnie zapisalam sie na kurs fluorystyczny i jak Bog da bede tez miala kurs Prawa Jazdy z gminy.Dzieci rosna i dobrze sie ucza.Mariusz mieszka na swoim-uczy sie,konczy kurs spawacza dodatkowo na migomaty i ma prace na dwie zmiany w Cerfurze.Andrzej poszedl do zawodowej-rolnictwo,a 7marca ma egzamin z pr.jazdy..Maly Jasiu ma juz 2latka i 4miesiace-nasz skarb kochany.Dorcia i Iwonka ucza sie dobrze i uczeszczaja na dodatkowe lekcje z j.niemieckiego i j.angielskiego..Maz jest po ponownym zabiegu kregoslupa,nie moze dzwigac powyzej 5kg ale nie odpuszcza i tak jest w pracy po 10-12godz..mieszkamy nadal u gospodarza na wsi.:Jest lepiej napewno..mam tez malutka prosbe do Was-gdyby ktos mial do oddania odziez,obuwie to z wdziecznoscia przyjme dla naszej rodziny..Robilismy niedawno zbiorke w naszej gminie dla rodziny,ktora mieszka niedaleko nas-i tak cudownie czulam sie ze i ja moglam komus pomoc..pozdrawiam Was kochani-Malgosia
chetnie przysle wam paczke,wlasnie sie przeprowadzam i na pewno znajdzie sie duzo rzeczy ktore wam moga sie przydac albo sasiadom,gdzie mam wyslac paczke?
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

malgosia74

Post #5 Ocena: 0

2013-02-11 21:04:57 (12 lat temu)

malgosia74

Kobieta

Bardzo dziekuje.

Do góry stronyOffline

malgosia74

Post #6 Ocena: 0

2013-03-11 17:29:43 (12 lat temu)

malgosia74

Kobieta

Pragne Was z calego serca pozdrowic,syn Andrzej bez problemu zdal Prawo Jazdy...kochani czy mialby ktos do oddania cokolwiek z bajki Bob Budowniczy czy Maniek zlota raczka-z wdziecznoscia przyjelabym dla synka..

Do góry stronyOffline

malgosia74

Post #7 Ocena: 0

2014-07-17 19:23:06 (11 lat temu)

malgosia74

Kobieta

Pozdrawiam Was Kochani-mam zawsze Was w sercu...

Do góry stronyOffline

Strona 29 z 29 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 27 | 28 | 29 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,