MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Witajcie kochani

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

Str 4 z 12

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2011-04-08 10:57:12 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Dobra, Jan nie wytrzymał i wcale mu się nie dziwie. Styl mógł wybrać zupełnie inny ale bez przesady nie wieszajcie na nim psów. On niejednokrotnie udowodnił że w razie potrzeby można na niego liczyć podczas akcji pomocy na forum.
Można było inaczej, ale cóż stało się.

Temat wątku czy to komukolwiek pasuje czy nie, to prośba o pomoc materialną a nie w planowaniu rodziny.
Moja propozycja przede wszystkim do moderatorów to wyczyszczenie wątku z wszystkich zbędnych wypowiedzi( rowniez tej) i z czystym wątkiem (i sercem) zastanowić się co dalej.

Myślę że kto będzie chciał i mógł to po uprzednim zapoznaniu się z sytuacja tej rodziny( zadanie dla kogoś w Polsce) pomoże i tyle.

Kto nie chce niech najnormalniej wstrzyma się z komentarzami.

Uczciwie mówię iż ja tak zrobiłem. Napisałem w wątku "co mnie dziś wkurzyło" iż ten i inne watki tego typu mnie denerwują bo tak jest.
Bynajmniej nie tylko iż pojawiają się na forum ale tak że z powodów dlaczego się pojawiają.

Ja niestety nie pomogę, i nie dlatego iż nie chce a najnormalniej w świecie nie mogę.:((

ps.Tak aby trochę rozluźnić sytuacje to uwagę o prezerwatywach to Jan mógł Phoneyowi rzucić:PPP

[ Ostatnio edytowany przez: Dwunasty 08-04-2011 10:59 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

malgosia74

Post #2 Ocena: 0

2011-04-08 11:08:45 (14 lat temu)

malgosia74

Kobieta

Z nami od: 07-04-2011

rozumiem Was doskonale..w maju corka ma pierwsza komunie.zaprosilam chrzestnych bo tak wypadalo.mojej rodziny nie bedzie....kupilam juz wszystko dla corki.swiat wielkanocnych wcale nie robie.bo przeciez trzeba jakos zyc jeszcze z dnia na dzien..nigdy nie prosilam o pomoc finansowa tylko o odziez itp..nie zrozumcie mnie zle

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2011-04-08 11:12:50 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-04-08 10:57:12, Dwunasty napisał(a):
Temat wątku czy to komukolwiek pasuje czy nie, to prośba o pomoc materialną a nie w planowaniu rodziny.
Moja propozycja przede wszystkim do moderatorów to wyczyszczenie wątku z wszystkich zbędnych wypowiedzi( rowniez tej) i z czystym wątkiem (i sercem) zastanowić się co dalej.

Zastanawiam sie nad tym czy usuwac poprzednie wypowiedzi
Zostawilabym je ze wzgledu na to , ze jak wyczyscimy to co zostalo powiedziane i bedzie tzw czysta karta do napisania zjawi sie kolejny dosadny uzytkownik i temat bedziemy walkowac od poczatku a to nie o to chodzi
Mozna swobodnie od tego momentu udzielac sie zgodnie z zalozeniem postu i odnoscic sie jedynie do zamieszczonej prosby a nie oceny postepowania proszacej o pomoc

Cytat:
Dobra, Jan nie wytrzymał i wcale mu się nie dziwie. Styl mógł wybrać zupełnie inny ale bez przesady nie wieszajcie na nim psów. On niejednokrotnie udowodnił że w razie potrzeby można na niego liczyć podczas akcji pomocy na forum.
Można było inaczej, ale cóż stało się.

Ja nie wieszam psow na Janie , sama wiem ,ze niejednokrotnie pomagal .Jedynie prosba o ugryzienie sie w jezyk w niektorych okolicznosciach to wszystko lub ewentualne zastanowienie sie nad tym w jaki sposob chce sie wyrazic niektore mysli . Zdarzaja sie tematy , ze mi samej rece opadaja i na usta cisna sie rozne slowa ale jest to forum publiczne i obowiazuje nas jakas etykieta zachowan jakby nie bylo

Cytat:
Myślę że kto będzie chciał i mógł to po uprzednim zapoznaniu się z sytuacja tej rodziny( zadanie dla kogoś w Polsce) pomoże i tyle.

Kto nie chce niech najnormalniej wstrzyma się z komentarzami.

I tym akcentem podsumowujacym mysle , ze mozna kontynuowac .
Prosze o trzymanie sie tematu :-W

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

malgosia74

Post #4 Ocena: 0

2011-04-08 11:13:05 (14 lat temu)

malgosia74

Kobieta

dziekuje za dobre i zle komentarze.przeciez kazdy ma inne zdanie...ale ja piszac do Was myslalam tylko sercem i o dzieciach.nie jestem naciagaczka gdybym mogla sama bym innym pomogla

Do góry stronyOffline

malgosia74

Post #5 Ocena: 0

2011-04-08 11:19:07 (14 lat temu)

malgosia74

Kobieta

dziekuje bardzo bardzo ze nie jest Wam obojetny los innych..

[ Ostatnio edytowany przez: malgosia74 08-04-2011 11:23 ]

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #6 Ocena: 0

2011-04-08 11:19:54 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-04-08 11:13:05, malgosia74 napisał(a):
dziekuje za dobre i zle komentarze.przeciez kazdy ma inne zdanie...ale ja piszac do Was myslalam tylko sercem i o dzieciach.nie jestem naciagaczka gdybym mogla sama bym innym pomogla

Widzisz Małgosia, problem jest taki iż nie jesteśmy tego wstanie tak od razu sprawdzić. Nie jesteś pierwszą ani zapewne ostatnią osobą na tym forum która prosi o pomoc.
Kto będzie chciał w jakiś sposób pomóc za pewne skontaktuje się z Tobą w tym wątku lub na PW.

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #7 Ocena: 0

2011-04-08 11:30:21 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

To ja na ogolnym - Malgosia, prosze o kontakt na PW - wiek dzieci, rozmiary, najbardziej potrzebne rzeczy obecnie, nr telefonu zebym mogla zadzwonic i porozmawiac konkretnie.
Tylko nie tu, ale na PW !
Zobaczymy...
Ostatnio ktos mi przywizol ( uklony dla dziewczyn z Aylesbury ) 4 wory ciuchow - meskie, damskie, dzieciece. Moze cos sie uda...

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 08-04-2011 11:31 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

malgosia74

Post #8 Ocena: 0

2011-04-08 11:37:21 (14 lat temu)

malgosia74

Kobieta

syn mi w telefon wgral program opere mini dlatego mam kontak ze swiatem przez internet.nie moge odtworzyc wszystkich stron dlatego nie dziwcie sie ze nieraz czegos nie dopisze lub pisze kolejny komentarz.bo komputera nie mamy ale to nie jest w tej chwili najwazniejsze.prosilam o pomoc gdyz wczoraj syn przyjechal ze szkoly i poplakal sie bo sie z niego smieli ze ma zszyte spodnie.a jak to nastolatek wstydzil sie...mysle ze wiecie o co mi chodzi i wiem ze to nie jego wina.ale nie stac mnie teraz.dlatego prosilam o pomoc

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #9 Ocena: 0

2011-04-08 12:04:52 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Malgosiu za dużo odpowiadasz na nie zadane pytania...
Nie trać już więcej pieniędzy na pisanie z telefonu, kto będzie chciał to i tak pomoże.
pozdrawiam.

[ Ostatnio edytowany przez: Dwunasty 08-04-2011 12:07 ]

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-04-08 12:31:33 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,