MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Błagam o pomoc dla moich dzieci

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

Str 14 z 20

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2011-03-26 16:48:22 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-03-26 16:41:53, CapitalismConvict napisał(a):
Cytat:

2011-03-26 16:29:20, poluszka napisał(a):
no to pokazala klase pelna geba.

Nie dostala tego co chciala, to prosze...

Zamiasta powiedziec dzieki za rady...to mamy sie odjebac...

Brawo...

Po czyms takim jestem pewna, ze kolezanka liczyla na latwy zarobek, w postaci naszych pieniedzy

Klasę to pokazujesz Ty, Poluszka!

Casandra, Mamamyszy i w/w, radzę Wam, znajdzcie Sobie inny temat do dowartościowania się kosztem innych.

Najśmieszniejsze, że w tym samym temacie widzę ludzi, którzy na początku tak naiwnie "starali się pomóc" dziewczynie spod Manchesteru.
Dostała w tym wątku już wystarczająco wiele rad, gdzie i po co się udać, a Wasze dalsze ujadanie jest niczym innym jak DOJEŻDŻANIEM, kogoś w trudnej sytuacji! Polskie piekiełko w najlepszym wydaniu!

Naiwnie starali się pomóc? Pomyłka. Z CZYSTYM SUMIENIEM POMOGLI I TO BARDZO !!!

Z dojeżdżaniem masz trochę racji ale myślę ze autorka odjechała SAMA z piskiem opon.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

clockwork_orang

Post #2 Ocena: 0

2011-03-26 16:51:49 (14 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2011-03-26 16:45:14, poluszka napisał(a):

obronca ucisnionych sie znalazl?
Trudna sytuacja? Ja tu nie widze trudnej sytuacji. Ja tu widze bezradnoscs, lenistwo, brak odpowiedzialnosci.
Nikt po nikim nie jezdzi. Ale skoro dwoje doroslych ludzi ma w dupie wszystko i tylko potrafi wyciagnac reke...
Majac trojke dzieci, na ich miejscu, to bym zapier...la na trzy zmiany, a nie uzalala sie nad soba i 3 dni lezala brzuchem do gory, czekajac na benefity...No bo sie naleza..
Wszystkiego najlepszego od 6 kwietnia.
nie przesadzaj, mam czworke i daje rady w piec dni tygodniowo... ja, bo kobicie obiecalem, ze nie bedzie musiala pracowac w zyciu 8-)

ps. w Pl tez nie musiala...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Casandra

Post #3 Ocena: 0

2011-03-26 16:52:21 (14 lat temu)

Casandra

Kobieta

Z nami od: 17-03-2011

No wlasnie dostalo mi sie i sama nie wiem za co, chcialam tej Pani pomoc (jak widac bezskutecznie gdyz czytanie ze zrozumieniem jest na pozniome zerowym).
Pozniej juz nikogo nie "dojezdzalam" tak jak to okresliles tylko wyrazalam swoja opinie. Dowartosciowana jestem wystarczajaco i nie musze robic tego na forum.
2morrow is another day

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #4 Ocena: 0

2011-03-26 16:54:15 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #5 Ocena: 0

2011-03-26 16:54:33 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

CapitalismConvi

Post #6 Ocena: 0

2011-03-26 16:55:43 (14 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Sziedzisz w Swoim domku, Poluszka i wiesz o tej dziewczynie TYLE SAMO ile o tej z Manchesteru.
Tamtej zbierałaś na paypala, po tej od pierwszego wpisu jedziesz. Gdzie tu jakaś konsekwencja?

Jesteście bohaterskimi polskimi matkami w UK, spoko. Ale dajcie Sobie na wstrzymanie z pouczeniemi i połajankami innych.
Może lepiej będzie gdy w tym wątku zostaną ludzie, którzy zostawią tutaj konkretne rady, a Ci od zbierania pieniędzy i połajanek sobie pójdą.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer gadu-gadu

mlody_leszczyk

Post #7 Ocena: 0

2011-03-26 16:56:54 (14 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Po przeczytaniu pierwszego posta autorki tematu odrazu mi tu cos podpadlo. No, ale postanowilem nic nie pisac narazie, bo moglem sie przeciez mylic co do tego przeczucia. Postanowilem, ze do wieczora zaczekam ze swioim zdaniem. A teraz po powrocie z zakupow widze, ze juz po ptokach...
I TO DZIEKI WAM ;)

Wy to jestescie sknery dziewczyna paypala ju miala zalozonego, wystarczylo tylko aby go podala. I rozpoczela, by sie zbioka. No ale nie, bo wy zawsze sie dopytujecie o takie glupie rzeczy, z ktorych ona niby by miala skorzystac? No ale po co niby i to miala robic? Skoro i tak juz bardzo dlugo czeka na benefity, ktore jej sie naleza bo juz ma troje dzieci, meza ktorego niewiduje przez 32 godziny w tygodniu, bo on ciezko pracuje na utrzymanie rodziny. Nawet ten paypal juz zostal Verified , a wy dalej z tymi swoimi zupelnie nieprzydatnymi radami mondrale. I dziewczyna teraz jeszcze nerwy ma zszargane. I to jest wasza wina:-]:-]:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #8 Ocena: 0

2011-03-26 16:58:49 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #9 Ocena: 0

2011-03-26 16:59:17 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

mlody_leszczyk

Post #10 Ocena: 0

2011-03-26 16:59:54 (14 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Cytat:

2011-03-26 16:43:31, Bestia napisał(a):
Dwunasty, to dopiero rozpedza sie strona "marzen".:-]
Ja zbieram na Maserati bugatti jakkolwiek sie to pisze.:-]

A co to jest maserati bugatti?

Z tego co wiem to sa dwie inne marki.
Jeny jaka ty pazerna jestes, na dwa samochody dla ciebie nie bede sie dokladal!
Alo jeden, albo zaden.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 14 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,