MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Znecanie sie nad 5-cio letnim dzieckiem!!!Pomozcie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 9 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

jojomaster

Post #1 Ocena: 0

2011-03-11 18:55:29 (14 lat temu)

jojomaster

Kobieta

Z nami od: 18-07-2007

kij ma dwa konce - jak to mowia...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodziunia

Post #2 Ocena: 0

2011-03-11 19:07:39 (14 lat temu)

Dodziunia

Kobieta

Z nami od: 02-05-2007

podpisalam, dalej mi leca lzy :-(

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

25-Matylda

Post #3 Ocena: 0

2011-03-11 19:23:33 (14 lat temu)

25-Matylda

Kobieta

Z nami od: 23-09-2010

hmmm a ten "odcinek" ze matka go zalala mlekiem? tam wyraznie slychac ze maly rozlal mleko i krzyczy ze nie chcial!! A ojciec napisal ze matka mu wylala mleko na reke:-o
Prawda jest taka ze ojciec z matka prowadza wojne pomiedzy soba a dziecko na tym cierpi. :-(
Na świecie nie ma nic piękniejszego od pobudzania ludzi do śmiechu

Do góry stronyOffline

slonecz

Post #4 Ocena: 0

2011-03-11 20:15:54 (14 lat temu)

slonecz

Kobieta

Z nami od: 12-11-2009

No ja sie zgadzam z Harisem. Ta kobieta jest wykonczona psychicznie i potrzeba jej jest terapia, dluga terapia. A czy z ojcem bedzie mu lepiej?...A moze w osrodku?...
Szkoda mi tegp dzecka, bo niestety w tym wiku sytuacje juz sie zapamietuje, szkoda mi tej matki, bo ona chyba nie zdaje sobie sprawy, ze jest chora i potrzebuje pomocy. A ojciec? Powiem krotko... nie wywarl na mnie najlepszego wrazenia.
walka miedzy doroslymi ludzmi, gdzie cierpi dziecko jest najgorszym czym moze byc. A gdyby to byl kochajacy tatus, martwiacy sie o losy syna, w zyciu by nie opuscil dziecka, walczylby o rodzine wlasnie dla jego dobra... Kobieta wspomina, ze nie maja za co zyc. Slychac, ze wiele razy krzyczac na Szymona ona z nerwow malo co nie placze. To jest choroba.Nerwowa.

Do góry stronyOffline

farushku

Post #5 Ocena: 0

2011-03-11 21:00:18 (14 lat temu)

farushku

Z nami od: 25-01-2007

Ten kawalek gdzie maly oblal sie mlekiem...straszne ale ona naprawde sie na nim wyzywa za te swoje problemy.Co za ......... nic jej juz nie usprawiedliwia.
pzdr farushku

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anioleczek26

Post #6 Ocena: 0

2011-03-12 08:25:39 (14 lat temu)

anioleczek26

Kobieta

Z nami od: 14-07-2009

Cytat:

2011-03-11 17:12:02, _Motylek_ napisał(a):
Czy jest według was normalne że dziecko odpowiada tak swojej matce która grzecznie do niego mówi ?
Dlaczego nie skomentujecie tego filmiku.

Skąd u takiego dziecka tyle agresji ?

To jest słownictwo które najczęściej słyszał w wypowiedziach ojca do matki ... nawet nie chce wiedzieć jak on ją w domu traktował przecież ta kobieta jest juz psychicznie wykończona . Najgorsze jest to , że robił to na oczach dziecka które teraz - nakrecone jak marionetka potrafi bez zacięcia tak poniżyć matke .

Cytat:

Matka - Szymonek nie dostaniesz tego puki nie bedziesz grzeczny ...

Szymon - Pierdolona ... baba pierdolona , głupia ... Babsko pierdolone , walnięte , świrnięte ...

Jak byś zareagował/a jakby Twoje dziecko odezwało się tak do Ciebie ?

Edit: Oczywiśnie nie bronie jej bo zachowała sie okrutnie w stosunku do swojego dziecka . Teraz jak już emocje troche opadły może czas by troche przeanalizować całą sytuacje i nie oceniać jej nie zdając sobie sprawy z tego jaką miała sytuacje w domu .

Ojciec Szymona skoro umiescil pare filmikow w internecie , niech zamieści całe nagrania z całego dnia - a nie wycięte poszczególne fragmenty .

[ Ostatnio edytowany przez: <i>_Motylek_</i> 11-03-2011 17:27 ]

ja przepraszam Cie bardzo, ale zastanow sie co piszesz:-Y
Jak mozesz obwiniac 5 latka o takie slownictwo - on ma 5 lat i jego zachowanie ksztaltowali rodzice, ktorzy nie dorosli do tego zeby byc rodzicami:-W
Ona- psychopatka, ktora nie radzi sobie z zyciem i wyzywa sie na maloletnim chlopczyku i ojciec, ktory nie robi nic, tylko nagrywa i wrzuca w internet:-Y
do tego dochodza jeszcze inne urzedy polskie, ktore maja w dupie, to ze w tej rodzinie dzieje sie zle i zrzucaja wine na kogo sie da:-Y
A biedne dziecko trakoane jest jak przedmiot uczestniczacy w tym calym cyrku doroslych:-Y

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-03-12 11:30:41 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

_Motylek_

Post #8 Ocena: 0

2011-03-12 14:13:07 (14 lat temu)

_Motylek_

Kobieta

Z nami od: 05-02-2011

Cytat:

2011-03-11 19:23:33, 25-Matylda napisał(a):
hmmm a ten "odcinek" ze matka go zalala mlekiem? tam wyraznie slychac ze maly rozlal mleko i krzyczy ze nie chcial!! A ojciec napisal ze matka mu wylala mleko na reke:-o
Prawda jest taka ze ojciec z matka prowadza wojne pomiedzy soba a dziecko na tym cierpi. :-(

Dokładnie zgadzam sie z Tobą .

Cytat:

2011-03-12 11:30:41, mamamyszy napisał(a):
Motylek, Ty zawsze musisz wpasc zeby dodac swoje uzyteczne 3 grosze. Moje dziecko nie powie nigdy takich slow ani do mnie ani do kogo innego, bo ja sie nie odzywam do moich dzieci w taki sposob. I wierz mi, ze zadne dziecko nie wypowie takich slow, bo ich po prostu nie powinno znac. Skoro zna, wie w jakis sposob ich uzywac to znaczy, ze ktos go tego nauczyl. Dzieci sa z reguly bardzo dobre, zlych zachowan ucza sie w trakcie swojego zycia i tych zlych zachowan uczymy te malutkie istotki my - dorosli.

Proponuje jeszcze raz przeczytać moj post ale ze zrozumieniem .

Własnie o to mi chodziło , że ktoś nauczył to dziecko takich słow . Moje dzieci też nie znają takiego słownictwa .

Atakujecie matke Szymona jako tą złą , a ojciec ?
To on nauczył dziecko w taki sposob odpowiadac do matki .
Czy po takich słowach jakie Szymon używał słychac zeby ona go potem biła ?

Nie macie potwierdzenia czy te nagrania nie są " poskładane " - powycinane fragmenty z pół roku poskładane w całość .

[ Ostatnio edytowany przez: _Motylek_ 12-03-2011 14:14 ]

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #9 Ocena: 0

2011-03-13 18:07:59 (14 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Po raz pierwszy wypowiadam sie w tym temacie, dla mnie ten pieciolatek jest karta przetargowa pomiedzy dwojgiem ludzi, ktorych nawet nie bede nazywac rodzicami. Kobieta rozchwiana emocjonalnie, wyladowujaca swe frustracje na dziecku, mezczyzna bawiacy sie w domoroslego szpiega. Ptania mozna mnozyc: "dlaczego ona tak zachowuje sie", "dlaczego on nie odbierze dziecka", "czemu miala sluzyc jego akacja w internecie"?
W Wysokich obcasach znalazlam taki oto fragment:
"Ponadto prokuratura złożyła do sądu wniosek o uczestnictwo w sprawie rozwodowej. - Nie chcemy, aby doszło do ostatecznego rozwiązania, czyli odebrania chłopca rodzicom i przekazania go do domu dziecka. Dlatego ponownie będziemy pytać krewnych o możliwość sprawowania opieki nad chłopcem do czasu rozstrzygnięcia przez sąd sprawy rozwodowej i ustalenia, komu przypadnie opieka nad dzieckiem. Niestety, do tej pory krewni zarówno ze strony mężczyzny, jak i kobiety nie wyrażali woli zajęcia się dzieckiem - mówi prokurator Basiński"
Szczegolnie to ostatnie zdanie daje do myslenia.

Wiecej na:http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,9228272,Sprawa_Szymona__Sledztwo_wznowione.html

Do góry stronyOffline

kaza10000

Post #10 Ocena: 0

2011-03-13 18:29:49 (14 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

Podpisane Podpisane Podpisane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,