Str 9 z 10 |
|
---|---|
jojomaster | Post #1 Ocena: 0 2011-03-11 18:55:29 (14 lat temu) |
Z nami od: 18-07-2007 Skąd: luton |
kij ma dwa konce - jak to mowia...
|
Dodziunia | Post #2 Ocena: 0 2011-03-11 19:07:39 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-05-2007 Skąd: Derby |
podpisalam, dalej mi leca lzy
![]() |
25-Matylda | Post #3 Ocena: 0 2011-03-11 19:23:33 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2010 Skąd: Londyn |
hmmm a ten "odcinek" ze matka go zalala mlekiem? tam wyraznie slychac ze maly rozlal mleko i krzyczy ze nie chcial!! A ojciec napisal ze matka mu wylala mleko na reke
![]() Prawda jest taka ze ojciec z matka prowadza wojne pomiedzy soba a dziecko na tym cierpi. ![]() Na świecie nie ma nic piękniejszego od pobudzania ludzi do śmiechu
|
slonecz | Post #4 Ocena: 0 2011-03-11 20:15:54 (14 lat temu) |
Z nami od: 12-11-2009 Skąd: sheffield |
No ja sie zgadzam z Harisem. Ta kobieta jest wykonczona psychicznie i potrzeba jej jest terapia, dluga terapia. A czy z ojcem bedzie mu lepiej?...A moze w osrodku?...
Szkoda mi tegp dzecka, bo niestety w tym wiku sytuacje juz sie zapamietuje, szkoda mi tej matki, bo ona chyba nie zdaje sobie sprawy, ze jest chora i potrzebuje pomocy. A ojciec? Powiem krotko... nie wywarl na mnie najlepszego wrazenia. walka miedzy doroslymi ludzmi, gdzie cierpi dziecko jest najgorszym czym moze byc. A gdyby to byl kochajacy tatus, martwiacy sie o losy syna, w zyciu by nie opuscil dziecka, walczylby o rodzine wlasnie dla jego dobra... Kobieta wspomina, ze nie maja za co zyc. Slychac, ze wiele razy krzyczac na Szymona ona z nerwow malo co nie placze. To jest choroba.Nerwowa. |
farushku | Post #5 Ocena: 0 2011-03-11 21:00:18 (14 lat temu) |
Z nami od: 25-01-2007 Skąd: Bromley |
Ten kawalek gdzie maly oblal sie mlekiem...straszne ale ona naprawde sie na nim wyzywa za te swoje problemy.Co za ......... nic jej juz nie usprawiedliwia.
pzdr farushku
|
|
|
anioleczek26 | Post #6 Ocena: 0 2011-03-12 08:25:39 (14 lat temu) |
Z nami od: 14-07-2009 Skąd: Wyspa Man |
Cytat: 2011-03-11 17:12:02, _Motylek_ napisał(a): Czy jest według was normalne że dziecko odpowiada tak swojej matce która grzecznie do niego mówi ? Dlaczego nie skomentujecie tego filmiku. Skąd u takiego dziecka tyle agresji ? To jest słownictwo które najczęściej słyszał w wypowiedziach ojca do matki ... nawet nie chce wiedzieć jak on ją w domu traktował przecież ta kobieta jest juz psychicznie wykończona . Najgorsze jest to , że robił to na oczach dziecka które teraz - nakrecone jak marionetka potrafi bez zacięcia tak poniżyć matke . Cytat: Matka - Szymonek nie dostaniesz tego puki nie bedziesz grzeczny ... Szymon - Pierdolona ... baba pierdolona , głupia ... Babsko pierdolone , walnięte , świrnięte ... Jak byś zareagował/a jakby Twoje dziecko odezwało się tak do Ciebie ? Edit: Oczywiśnie nie bronie jej bo zachowała sie okrutnie w stosunku do swojego dziecka . Teraz jak już emocje troche opadły może czas by troche przeanalizować całą sytuacje i nie oceniać jej nie zdając sobie sprawy z tego jaką miała sytuacje w domu . Ojciec Szymona skoro umiescil pare filmikow w internecie , niech zamieści całe nagrania z całego dnia - a nie wycięte poszczególne fragmenty . [ Ostatnio edytowany przez: <i>_Motylek_</i> 11-03-2011 17:27 ] ja przepraszam Cie bardzo, ale zastanow sie co piszesz:-Y Jak mozesz obwiniac 5 latka o takie slownictwo - on ma 5 lat i jego zachowanie ksztaltowali rodzice, ktorzy nie dorosli do tego zeby byc rodzicami:-W Ona- psychopatka, ktora nie radzi sobie z zyciem i wyzywa sie na maloletnim chlopczyku i ojciec, ktory nie robi nic, tylko nagrywa i wrzuca w internet:-Y do tego dochodza jeszcze inne urzedy polskie, ktore maja w dupie, to ze w tej rodzinie dzieje sie zle i zrzucaja wine na kogo sie da:-Y A biedne dziecko trakoane jest jak przedmiot uczestniczacy w tym calym cyrku doroslych:-Y |
Post #7 Ocena: 0 2011-03-12 11:30:41 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
_Motylek_ | Post #8 Ocena: 0 2011-03-12 14:13:07 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: Londyn |
Cytat: 2011-03-11 19:23:33, 25-Matylda napisał(a): hmmm a ten "odcinek" ze matka go zalala mlekiem? tam wyraznie slychac ze maly rozlal mleko i krzyczy ze nie chcial!! A ojciec napisal ze matka mu wylala mleko na reke ![]() Prawda jest taka ze ojciec z matka prowadza wojne pomiedzy soba a dziecko na tym cierpi. ![]() Dokładnie zgadzam sie z Tobą . Cytat: 2011-03-12 11:30:41, mamamyszy napisał(a): Motylek, Ty zawsze musisz wpasc zeby dodac swoje uzyteczne 3 grosze. Moje dziecko nie powie nigdy takich slow ani do mnie ani do kogo innego, bo ja sie nie odzywam do moich dzieci w taki sposob. I wierz mi, ze zadne dziecko nie wypowie takich slow, bo ich po prostu nie powinno znac. Skoro zna, wie w jakis sposob ich uzywac to znaczy, ze ktos go tego nauczyl. Dzieci sa z reguly bardzo dobre, zlych zachowan ucza sie w trakcie swojego zycia i tych zlych zachowan uczymy te malutkie istotki my - dorosli. Proponuje jeszcze raz przeczytać moj post ale ze zrozumieniem . Własnie o to mi chodziło , że ktoś nauczył to dziecko takich słow . Moje dzieci też nie znają takiego słownictwa . Atakujecie matke Szymona jako tą złą , a ojciec ? To on nauczył dziecko w taki sposob odpowiadac do matki . Czy po takich słowach jakie Szymon używał słychac zeby ona go potem biła ? Nie macie potwierdzenia czy te nagrania nie są " poskładane " - powycinane fragmenty z pół roku poskładane w całość . [ Ostatnio edytowany przez: _Motylek_ 12-03-2011 14:14 ] |
Vivienne | Post #9 Ocena: 0 2011-03-13 18:07:59 (14 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Po raz pierwszy wypowiadam sie w tym temacie, dla mnie ten pieciolatek jest karta przetargowa pomiedzy dwojgiem ludzi, ktorych nawet nie bede nazywac rodzicami. Kobieta rozchwiana emocjonalnie, wyladowujaca swe frustracje na dziecku, mezczyzna bawiacy sie w domoroslego szpiega. Ptania mozna mnozyc: "dlaczego ona tak zachowuje sie", "dlaczego on nie odbierze dziecka", "czemu miala sluzyc jego akacja w internecie"?
W Wysokich obcasach znalazlam taki oto fragment: "Ponadto prokuratura złożyła do sądu wniosek o uczestnictwo w sprawie rozwodowej. - Nie chcemy, aby doszło do ostatecznego rozwiązania, czyli odebrania chłopca rodzicom i przekazania go do domu dziecka. Dlatego ponownie będziemy pytać krewnych o możliwość sprawowania opieki nad chłopcem do czasu rozstrzygnięcia przez sąd sprawy rozwodowej i ustalenia, komu przypadnie opieka nad dzieckiem. Niestety, do tej pory krewni zarówno ze strony mężczyzny, jak i kobiety nie wyrażali woli zajęcia się dzieckiem - mówi prokurator Basiński" Szczegolnie to ostatnie zdanie daje do myslenia. Wiecej na:http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,9228272,Sprawa_Szymona__Sledztwo_wznowione.html |
kaza10000 | Post #10 Ocena: 0 2011-03-13 18:29:49 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Podpisane Podpisane Podpisane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|