MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Spelniamy marzenie Angeliki

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 19 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

Str 19 z 21

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

darek348

Post #1 Ocena: 0

2011-03-28 21:34:30 (14 lat temu)

darek348

Mężczyzna

Z nami od: 09-06-2010

O Ty dwunasty, niech ja Cię spotkam to se pogadamy. Nie widzisz jaki jestem niefotogeniczny? A prosiłem żeby nie robiły mi zdjęć, ale one, te kobiety są zawsze tak uparte że biedny facet nigdy nie wygra :)

Powiem jedno, każda minuta tamtejszego dnia była warta tego poświęconego czasu. Zdziwienie Angeliki, kiedy otrzymała lodowego łabędzia było spełnieniem tego przewspaniałego dnia.

Oczywiście Efkakonewka była okropna.......w pozytywnym słowa znaczeniu :), dzięki że mogłem Cię poznać ;)

Pomagajmy tym dzieciom, starajmy się spełniać ich marzenia, niech uśmiech zagości na ich buziach.
Uśmiechnij się, to nic nie kosztuje.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2011-03-29 16:43:57 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-03-28 21:34:30, darek348 napisał(a):
Oczywiście Efkakonewka była okropna.......

nareszcie jeden szczery ;-) a na powaznie rowniez sei ciesze ,ze moglam cie poznac i tak jak sie umawialismy bede pamietac przy kolejnych akcjach
Na dniach wkleje jeszcze zdjecia z oceanarium i pobytu w Birmingham , wkleje tez rozliczenie

Chcialam rowniez dolaczyc podziekowania dla Romana za poswiecenie czasu w piatkowy wieczor i odebranie dziewczyn z lotniska

Special thanx for ISH.Was pleasure to meet you :-D
Zgodne z prosba jednego z ofiarodawcow przekazalam Angelice 30f i w poniedzialek samodzielnie dokonala zakupow

Kupila sobie sluchawki z rozyczkami ,bluzke i spodnice oraz czapeczke :-D

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #3 Ocena: 0

2011-03-29 19:34:42 (14 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Mnie tez bylo bardzo milo spotkac Angelike- naprawdec super dzielna dziewczyna.

I ciesze sie ze choc w malym stopniu przyczynilam sie do jeszcze jednego jej usmiechu- bo coz jest w tym zyciu wazniejsze niz usmiech szczescia- takiego prawdziwego?

Mam nadzieje ze razem tutaj nam uda sie spelnic marzenie niejednego jeszcze dziecka, a do szczescia naprawde niewiele im potrzeba- choc najsmutniejsze jest to ze nie mozemy dac im najwazniejszego- zdrowia :-(
Ogromne podziekowania dla mamy i koordynatorki- bez ich pomocy tez by nie udalo sie tego wszystkiego- no i tutaj naszym organizatorom- brawa :-)

~I do zobaczenia wkrotce- przy nastepnym marzeniu.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

SylwiaAngelika

Post #4 Ocena: +1

2011-03-29 21:06:53 (14 lat temu)

SylwiaAngelika

Kobieta

Z nami od: 29-03-2011

Witam jestem mama Angeliki chciałbym BARDZO BARDZO PODZIĘKOWAĆ dzięki wam ludziom z wielkim SERCEM mogło się spełnić wielkie marzenie Angeli córka jest szczęśliwa ze mogła (a my razem z nią)pierwszy raz w życiu lecieć samolotem zobaczyć odległy kraj no i najważniejsze zobaczyć nakarmić i pogłaskać piękne dzikie zwierzęta ona kocha zwierzęta i dużo o nich wie marzy o tym by w przyszłości moc im pomagać leczyć i się nimi zajmować :) bardzo DZIĘKUJEMY ludzie tacy jak wy dają nadzieje i wiarę ze jest jeszcze dobro na ziemi ze warto żyć i warto kochać nawet nie wiecie ile daliście szczęścia mojej córce za co bardzo bardzo DZIĘKUJE JESTEŚCIE WIELCY serdecznie pozdrawiamy i przesyłamy gorące BUZIAKI I mamy nadzieje ze nasza przygoda zostanie gdzieś w pamięci i będziecie nas milo wspominać Pozdrawiamy:-P

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2011-03-29 21:12:42 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-03-29 21:06:53, SylwiaAngelika napisał(a):
mamy nadzieje ze nasza przygoda zostanie gdzieś w pamięci i będziecie nas milo wspominać Pozdrawiamy:-P

Zostanie w naszej pamieci i sercu
Juz za Wami tesknimy .Bylo nam niezmiernie milo spedzic z Wami te kilka dni i ufamy ze nie raz jeszcze uda nam sie ten czas razem spedzic :-D
A tu wklejam dyplom jaki dostalam w ktorym sa rowniez podziekowania dla ludzi ktorzy przyczynili sie do realizacji marzenia Angeliki

Obrazek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

SylwiaAngelika

Post #6 Ocena: 0

2011-03-29 21:19:06 (14 lat temu)

SylwiaAngelika

Kobieta

Z nami od: 29-03-2011

TEŻ BARDZO TĘSKNIMY:)

Do góry stronyOffline

4ary

Post #7 Ocena: 0

2011-03-31 00:30:10 (14 lat temu)

4ary

Konto usunięte

Na stronie fundacji pojawila sie juz informacja o spelnionym marzeniu ;) mammarzenie
To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2011-03-31 14:46:27 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

W sobote wkleje rozliczenie i scany .Czekam na zdjecie od mamy Angeliki z oceanarium jak juz je bede miala tez je dolacze.Zostalo mi jeszcze tylko napisac krtokie wypracowaniez pobytu Angeliki u nas i wyslac do fundacji.

A mnie juz nosi na kolejna jakas akcje ...chyba wpadlam w uzaleznienie ;-)

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2011-03-31 14:49:38 (14 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ewa nie tylko Ty- to chyba zarazliwe jest :-)
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2011-03-31 14:58:29 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-03-31 14:49:38, littleflower napisał(a):
Ewa nie tylko Ty- to chyba zarazliwe jest :-)

dzieki Darek348 mam juz cos na oku ,teraz trzeba tylko uruchomic wywiad ;-)

Do góry stronyOffline

Strona 19 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,