MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Spelniamy marzenie Angeliki

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 11 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

Str 11 z 21

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2011-03-07 20:47:24 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-03-06 16:50:44, kasik62 napisał(a):
Ewka jakby co to już rozmawiałyśmy, że moja córka zaprasza dziewczynki na sleep over,

Dostalam wlasnie emaila od Sylwii ,mamy Angeliki ,ze propozycja jest ciekawa i z przyjemnoscia zostana u Was na noc ,szczegoly omowimy jeszcze telefinicznie ;-)
A teraz korzystajac z okazji chcialam zyczyc naszej Agelice WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okzaji dzisiejszych urodzin

Obrazek

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anielka

Post #2 Ocena: 0

2011-03-07 22:26:08 (14 lat temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

Z tego co czytam to wlasciwie pozostal problem transportu.
Mam nadzieje, ze jeszcze odezwie sie jakas dobra duszyczka z okolic Derby i kolejna Ewcina akcja zakonczy sie sukcesem:-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

littleflower

Post #3 Ocena: 0

2011-03-08 02:32:46 (14 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

wszystkiego najlepszego Angelika
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2011-03-08 02:40:14 (14 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Cytat:

2011-03-06 16:50:44, kasik62 napisał(a):
Ewka jakby co to już rozmawiałyśmy, że moja córka zaprasza dziewczynki na sleep over, po safari park możecie przyjechać na obiad. Nie będziesz musiała odgrzewać tylko dasz smsa ze wyjeżdżacie z parku i jedziecie. Obiad będzie na stole. Potem babki mogą zostać na noc, a rano po śniadaniu zawioze je do water world bo i tak się z wami wybieramy. Moja córka już ma niecne plany co będą we trzy robiły.
Uważam, że littleflower ma dobry pomysł, chiński bufet fajna sprawa, plus deserów dla dzieciaków mnóstwo i lody z automatu ;-) Uzbieranych pieniędzy wystarczy.
Może by na taki bufet w niedzielę po water world do Burton pojechać? My też się z Wami wybierzemy i Kwiatuszka poznam :-)

Kochana serdecznie zapraszam prosze tylko o jak najszybsze podanie mi terminu i osob bo lepiej zamowic stolik wczesniej-
tam oprocz chinskiej kuchni jest tai, japonska, kucharz ktory na bierzaca tez przygotuje obiadek z swiezych produktow wybranych przez nas, w razie W sa frytki tez. Naprawde serdecznie zapraszam

Ktos na ten cel przeznaczyl mi troszke pieniazkow- mysle ze starczy na rachunek 10 0sob- reszta mozemy sie podzielic

Mam tez zaplanowana niespodzianke dla Angeliki tam- ale to juz na priv :-)
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2011-03-08 14:12:52 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Najswiezsze informacje ;-)
Udalo sie znalezc chetnego z dodatkowym samochodem na piatek .zostaje wiec tylko kwestia poniedzialku
Plan wyglada nastepujaco
SOBOTA-Safari park ,nastepnie obiad u Kasik62 i dziewczynki zostaja tam na noc
NIEDZIELA -Waterworld wspolnie z Kasik62 i jej rodzina ,potem obiad w chinskiej restauracji wspolnie z kwiatuszkiem i jej uroczymi dziecmi
Tu specjalne podziekowania dla znajomego kwiatka ,ktory przeznaczyl na ten cel 100f :-D
DZIEKUJEMY BARDZO
Kwiatku prosze podziekuj z calego serca Anonimowi za ten szczodry gest
PONIEDZIALEK byc moze oceanarium ale to jeszcze nie wiemy na sto procent
Kwetie obiadow sie wiec rozwiazaly ,w weekend ustale co potrzebuje na sniadania i kolacje i wtedy zrobie jakas liste zakupow ;-)

Bede oczywiscie na biezaco informowac jak wyglada sytuacja
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

anielka

Post #6 Ocena: 0

2011-03-08 22:19:14 (14 lat temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

SUPER DZIEWCZYNY!!!!

A moze tak zglosic Ewke do Orderu Usmiechu i niech napije sie tego soku z cytryny?????:-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

izabela1967

Post #7 Ocena: 0

2011-03-08 22:48:56 (14 lat temu)

izabela1967

Kobieta

Z nami od: 11-09-2007

Cytat:

2011-03-08 22:19:14, anielka napisał(a):
SUPER DZIEWCZYNY!!!!

A moze tak zglosic Ewke do Orderu Usmiechu i niech napije sie tego soku z cytryny?????:-]

A to jest super pomysł!!

Do góry stronyOffline

Fisolka

Post #8 Ocena: 0

2011-03-08 23:10:27 (14 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Z nami od: 27-12-2010

Wiecie co...ja jestem okropnie zapracowana i zabiegana ale cudownie pomyslec, ze zadajecie sobie tyle trudu aby uszczesliwic dziecko!!!
xxx
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry k

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2011-03-09 12:12:51 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

podbijam

Do góry stronyOffline

4ary

Post #10 Ocena: 0

2011-03-09 19:46:18 (14 lat temu)

4ary

Konto usunięte

Wyciagam za uszy do gory;)
zostaly tylko 2 tygodnie
To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,