MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Uwaga, zbieramy na sprzęt AGD - pomożecie? :-)))

« poprzednia strona

Strona 14 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 14 z 14

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Samanthaa

Post #1 Ocena: 0

2011-02-21 13:31:50 (14 lat temu)

Samanthaa

Kobieta

Z nami od: 21-02-2011

Cytat:

2011-02-21 13:26:18, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Cytat:

2011-02-21 12:58:02, Samanthaa napisał(a):

A w regulaminie gdzies pisze że można miec tylko jeden profil ?

Nie ,nie pisze ,odnioslam sie tylko do Twojej wypowiedzi ,ze Tosiek zmienia nicki a sama robisz dokladnie to samo,przyganial wiec kociol garnkowi

Nie wyłudzam od naiwnych ludzi pieniędzy , nie robie z siebie pokrzywdzonej od losu kobiety .

Nie jestem autorką tego tekstu ja go tutaj tylko umieściłam .
Jest to tylko prywatna wiadomość od kogoś wiarygodnego kto ma wiecej pojecia o Tosiek od was i odemnie zresztą tez bo ciekawych rzeczy sie dowiedzialam .

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

kawaoporanku

Post #2 Ocena: 0

2011-02-21 13:32:21 (14 lat temu)

kawaoporanku

Kobieta

Z nami od: 26-01-2011

Co prawda nie dolorzylam sie na AGD dla Tosiek, ale gleboko wierze ze jej sie uda wyjsc z dolka i za to trzymam mocno kciuki. Nie pisalam tez w tym temacie, bo uwazam ze skoro nie dokladam sie to po co mam gebe otwierac.
Ale to co napisala Samanthaa to mnie wkurzylo niezle. Dziewczyno skoro znasz Tosiek, znasz jej dzieci to pierwsza powinnas jej pomoc, jesli nie materialnie to choc dobrym slowem. A skoro tak cie razi ze dziewczyna o pomoc poprosila to swiadczy zle o tobie ,nie o niej.

Jeszcze jedno, z czystej babskiej ciekawosci obejzalam sobie to zdiecie i co zobaczylam; ladna, usmiechnieta kobitke.Choc domyslam sie ze dawni znajomi i jej byly woleli by zobaczyc jakiegos chochola z tlustymi wlosami i lzami w oczach.
Tosiek droga, na przyszlosc zycze cie abys nigdy wiecej nie poznala takich ludzi jak Samanthaa, i glowa do gory wszystko sie uda!!!
Jestem nawet kiedy mnie nie ma xD

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dwunasty

Post #3 Ocena: 0

2011-02-21 13:34:36 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

z regulaminu forum:
2. Na forum nie wolno umieszczać postów lub tematów, które:
a) wyśmiewają innych użytkowników forum, ubliżają im, albo naruszają wolność osobistą

e) zawierają dane osobowe osób trzecich oraz firm, bez ich wyraźnej zgody.

i) są dialogiem ze samym sobą - dotyczy to użytkowników posiadających więcej niż jedno konto

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2011-02-21 13:35:51 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-02-21 13:31:02, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
Od nowa?
Chcialam prosic o zamkniecie tematu, ale sama nie wiem....
Ewa zadecyduj co zrobic.

Znalezlismy - a konkretniej Piotr znalazl ;-) - wszystkie trzy rzeczy. Dzisiaj zostanie wplacona zaliczka, poniewaz czekamy, az dowioza pralke. Jak tylko bede wiedziala, na kiedy jest transport do Asi, to dam znac. Ale sprawa wydaje sie byc zalatwiona pozytywnie ;-).

I tak w sumie... to juz mnie mierzi takie pisanie "znajomych, sasiadow, bylych"... zastanawia mnie, czy to jakies nowe zboczenie - ublizac innym, pisac o ich zyciu, wtracac sie, oceniac... ? To sie chyba jakos nazywa nawet...?

Skoro znalezliscie wszystkie rzeczy i wszystko juz jest zrobione nie widze przeszkod zeby zamknac temat by kolejne pociotki i inne osoby nie zrobily sobie z teamtu po raz kolejny smietniska

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Samanthaa

Post #5 Ocena: 0

2011-02-21 13:35:56 (14 lat temu)

Samanthaa

Kobieta

Z nami od: 21-02-2011

Znajomi pewnie by jej pomogli gdyby uważali że zasługuje na tą pomoc , widocznie ją znają i mają odmienne zdanie od was .

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2011-03-01 16:46:07 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Temat chwilowo otwarty na prosbe nie z tej bajki by moc jej umozliwic wrzucenie waznych informacji
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Nie_z_tej_bajki

Post #7 Ocena: 0

2011-03-01 17:01:44 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Poniewaz temat z podziekowaniami i rachunkiem, zginal w tloku, poprosilam Ewe, o otwarcie tego tematu na chwilke.
Wszystkich ktorzy brali udzial w akcji pomocy dla Asi ( Tosiek75 ), zapraszam tu - rachunek oraz podziekowania ;-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2011-03-01 17:30:11 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2011-03-01 17:35:26 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Informacje wrzucone ,temat zamykam ponownie by nie dawac pola do popisu emocjom

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 14 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,