MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pomozcie mi - nie mam nic oprocz dzieci!

« poprzednia strona

Strona 72 z 72 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 70 | 71 | 72 ] - Skocz do strony

Str 72 z 72

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2011-02-15 16:28:13 (14 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2011-02-15 16:13:17, clockwork_orange napisał(a):
tak patrze i patrze, i znalezc nie moge co mnie kole...
z jednej strony piszesz, ze nie widzisz powodu do zamkniecia, z drugiej - sama takowyz podajesz, hmm?

ps. i spacje nalezy wstawiac po przecinku czy innym znaku przestankowym... trudno sie czyta, sorry :-)

Widocznie za szybko staralam sie przekazc co mysle wiec powtorze.Jak dla mnie watek w zwiazku z tym ,ze nie wnosi juz niczego nowego do tematu w ktorym zostalo powiedziane zbyt wiele moglby zostac zamkniety na prosbe autorki .Nie jestem za usuwaniem postow w tym teamcie by kazdy mial wglad co zostalo napisane ,jedynie za pozbywaniem sie wyzwisk i uwag o naturze wycieczek personalnych ,jednoczesnie zauwazylam ,ze kazdy z nas owierajac temat i opowiadajac o swoim zyciu musi liczyc sie z tym ,ze ktos sie do tego odniesie .Mam nadzieje ,ze wyrazilam sie jasno i nie zrobilo sie z tego maslo malslane .Odnosnie uwag na temat mojego stylu pisania dziekuje ci serdecznie za zwrocenie na to uwagi ,lekcje polskiego spedzilam zajmujac sie rysowaniem na ostatnich stronach zeszytu ;-)jak widac trzeba bylo bardziej skupic sie na lekcjach ;-)Bede zwracac sie do Ciebie z prosba o poprawianie moich wypowiedzi ,mam nadzieje ,ze jeszcze mam szanse by byli ze mnie ludzie i nauka nie pojdzie w las :-]
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

mak4701

Post #2 Ocena: 0

2011-02-15 16:40:01 (14 lat temu)

mak4701

Kobieta

Z nami od: 12-04-2007

Włos na głowie sie jeży co tu sie wygaduje...
Na miejscu Tosiek nie chciałabym juz tej pomocy od Was... najpierw dajecie a pozniej sie wykłocacie kto, co, kiedy dał, ile dał bla bla bla..... :-[ A tych pieniedzy to juz na 100% bym nie przyjela....

Dlategoz astanowcie sie... najpierw chcecie pomóc a pozniej wielka bitwa .... I po co to?

Nic nikomu do tego na co wydaje swoje zarobione pieniadze... jedni wydaja na dziwki inni na pomoc innym... Koniec tematu...
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #3 Ocena: 0

2011-02-15 16:44:40 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 72 z 72 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 70 | 71 | 72 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,