Przyszedl nowy rok ,nowe wyzwania ,ja mam kolejna rodzine ,ktorej chcialabym z Waszym wsparciem pomoc ,czasami niezrecznie sie czuje ,ze Was prosze ale wiem ,ze sa wsrod Was osoby o Wielkich sercach chetnych do pomocy
Rodzina ta zainteresowalam sie dzieki mojej serdecznej znajomej dzialajacej na rzecz Szlachetnej Paczki na terenie Polski
Kilka slow o rodzinie
Pani Elżbieta (32 l.) i Pan Andrzej (34 l.) wychowują dwójkę dzieci: Radka (10 l.) i Asię (2 l.).
Niedługo po Nowym Roku (w okolicach lutego)ich rodzina się powiększy, o dziewczynkę

sierpniu w wyniku powodzi (w okolicach Bogatyni) woda przeszła przez ich 5 lat remontowany domek na wsi.
Woda przyszła znienacka i zniszczyła wiele podstawowych rzeczy. Ze środków otrzymanych z GOPSU
wyremontowali już pokój. Niestety tych pieniążków nie można było przeznaczyć na zakup innych
rzeczy niż materiały budowlane. Pan Andrzej
miał wypadek, w wyniku którego doznał licznych stłuczeń i przebywał na zwolnieniu, w związku z czym nie otrzymał wynagrodzenia za pracę. Musieli zawiesić ratę kredytu
zaciągniętego na remont mieszkania, nie zapłacili też po raz pierwszy za prąd. Pani Ela załamana nie
może się doczekać, "kiedy znów zaczną żyć jak ludzie". Martwi się tym co będzie, kiedy urodzi się dzidziuś.Maja ciezka sytuacje i naprawde nie przelewa im sie .Mam nadzieje ze uda nam sie im pomoc
3. Potrzeby rodziny
artykuły żywnościowe, w tym artykuły dla noworodka i niemowlęcia oraz srodki czystosci i ubrania,reczniki ,posciel ,przybory szkolne itp
Asia -2 latka -92 cm -rozmiar buta 26
Radek-10 lat-152 cm -rozmiar buta-37
pani Ela 32lata 165cm wzrostu rozmiar M nr. buta 37
mąż Andrzej 34 lat176cm.wzrostu rozmiar l-xl buty 41
Pani Ela przyznaje ze jest im bardzo ciezko i ledwo wiaza koniec z koncem ,wiec jezeli ktokowliek z Was bedzie chcial przeszukac swoje szafy i zobaczyc czy udaloby sie wesprzec ta rodzine bylabym wdzieczna
Ja ze swej strony przypominam ze z poprzedniej akcji pozostalo nam 73.20 f oraz mamy opiekacz na sandwicze dzieki wspannialomyslnosci jednego z forumowiczow ,ktory zrzekla sie na akcje swojej wygranej w konkursie majonezu

Znajda sie jacys chetni do pomocy?
Na wszelkie pytania jak zwykle zreszta z przyjemnoscia odpowiem ,prosze sie nie krepowac

zainteresowanym podaje rowniez konto paypal
evita2976@o2.pl