Pozdrowienia dla Tomka i jego mamy a dla was serdeczne podziekowania za cale serce jaki okazaliscie

Str 9 z 9 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2010-12-31 22:48:41 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
I jeszcze w starym roku udalo nam sie dostac zdjecie Tomka ktory otrzymal od nas kalendarz
![]() Pozdrowienia dla Tomka i jego mamy a dla was serdeczne podziekowania za cale serce jaki okazaliscie ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2011-01-05 15:28:22 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Kolejne mile slowa z marzycielskiej poczty
![]() tu od Huberta Wraz z nadejściem świat dziękuje za świateczne podarki Moja wyspa -Portal internetwy sprawił wielką radośc ![]() dostałem poiękny Kubeczek z kształcie samochodu. bardzo mi se podoba, z pewnością w wigilie wypije w nim barszczyk i bedzie mi słuzył na póznej A buldog na pocztówce widze ze już karnawałowo dziękuję Wam Przyjaciele ![]() Hubert Dluski Tu od Oliwki Dziękuję wszystkim wspaniałym ludziom z portalu Moja Wyspa za prezent i kartkę z życzeniami Oliwia Frost W zwiazku z tym ze nie wiem gdzie zamiescic te informacje zamieszczam tutaj ,jak moze pamietacie jeden z forumowiczow zrzekl sie swojej nagrody wygranej w konkursie na przepis z majonezem ,moge wiec potwierdzic ze wlasnie przed sekunda toster do mnie dotarl i zostanie przekazany kolejnej rodzinie w organizowanej przeze mie akcji dziekuje ci PIOTRZE jak rowniez dziekuje KUBIE Z MW za wyslanie przesylki ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
AndziaPu | Post #3 Ocena: 0 2011-01-29 11:23:35 (14 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2011 Skąd: Sierpc |
Może późno, ale lepiej niż wcale, chciałam Wam podziękować za przesyłkę, która dotarła do Wiktorii!
Jesteście cudowni!! Nasze dzieciaki są dzięki Wam szczęśliwsze!!! tu foto: Fotka Wiki [ Ostatnio edytowany przez: AndziaPu 29-01-2011 11:31 ] |
AndziaPu | Post #4 Ocena: 0 2011-01-29 11:26:56 (14 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2011 Skąd: Sierpc |
to od Wiki - wpis na stronie MP
MOJA WYSPA to portal internetowy na którym gromadzą się fajni ludzie ![]() I od tych fajnych ludzi dostałam fajny kalendarz, który fajnie powiesiłam sobie nad łóżkiem :D Do tego dostałam superfajną kartkę z milusimi kotkami. Dziękuję Wam bardzo : ![]() Marzycielska POczta [ Ostatnio edytowany przez: AndziaPu 29-01-2011 11:28 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2011-01-31 20:06:10 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
dopiero teraz zauwazylam wpis ciesze sie ze przesylka dotarla
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2011-04-18 15:11:56 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
marzycielska poczta
Pamietacie jeszcze dzieciaki z Marzycielskiej poczty? Ja dzis dostalam kartke swiateczna od jednej z dziewczynek Natalki Siodlo ![]() ![]() ![]() profil natalki natalka Swieta wielkanocy tuz tuz ...moze komus z Was uda sie wyslac kartke do naszych dzieci z Marzycielskiej Poczty? ![]() Serdecznie Was do tego zachecam:-W Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|