Str 7 z 9 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-12-12 21:17:36 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2010-12-12 21:26:44 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-12-12 21:17:36, BasienkaG napisał(a): Ewciu moja mama mi paczke wysala i szla 2 tygodnie przez ten snieg!wiec cierpliwosc nam pozostaje i checi listonosza:D w takim razie pozostaje nam tylko czekac Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2010-12-20 20:48:00 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
NARESZCIE :-WPo dlugim oczekiwaniu dzis otrzymalam pootwierdzenie od mamy Kubusia ,ze paczka dotarla i jest on niesamowicie zadowolony z otrzymanego prezentu ,nadmienie ,ze Kuba dostal od nas kubek oraz gre bingo
![]() ![]() mam obiecala ,ze na dniach przesle mi zdjecie ps.kamien z serca bo spedzalo mi to sen z powiek Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Juliana | Post #4 Ocena: 0 2010-12-21 08:02:59 (14 lat temu) |
Z nami od: 21-12-2010 Skąd: Koszalin |
Witam bardzo serdecznie.Jestem mamą Julii chorej na mukowiscydozę.Profil Julii znajduje się na marzycielskiej poczcie.Za posrednictwem tego portalu chcę bardzo serdecznie podziękować Wszystkim za przepiękną Świąteczną kartkę jak i za niezwykły prezent.Dziękuję za radość i ogromny uśmiech jaki podarowaliście Państwo mojej córce.Życzymy Wszystkim Wesołych Świąt i Szczęsliwego zbliżającego się wielkimi krokami Nowego Roku.
Bardzo,bardzo dziękujemy ![]() pomocjulce |
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2010-12-21 16:47:39 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Takie wiadomosci lubimy otrzymywac
![]() ![]() Ucalowania dla Julii ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2010-12-22 14:56:39 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Wklejam Wam zdjecia od mamy Kubusia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak u Was ale u mnie usmiech Kuby powoduje ,ze mam kluche w gardle ze wzruszenia i radosci DZIEKUJE WAM BARDZO PO RAZ KOLEJNY :-W CIESZE SIE ZE MAM ZASZCZYT ZNAC TAKICH LUDZI JAK WY ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Vivienne | Post #7 Ocena: 0 2010-12-22 18:34:18 (14 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Ewa, rowniez bardzo wzruszyla sie.
Swietna robota, kobieto o wielkim sercu. |
Kasia_red | Post #8 Ocena: 0 2010-12-24 08:43:01 (14 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
Napisałam krótką ilustrowaną notatkę o akcji. I chciałam dodać, że Moja Wyspa czuje się zaszczycona, że na portalu mają miejsce takie inicjatywy
![]() Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2010-12-24 14:03:25 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Dzieki Kasiu za notke o akcji i ufam koljny rok bedzie rownie obfitujacy w pomoc
![]() ZYCZE WAM WSZYSTKICH WESOLYCH SWIAT ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2010-12-24 16:18:18 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Wklejam Wam komentarze dzieciakow z marzycielskiej poczty wyszperane przez 4ary(dzieki
![]() Kilka slow od Laury PRZESYŁAM RÓWNIEŻ PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH WSPANIAŁYCH LUDZI Z PORTALU INTERNETOWEGO MOJA WYSPA ZA ZORGANIZOWANIE DLA MNIE PACZKI I KARTKI Z ŻYCZENIAMI ŚWIĄTECZNYMI A TAKŻE DLA EFKIKONEFKI WYSŁANIE JEJ DO MNIE ![]() ![]() Laura No i jest ktoś kto o Mnie pamieta-tym kims są Ludzie z Portalu Internetowego MOJA WYSPA nie sposób Was wszystkich kochani wymienic- bo nie chce sie pomylić ale moim sercem całym bardzo chcę Wam podziękować za serca wasze napisaliscie mi;"..Niech piekne dla Ciebie będa te swieta" bardzo wam za te zyczenia dziekuje i oczywiscie za cos jeszcze hurrraaa piekny kubek z podstawką niestety w drodze gdzies sie uszkodził..i ucho mu znikło ale to nic bez ucha też jest przepiekny- juz herbatke w nim piłam i była ssssmaczna Bardzo wam dziekuje kochani Moja Wyspa…ale ąłdnie brzmi0-zaraz koniecznie musze zobaczyc ten portal pozdrawiam serdecznie ![]() Natalka Kochani przed chwilą odwiedził nas listonosz…przeglądamy pocztę i Wasze prezenty. Monika jest zachwycona. dostała dzisiaj poduszke z High School Musical odefkikonefki33 z portalu internetowego Moja Wyspa (dziękujemy wszystkim wypisanym na karteczce ![]() Monika ![]() Miod na serce takie slowa Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|