Dziś odbiorę listę z 3 cim podpisem, w ogóle mam nadzieje ze uda mi się spotkać Asie i Tomka osobiście.
Sądzę że akcje zbiórki pieniędzy czas dobiega końca, z tego co wiem niektórzy chcą ofiarować coś na dzisiejszym spotkaniu, w Londynie, te pieniążki zostaną przekazane jutro wieczór.
A więc
Akcja zbiórki pieniędzy trwa do godziny 23.59 , 3 października 2010
natomiast sądzę że kwestie ew pomocy materialnej jeszcze można poprowadzić dalej, przez kilka dni.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
2010-10-03 17:31:51, krakn napisał(a): no i mamy trzecie potwierdzenie
a czemu niby te nazwiska sa zamazane powinno byc czarno na bialym kto odebral ... dla mnie to bez sensu choc sie przelamalam i tez pare funtow wplacilam terz jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu ze byl to blad
bo umieszczanie publicznie nazwisk jest niezgodne z prawem, wcześniej jak pewnie zauważyłeś była bez zamazywania, i to był mój błąd.
Jeżeli chcesz zobaczyć oryginał lub chcesz się przekonać że twoje pieniądze trafiły w odpowiedniej osoby, żaden problem
proszę tylko na PW lub email, o podanie swojego emaila, imie i nazwisko, w zamian otrzymasz zdjęcie bez zamazywania, oraz numery telefonów gdzie będziesz mógł się z nimi skontaktować.
Dlatego Proszę o pilny kontak
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.