Str 26 z 32 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-10-01 12:27:03 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2010-10-01 12:27:33 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2010-10-01 13:09:40 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2010-10-01 13:17:17 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2010-10-01 14:11:35 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2010-10-01 14:25:44 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Hail z tego co pamietam to Kasia red zobowiazala sie uzupelniac liste.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Nie_z_tej_bajki | Post #7 Ocena: 0 2010-10-01 14:52:37 (15 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Pod wieczor postaram sie dorzucic liste rzeczy potrzebnych ( konkretnie ) dla Tomasza i Joanny ( to ta para, ktora jest osobno, maja 3letnie dziecko ). Bo ta lista, ktora jest, jest oparta na potrzebach dwoch pozostalych par w sumie. Wiem, ze to rzeczy ogolne, ale... Po poludniu bede rozmawiala z Tomaszem.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
Nie_z_tej_bajki | Post #8 Ocena: 0 2010-10-01 17:03:06 (15 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
Rozmawialam z Tomaszem. W sumie nie wiem od czego zaczac... Sytuacja wyglada tak, ze maja pelne glowy teraz. Dopiero zaczyna do nich docierac co tak naprawde sie stalo, co przezyli i jak moglo sie to skonczyc... Tomek mowi, mowi i ciagle mowi
![]() Nie wiadomo jednak jak bedzie ( czyli co beda potrzebowali ) gdy znajda cos do wynajecia. W standardzie jest zwykle wyposazona kuchnia. Zwykle. Wczoraj Tomek zorganizowal lozeczko dla 3letniej coreczki, dostali tez nowa posciel dla siebie i dla malej, wiec spali juz pod nowa wczoraj ( to slowa Tomka ![]() Czego najbardziej potrzeba na obecna chwile - zelazko, deska do prasowania, suszarka na pranie ( nie maja gdzie wieszac, a prania jest sporo, bo rzeczy dostaja uzywane, poza tym przy 3 letnim dziecku... ![]() W Councilu potraktowano ich normalnie - nie byla to dla urzednikow jakas specjalna sytuacja, w ktorej potrzebuja dachu nad glowa bardziej, niz inni oczekujacy ![]() ![]() Mysle - ale to oczywscie moje zdanie i wrazenia po rozmowie - ze oni potrzebuja ciaglej mozliwosci wygadania sie... Dzieki temu moze powoli dojda do siebie. Ja zaoferowalam swoj telefon non stop. W razie jakby byl potrzebny ![]() To tyle ode mnie. Zbieramy dalej ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
krakn | Post #9 Ocena: 0 2010-10-01 20:23:53 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Chyba nadszedł czas by podziękować w imieniu pogorzelców.
tak zasadniczo do akcja "społeczności" jest tylko częścią całej akcji, tak na prawdę moze ze tak się wyrażę jest pewna osoba o bardzo wielkiej enerii i wielkim sercu, od której juz 100 razy słyszałem i raz nawet skorzystałem z pomocy. 1 telefon, jestem 130km od londynu pomocy! i przyjechał VAn i zabrał mnie nieszczęśnika najszybciej jak to możliwe i to za free bo tylko nalałem tylko paliwa. Ta osoba właśnie "zaraziła" potrzebą niesienia pomocy w tej sprawie. Gosia i Robert, byli pierwszymi którzy poszli z pomocą, to oni wyciągnęli z ambasady zobowiązanie wypłacenia pomocy i expresowego załatwienia dokumentów. Ba! wpłynęli nawet na pracownika ambasady by choć spróbował coś załatwić w cancilu. Gosiu, planowałem że zrobimy to inaczej ale jest jak jest, na prośbę Artura, Basi, Rafała, Magdy, Tomka i Asi Przekazuje wspaniałe ich serdeczne podziękowania, dziękują za pomoc jaką otrzymywali nie tylko Po tragedii ale również przed. No cóż dziękują ![]() i ja ci Dziękuje mała osóbko o wielkim sercu ![]() Już na pierwszym spotkaniu Bardzo prosili by przekazać wszystkim uczestnikom szczere podziękowania. Co niniejszym czynie i wam przekazuje Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2010-10-01 20:41:32 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Moi Drodzy swietna robota ...slowa uznania i chyle czola
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|