MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zbiorka ubran i zywnosci...pomozecie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

Str 10 z 12

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Nie_z_tej_bajki

Post #1 Ocena: 0

2010-10-16 14:01:07 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Super. Ja dopelnilam kartony ;-) i czekam na info, kiedy konkretnie ;-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2010-10-19 19:57:13 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2010-10-19 20:12:37 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Jak bede cokolwiek wiedziec Barbie zaraz dam znac

:-D
dziekuje za pamiec
przypominam :
Lublin w czwartek ma okreslic dokladna trase i odbior paczek ,pieniadze uzbierane w wysokosci 210 funtow beda przekazane 26 pazdziernika ,zostanie nam wtedy czekac na potwierdzenie ze zakup wegla sie udal

Jak juz wszystko zostaniedostarczone oczywiscie postaram sie wkleic zdjecia z odbioru :-D

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 19-10-2010 20:13 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2010-10-20 19:32:34 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wlasnie wypisuje w naszym imieniu kartke dla rodziny Wenda ,jak do tej pory naliczylam 24 osoby ,ktore dolaczyly sie do akcji ,jezeli Lublinowi uda sie odebrac rzeczy z Manchasteru i kolo Londynu dojda jeszcze dwie dobre duszyczki ,pozniej wam wkleje zdjecie kartki
jestescie wspaniali:-D

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 20-10-2010 19:37 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2010-10-20 19:59:29 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Obrazek

Obrazek
Przepraszam za jakosc zdjec ale robliam telefonem bo ja sie kurna jakos nie moge zebrac zeby kupic aparat :-?

W grudniu mam urodziny (18-te;-))jakby ktos reflektowal i byl chetny ;-)8-)
na powaznie mam nadzieje ze wystarczajaco widoczne

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 20-10-2010 20:00 ]

Do góry stronyOffline

4ary

Post #6 Ocena: 0

2010-10-20 21:23:34 (15 lat temu)

4ary

Konto usunięte

Cytat:

2010-10-20 19:59:29, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Obrazek

Przepraszam za jakosc zdjec ale robliam telefonem bo ja sie kurna jakos nie moge zebrac zeby kupic aparat :-?

To trzeba bylo mowic. Pstryknalbym Ci te stopy, moze nawet do kolan bys sie zmiescila :-]

A na aparat zakraz kolejna zbiorke oglosimy jak tylko ta sie zakonczy.
To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

agnieszkaCz

Post #7 Ocena: 0

2010-10-20 21:43:15 (15 lat temu)

agnieszkaCz

Kobieta

Z nami od: 01-11-2007

witajcie. nigdy nie bralam udzialu w takich akcjach i chcialabym sie dolaczyc:) mam troche ubran meza ktorych on nie bedzie nosil i moze cos sie znajdzie dla mamy sprzed mojej ciazy i moze tez dorzucic pare kosmetykow? moze byc? tylko czy do mnie tez ktos podjedzie? bo jesli nie to ja zawsze moge podrzucic do barbie ...?

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2010-10-20 21:48:53 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-10-20 21:43:15, agnieszkaCz napisał(a):
witajcie. nigdy nie bralam udzialu w takich akcjach i chcialabym sie dolaczyc:) mam troche ubran meza ktorych on nie bedzie nosil i moze cos sie znajdzie dla mamy sprzed mojej ciazy i moze tez dorzucic pare kosmetykow? moze byc? tylko czy do mnie tez ktos podjedzie? bo jesli nie to ja zawsze moge podrzucic do barbie ...?

Agnieszko slonce ta akcja jest w zasadzie zakonczona ,troche sie przedluzylo ze wzgledu na czynniki niezalezne niemniej bardzo chetnie cie zobacze w nastepnej akcji ,chcialam wam dac od siebie odpoczac z tym proszeniem was o pomoc ale mysle ze na swieta moze uda nam sie zorganizowac paczke dla pewnej rodziny ktora mam na oku wiec kazda pomoc bedzie mile widziana
dziekuje Wam wszystkm za pozytywny odzew ,takie sytuacje i ludzie jak Wy uswiadamiaja ze jest tyle dobra naokolo wbrew pozorom i za ta swiadomosc jestem wam niewymownie wdzieczna ze przyracacie wiare w ludzi
dziekue wam bardzo

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2010-10-20 21:50:24 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-10-20 21:23:34, 4ary napisał(a):

To trzeba bylo mowic. Pstryknalbym Ci te stopy, moze nawet do kolan bys sie zmiescila :-]

A na aparat zakraz kolejna zbiorke oglosimy jak tylko ta sie zakonczy.

znaczy nie tylko dancer ale i fotograf ? :-o;-)

odnosnie zbiorki na aparat ...wiedzialam ze mozna na ciebie liczyc ;-)

Do góry stronyOffline

agnieszkaCz

Post #10 Ocena: 0

2010-10-20 22:07:13 (15 lat temu)

agnieszkaCz

Kobieta

Z nami od: 01-11-2007

ech nie zdazylam ... musze czesciej zagladac na mw :) hihi no dobra juz poczekam do nastepnej akcji :)moze uda sie wiecej zebrac bo wiele rzeczy oddalam juz tutaj ale teraz bede skladala:) tylko moze napisz na priv czy cos kto sie sklada na te rodzinke to moze latwiej bedzie zbierac to co potrzebne:)

a co do pomocy to ja mysle ze trzeba pomagac i milo jest pomagac bo to co sie dzieje rodzinom itd moze kazdego spotkac! wiec jesli ma sie okazje i oczywiscie mozliwosc pomocy to czemu nie! :)
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Strona 10 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,