MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pomocna Dlon 2

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2010-08-15 20:39:18 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Moi drodzy
Dostalam wlasnie emaila od mojej znajomej z Polski w ktorym zwraca sie do mnie z prosba o pomoc .Nie jestem w stanie sama jej pomoc i dlatego pomyslam ze podziele sie z Wami jej prosba moze wspolnymi silamii uda sie jakos jej pomoc .Do tej pory pomagalam ludziom w ramach akcji ,,Szlachetna Paczka ,, i dzieki Waszej zyczliwosci jak rowniez zyczliwosci firmy Lublin Transport udalo sie pomoc 3 rodzinom ufam ,ze moze i tym razem uda sie wesprzec kogos potrzebujacego
Jezeli bedziecie chetni sie przylaczyc Zapraszam
Teraz kilka slow o tej rodzinie
Jola i Krzysztof sa malzenstwem ,maja 2 letniego synka ,aktualnie Jola jest w 8 miesiacu ciazy (koncowka )
.Zycie nie traktowala ich lekko ,Jola ma za soba raka piersi i amputowana jedna piers , Krzysztof utrzymywal dom ale niestety w zwiazku z redukcja etatow u niego w firmie starcil prace i od miesiaca nie pracuje ,przyznano mu zasilek dla bezrobotnych w wyskokosci 700 zl ,niestety nie sa to duze pieniadze,i nie starczaj na zaspokojenie potrzeb rodziny ,jest na etapie poszukiwan pracy ale na razie bez wiekszych rezultatow
Zwrocila sie do mnie z pytaniem i prosba o jakakolwiek pomoc do poki nie stana na nogi
Moze ktos z Was dysponuje ubraniami ,ktore zawadzaja mu w szafie lub dzieci juz wyrosly i s a Wam niepotrzebne ?Byliby wdzieczni za cokolwiek choc przyznaja ,ze najbardziej zalezy im na rzeczach dla maluchow .Na chwile obecna przyda im sie wszystko zeby mogli wydawac pieniadze tylko na rzeczy podstawowego uzytku
Jola -176 cm wzrostu ,rozmiar L lub XL
Kzrysztof -172 cm wzrostu rozmiar L
Szymon 2 latek plus niemowlak ( w drodze)
Tu link do poprzedniej akcji ktora zakonczyla sie ogromnym sukcesem i radoscia rodziny ,wierze z tym razem tez nam sie uda

Pomocna Dlon -przebieg akcji

Uwaga moderatora: Temat przeniesiony do nowego działu

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-08-15 20:51:14 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2010-08-15 20:55:10 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Mieszkaja kolo Lodzi ( Zdunska Wola )
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2010-08-15 20:58:21 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Ja juz uruchomilam znajomosci i zaczynam zbiorke rzeczy u siebie :-D

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-08-15 21:11:36 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anielka

Post #6 Ocena: 0

2010-08-15 21:14:03 (15 lat temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

Efka juz myslalam, ze nie doczekam sie kolejnej akcji.

Oczywiscie pisze sie na zbiorke w Londynie:-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2010-08-15 21:15:55 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-08-15 21:11:36, ggggpm napisał(a):
Kurcze, daleko bo ja mam łóżeczko i w sumie już go praktycznie nie potrzebuje w PL

lozeczko maja bo dostali ale dziekuje za checi ,jakby co mozna rzeczy do mnie lu d Anielki jak ostatnio dostarczac
Anielka jest z Londynu
Ja z Northampton
Potem zrobi sie paczke i moze uda sie dostarczyc tej rodzinie

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2010-08-15 21:17:24 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-08-15 21:14:03, anielka napisał(a):
Efka juz myslalam, ze nie doczekam sie kolejnej akcji.

Oczywiscie pisze sie na zbiorke w Londynie:-]

Wiedzialam ,ze mozna na Ciebie liczyc :-D dzieki za wspacie (po raz enty ;-))odrobie w ogrodku 8-)albo przy wedlinach ha ha,bedziesz miala tania sile robocza ;-)

Do góry stronyOffline

doritos

Post #9 Ocena: 0

2010-08-15 21:21:21 (15 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Super sie sklada bo ja znow robilam pozadki w szafie i znow sie troche nazbieralo.Do tego Anielka z Londynu:)
Dolaczam sie do akcji;)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2010-08-15 21:27:19 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-08-15 21:21:21, doritos napisał(a):
Super sie sklada bo ja znow robilam pozadki w szafie i znow sie troche nazbieralo.Do tego Anielka z Londynu:)
Dolaczam sie do akcji;)

I jak tu Was nie lubic ?:-D

Swietnie ,dziekuje Doritos

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,