MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 12 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Str 12 z 17

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-05-25 11:30:04 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kaza10000

Post #2 Ocena: 0

2010-05-25 11:44:02 (15 lat temu)

kaza10000

Konto usunięte

Zycie jest przewrotne i pełne niespodzianek. Zaczełam organizować pomoc dla tej rodziny( to znaczy prosiłam wszystkich w rodzinie a oni podali dalej )byłam taka szcześliwa że mogę coś dać od siebie a tu taka tragedia spotkała ludzi których znam ( powodzianie-Wilków, gmina zalana w 95%). Oczywiście pomogę tak jak obiecałam, ale też nie na taka skalę jak chciałam za co bardzo przepraszam.
Pamiętaj Ewo, że z chęcią będę uczestniczyła w twoich akcjach i moja rodzina w Polsce również.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #3 Ocena: 0

2010-05-25 12:38:35 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ja postarac sie jeszcze dzis tez wyslac- mam juz spakowane tylko musze ktoregos syna przekupic zeby mi na poczte poszedl, :-)
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2010-05-25 14:39:24 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wpadlam z biegu na szybko ,pozniej sie odezwe

Firma lublin transport zabierze rzeczy w przyszly piatek lub sobote wiec do czwartku musze miec spakowane wszystkie rzeczy ,wieczorem dam Wam znac ile tego mamy w przeliczeniu na pudelka i kilogramy :-D

do uslyszenia
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2010-05-25 21:10:07 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

GOTOWI?

Robimy krotkie podsumowanie

Do dnia dzisiejszego udalo nam sie zebrac 6 duzych pudel o lacznej masie 111.70 kg !!!
Jak widzicie na zdjeciu ponizej kilka rzeczy nie udalo mi sie juz spakowac (braklo mi pudelek ;-))
Caly czas w drodze jest kilka przesylek ,ktore powinny dojsc na dniach z oszacowan wynika wiec ,ze lacznie bedzie 8 pudel roznych produktow plus organy :-D

Przed sekunda Firma LUBLIN TRANSPORT potwierdzila ,ze zabierze wszystkie zebrane rzeczy

To juz po raz trzeci kiedy pan Marcin Kozlowski pomaga mi dostarczyc nieodplatnie paczki do rodzin w Polsce

Tu podaje Wam link do firmy ,moze ktores z Was zainteresuje sie oferta tej rzetelnej firmy

LUBLIN TRANSPORT

Pozwoliam sobie rowniez zakupic kartke ,ktora dolacze do paczki ,w srodku zamieszcze imiona wszystkich osob ,ktore zechcialy dolaczyc sie do pomocy
Chcialabym zeby choc w ten sposob ta rodzina wiedziala jak Wielu z Was otworzylo swe serca :-D

Obrazek
Pudla z przygotowanymi rzeczami (przy okazji macie niepowtarzalna szanse zobaczyc moj balagan ;-))

Obrazek

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 25-05-2010 21:12 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2010-05-25 21:19:42 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ewa jestes naprawde SUPER, jestem pelna podziwu.

A firmie LUBLIN TRANSPORT to naleza sie tazke gorace brawa i zyczenia samych pozytywnych klientow prze caly rok.

p.s ten obraz na sztaludze sama malowalas? sliczny
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2010-05-25 21:23:51 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-05-25 11:44:02, kaza10000 napisał(a):
Oczywiście pomogę tak jak obiecałam, ale też nie na taka skalę jak chciałam za co bardzo przepraszam.

Nie ma za co przepraszac ,zycie plata rozne figle i wystawia na rozne proby ,dziekuje mimo wszystko za nawet najdrobniejsza pomoc

Do Kwiatka :-D

sama ,sama;-)

Do góry stronyOffline

Bziubziulek

Post #8 Ocena: 0

2010-05-25 21:32:52 (15 lat temu)

Bziubziulek

Kobieta

Z nami od: 28-02-2009

Przeczytalam trzy ostatnie stronki i jestem pelna podziwu,zwlaszcza dla Efkikonewki!

Do góry stronyOffline

anielka

Post #9 Ocena: 0

2010-05-26 10:21:52 (15 lat temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

Jestem pod wielkim wrazeniem - 111.7kg :-o:-o a to jeszcze nie wszystko:-):-)

Efka i Lublin Transport JESTESCIE WIELCY!!!!

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2010-05-27 15:08:41 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-05-25 11:30:04, poluszka napisał(a):
poczekajcie na dostawe mojej paczki jeszcze:)

Paczka doszla :-D
pozniej dodam rzeczy do listy

Dziekuje bardzo :-]

Do góry stronyOffline

Strona 12 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,