Cytat:
Uzywam tego na mrowczeta. U mnie sie sprawdza, obsypuje dom, pekniecia w chodniku i laczenia z, hmmm - jak to nazwac, ogrodowymi "krawezniczkami" i nic nie przechodzi linii obsypu

Str 2 z 2 |
|
---|---|
MamaMyszow | Post #1 Ocena: 0 2014-07-16 12:55:08 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
Uzywam tego na mrowczeta. U mnie sie sprawdza, obsypuje dom, pekniecia w chodniku i laczenia z, hmmm - jak to nazwac, ogrodowymi "krawezniczkami" i nic nie przechodzi linii obsypu ![]() |
Adacymru | Post #2 Ocena: 0 2014-07-16 13:00:22 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() Jak ten w poprzednim poscie, rowniez na mrowki etc creepy crawlies... Product description Raid Ant Killer Powder kills ants, woodlice, cockroaches and other crawling insects Sprinkle into the nest, dust along ant runs, cracks and crevices and sprinkle onto doorsteps, window frames, air bricks etc., to prevent ants entering Ale nie musi byc ten dokladnie, jakikolwiek zadziala.... na chwile i przy ladnej pogodzie. Niestety deszcz ma tendencje do zmywania proszku, chociaz pod doniczkami sie utrzymuje, i ja tam zawsze dosypuje.
Ada
|
TITANIUM | Post #3 Ocena: 0 2014-07-16 13:02:21 (11 lat temu) |
Z nami od: 13-04-2012 Skąd: UK |
Wlasnie wrocilam z Aldi. Od niedzieli 20 lipca beda w sprzedazy srodki przeciw slimakom,mrowkom i inne wynalazki
![]() ![]() |