człowiek się zmienia za ...granicą
Str 2 z 2 |
|
---|---|
autor65 | Post #1 Ocena: 0 2016-08-17 23:10:37 (9 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
kupic uzywana w dobrym stanie (drewna) futon wyrzucic i zamontowac dobry materac memory foam, zwiazac w srodku ladnym sznurkim, polozyc derke, spac wygodnie mozna, usiasc tez ale wstac juz sie nie da, dziwny skos do siedzenia....chwile stalem i myslalem jak oni to wymyslili? - i ....nie rozwiazalem tego problemu. Goscie zadowoleni....a co innego moga powiedziec?
człowiek się zmienia za ...granicą
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2016-08-18 01:20:25 (9 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Takie coś jest dobre dla gości, albo na ciche dni w rodzinie hehe
Spanie na takim czymś to ustawianie się w kolejce do fizjooterapeltow i lekarzy różnej maści. Nic nie zastąpi dobrego porządnego materaca. Rama może być tania, byle się trzymała w kupie i wytrzymała drgania haha. Ale materac to podstawa. Przekonałem się o tym sam, myślałem że już taki stary jestem że mnie już tak będzie bolało do końca życia... Przez przypadek, kupiliśmy 10cm nakładkę memory foam I Z dnia na dzień wszystko mi przeszło. Bez wahania gdy kupowałem meble zamówiłem porządny materac. Kręgosłup przestał się buntowac. Cytat: 2016-08-17 23:10:37, autor65 napisał(a): , usiasc tez ale wstac juz sie nie da, dziwny skos do siedzenia....chwile stalem i myslalem jak oni to wymyslili? - i ....nie rozwiazalem tego problemu. Goscie zadowoleni....a co innego moga powiedziec? Bo to jest tzw amerykanka. Nie wygodna, wymyślona w latach 70 tych... Gdy było w modzie dużo sexu, mało snu ![]() ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|