Str 2 z 2 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2014-12-22 00:22:22 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Izzkaa | Post #2 Ocena: 0 2014-12-22 07:56:05 (10 lat temu) |
Z nami od: 17-02-2012 Skąd: Merseyside |
My mamy to samo. Wiecznie odplyw zapchany, myslelismy,ze to tylko problem u nas, okazalo sie,ze cos w dalszych rurach jest nie tak, bo inni sasiedzi maja ten sam problem.
Co jakis czas widze jak przyjezdzaja do ktoregos z sasiadow i naprawiaja. Po pierwszej wizycie u nas myslalam,ze zaplacimy sporo za odetkanie odplywu,ale okazalo sie,ze nie musimy ani pensa placic,bo to nie nasza wina...odetchnelismy z ulga... Maz kupil bodajze w b&q lub w Wickes taki przyrzad do odtykania, wklada w rury, kreci kreci i sie odtyka, poki co dla nas wystarcza,nie mniej problem pojawia sie bardzo czesto. Nie wiem czy kiedykolwiek zajma sie tym porzadnie czy tak beda jezdzic w te i z powrotem i odtykac ludziom po kolei.... Isskaa
![]() |
krakn | Post #3 Ocena: 0 2014-12-22 09:19:14 (10 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
No właśnie do nas przyjechała ekipa z kamerami. Mnie to rypkało, ale właściciele pozostałych domów za głowę się lapali.
Zwłaszcza jeden co mu ubezpieczenie nie obejmowało takiej usługi Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Izzkaa | Post #4 Ocena: 0 2014-12-22 09:58:44 (10 lat temu) |
Z nami od: 17-02-2012 Skąd: Merseyside |
No jest to kosztowne, zwlaszcza jak zaochane jakimis srodkami budowlanymi ,,ze ciezko przeczyscic,wtedy trwa to dluzej i kosztuje wiecej.
W pierwszej chwili wlasnie myslalam,ze to z tego powodu u nas, bo remonty mamy caly czas i chociaz wiem,ze maz do odplywu resztek nie wylewa to diabli wiedza, moglo cos tam byc,z czyszczenia narzedzi czy cos... No,ale na szczescie to nie byla nasza wina. Wiem,ze sasiedzi juz tez sa tym zmeczeni, pisza pisma o usuniecie usterki, moze w koncu rozbiora pol ulicy, i wymienia te pozatykane rury.. Isskaa
![]() |