krakn ,te bezpieczniki o ktorych mowisz to sa zamienniki do starych skrzynek zamiast topikowych
,a te na zdjeciu to do nowych
Str 3 z 3 |
|
---|---|
mariuszzie | Post #1 Ocena: 0 2014-07-08 19:59:52 (11 lat temu) |
Z nami od: 27-10-2008 Skąd: manchester |
krakn ,te bezpieczniki o ktorych mowisz to sa zamienniki do starych skrzynek zamiast topikowych
,a te na zdjeciu to do nowych |
krakn | Post #2 Ocena: 0 2014-07-08 20:33:54 (11 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Bardzo mozliwe, ale wygląda mi też na to że był jakiś okres przejściowy, bo są tez często w kremowych plastikowych obudowach, a nie w czarnych czy ebonitowych.
Tak czy inaczej. Działa raz lepiej raz gorzej. Ciekawe co kolega zmajstrował Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Bako81 | Post #3 Ocena: 0 2014-07-22 23:09:11 (11 lat temu) |
Z nami od: 16-04-2011 Skąd: troszke wieksze |
Hej. Nie pisałem wcześniej ponieważ z braku czasu dopiero wczoraj sie za to wziąłem tak bezpiecznik jest taki jak kolega przedstawił na zdjęciu .tylko problem sie zrobił w B&Q ponieważ rozmiar tam sprzedawanych jest inny od mojego poprostu troche wyższe i nie pasują do mojej skrzynki.Troche dziwne ? Ale bede musiał gdzie indziej poszukac mojego rozmiaru.i jeszcze sasiad/ka (nie wiem czy po operacji
![]() ![]() |
ie2ox4-b | Post #4 Ocena: 0 2014-07-22 23:18:03 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 27-05-2014 Skąd: Oxford |
Bardzo mało prawdopodobne. Wszystko zależy od kabli które dostarczają prąd, ale zawsze są obliczone na większe obciążenie. Ja na Twoim miejscu najpierw bym sprawdził czy ten bezpiecznik jest dobrze połączony z szyną i kablem. Inna sprawa że takie bezpieczniki to praca dla fachowca, Anglicy nie wiedzą że Polak jest fachowcem w każdej dziedzinie. Zwykły Polak jest lekarzem, prawnikiem, szewcem i filozofem jak widać po mnie.
|