MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Angielscy "fachowcy"...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 19 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 17 | 18 | 19 ] - Skocz do strony

Str 14 z 19

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2015-05-09 12:18:02 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Też wykonują, ale nie chcą kłaść dywanu klienta. Wiadomo, dla nich sprzedaż dywanu to też zarobek.

Musi mieć dobre narzędzia, naciagi. na schodach każdy schodek powinien mieć "grzebień" czyli listwę z gwoździmi do którego chwyta się naciągany dywan, a następnie każdy schodek powinien być podklejony dobrym klejem. w poziomie i w pionie.

Inaczej będzie z czasem się odrywał, zssuwał, a przy czyszczniu niech szlak trafi :))

Porównaj ceny jeszcze raz, Czy ten z internetu zawiera tyle samo wełny, czy to 100% syntetyk, jaka gęstosć, czyli jaka waga na cm/ kwadratowy.

porównaj czy w tej drozszej ofercie, jest oferowany podkład, czy nie.

Jaki masz podkład?
NIGDY NIE BIERZ PODKŁĄDU ECO, to są zmielone stare dywany, szmaty i cholera wie co.

Po pierwsze jest nie równe, po drugie śmierdzi jak w szatni drużyny piłkarskiej :)))

Nie żartuje. będziesz miała pofalowany dywan, a każda wilgoć , np w deszczowe dni, będzie potęgowała smród, aż do nie wytrzymania.

Kilku moich klientów już tak wymieniało sobie podkład, a kolega który układa dywany, woli zrezygnować z klienta, niż mu to położyć. Bo więcej kłopotów później niż zarobku.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

wasabia

Post #2 Ocena: 0

2015-05-11 23:46:50 (10 lat temu)

wasabia

Kobieta

Z nami od: 24-01-2012

krakn dzieki za wskazówki. Jeszcze nic nie mam. Dopiero przymierzam się do kupna i robię rozeznanie.
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2015-09-26 18:13:32 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Myślałem że mnie nic już nie zadziwi.
A jednak.
Nowo wyremontowany dom, w sumie dość bogato, dywany na schodach takie po 60-70 funtów za metr, w górnych sypialniach też dywany z top półeczki, sztuczne jedwabie itp...

No OK, ale... woda w kranach leje się tak że po 10 minutach miałem dopiero pół wiadra wody!
Ręcce da rady opłukać, ale żeby się wykąpać to chyba trzeba rano otworzyć kran :))
Ale to nic.
Na konic pracy postanowiłem skorzystać z Toalety i na szczęście tylko się wysikać....

Ta cieńka rurka to jest odpływ z toalety, w nowo wyremontowanym domu. No to do pierwszej kupy

:-]
Obrazek

*ROFL*

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2015-09-26 18:20:29 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2015-09-26 18:23:14 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2015-09-26 18:20:29, Konto usunięte napisał(a):
Cytat:

2015-09-26 18:13:32, krakn napisał(a):
Myślałem że mnie nic już nie zadziwi.
A jednak.
Nowo wyremontowany dom, w sumie dość bogato, dywany na schodach takie po 60-70 funtów za metr, w górnych sypialniach też dywany z top półeczki, sztuczne jedwabie itp...

No OK, ale... woda w kranach leje się tak że po 10 minutach miałem dopiero pół wiadra wody!
Ręcce da rady opłukać, ale żeby się wykąpać to chyba trzeba rano otworzyć kran :))
Ale to nic.
Na konic pracy postanowiłem skorzystać z Toalety i na szczęście tylko się wysikać....

Ta cieńka rurka to jest odpływ z toalety, w nowo wyremontowanym domu. No to do pierwszej kupy

:-]
Obrazek

*ROFL*

I tak kolega się spotkał pierwszy raz w życiu z rozdrabniaczem do g...

Taa, mieliśmy w knajpie w kiblu dla kucharzy. Była bardziej nie czynna niż czynna. Tylko tam był kibel w podziemiach, tu kibel jest na poziomie 0. i odpływ grubości kciuka...

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2015-09-26 18:40:53 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ie2ox4-b

Post #7 Ocena: 0

2015-09-26 19:57:26 (10 lat temu)

ie2ox4-b

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 27-05-2014

To jest syfon do tego rozdrabniacza. Jeżeli jest nawet na piętrze to też z rurki robi się syfon, bo zapach byłby nieprzyjemny.

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #8 Ocena: 0

2015-09-26 20:03:12 (10 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Trza będzie robić na rzadko... no i przy kiblu takie ostrzeżenia jak w Grecji, żeby papieru goście nie wrzucali...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #9 Ocena: 0

2015-10-09 15:30:45 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

WybitnieWrednyW

Post #10 Ocena: 0

2015-10-09 15:36:32 (10 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Dzizas, jakoś tak tego do siebie nigdy nie brałem ale żeście mi uświadomili że dokładnie za tydzień w piątek przez chałupę przejdzie mi tajfun w postaci ekipy wymieniające 4 okna na raz .
ja piernicze to co się będzie działo:-8

Do góry stronyOffline

Strona 14 z 19 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 17 | 18 | 19 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,