MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

niebieskieucho

Post #1 Ocena: 0

2022-08-18 13:42:46 (3 lata temu)

niebieskieucho

Mężczyzna

Z nami od: 24-11-2008

Cytat:

2022-08-16 14:01:14, Antyszczepan napisał(a):
Cytat:

2022-08-16 13:30:04, niebieskieucho napisał(a):
Ja od dawna używam filtru Brita. Wiadomo, że nie usuwa całego syfu, ale lepszy niż nic. Najlepsze filtry są od Zięby i taki zamierzam zainstalować. Usuwa nawet glifosat i nie ma równego sobie. Jakby było to poczytane za reklamę, to można notkę usunąć. Ale jak tu dzielić się informacją, bez informacji o produkcie?

"Najlepsze filtry są od Zięby" - *ROFL*:-]:-]*ROFL* gościu zrobiłes mi dzisiaj dzień hahahahha

Zawsze mnie dziwią ślepe i pełne uprzedzenia krytyki bez poznania na czym polega unikatowość produktu.

Masz płytkie wymagania na zrobienie dnia. :-8
Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer Skype

niebieskieucho

Post #2 Ocena: 0

2022-08-18 13:57:42 (3 lata temu)

niebieskieucho

Mężczyzna

Cytat:

2022-08-16 14:21:36, sqlserver napisał(a):
Cytat:

Jak by Zieba sprzedawał swoje odchody to by byś jadł jak pelikan bo wtedy byś zaszczepił jego florę bakteryjna a ta wiadomo ze jest na najwyższym poziomie

Ale dałeś popis merytorycznej odpowiedzi.
Nie wiem dlaczego niektórzy pałają do tego szlachetnego człowieka taką niechęcią (a może zawiścią?). Czy zaszkodził czymś komuś, czy nakłaniał do zakupów czegokolwiek?
Ja innych suplementów jak od niego nie kupuję, bo nie zawierają szkodliwych i zbytecznych substancji, a skład ich nie jest przypadkowo dobrany i co najważniejsze, sprawdzają się.
Ale jak widać niektórzy wierzą tylko w to co napiszą o nim meRdia gównego ścieku.
Bum tarara

Do góry stronyOffline

Mustafa1975

Post #3 Ocena: 0

2022-08-18 16:15:42 (3 lata temu)

Mustafa1975

Mężczyzna

Z nami od: 30-01-2010

niebieskieucho to co masz na głowie raczej nie zadziała. Czapka musi być aluminiowa ;-). Podobno zieba jest prorokiem i jak by chciał to by zakończył wojnę ale nie chce :-)

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2022-08-18 17:49:47 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Ogólnie to jest dużo różnych wypowiedzi zieby wiele mogło być kontrowersyjnych

Ale kiedyś też trafiłem na jego wywiad gdzie on powiedział wprost że on nigdy nie twierdził żeby w kontekscie nowotworów postawić na medycynę niekonwencjonalna mial wprost przeciwne stanowisko

Nawet wzburzony trochę był kiedy to mówił
Ja go tam lubię i szanuję spora wiedza na temat odżywiania nie wszystko co mówi traktuje też serio

Z tymi jego sklepikiem to wiadomo u niego wszystko jest naj naj przecież z tego żyje co ma mówić

Oglądam też od paru lat kanał na YT pod mikroskopem prowadzi go taki typowy kujon po najlepszych uczelniach który pracuje w jakim laboratorium

I on czasami cisnął bekę z zieby kiedy ten odleciał w jakiejs wypowiedzi punktował go ostro ale też oddawał mu często "szacunek" za slowa z którymi się zgadzał a było tego sporo

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 18-08-2022 17:50 ]

Do góry stronyOffline

niebieskieucho

Post #5 Ocena: 0

2022-08-18 20:41:04 (3 lata temu)

niebieskieucho

Mężczyzna

Cytat:

2022-08-18 16:15:42, Mustafa1975 napisał(a):
niebieskieucho to co masz na głowie raczej nie zadziała.
Czapka musi być aluminiowa ;-).

Gdybyś był jeszcze Kara, to może bym uwierzył.
Cytat:

Podobno zieba jest prorokiem i jak by chciał to by zakończył wojnę ale nie chce :-)

Wojna, to nie jego bajka. Mógłbyś chociaż pobieżnie zapoznać się z jego działalnością.

Do góry stronyOffline

niebieskieucho

Post #6 Ocena: 0

2022-08-18 20:56:18 (3 lata temu)

niebieskieucho

Mężczyzna

Cytat:

2022-08-18 17:49:47, cris82 napisał(a):
Ogólnie to jest dużo różnych wypowiedzi zieby wiele mogło być kontrowersyjnych

A które to? Może jakaś jedna?
Cytat:

Ale kiedyś też trafiłem na jego wywiad gdzie on powiedział wprost że on nigdy nie twierdził żeby w kontekscie nowotworów postawić na medycynę niekonwencjonalna mial wprost przeciwne stanowisko

Nie słyszałem o tym. Może przybliżysz szczegóły?
Cytat:

Nawet wzburzony trochę był kiedy to mówił
Ja go tam lubię i szanuję spora wiedza na temat odżywiania nie wszystko co mówi traktuje też serio

Ja traktuję serio, bo on zawsze powołuje się na prace naukowe (te oczywiście zamiecione pod dywan przez "Pig Farmę".
Cytat:

Z tymi jego sklepikiem to wiadomo u niego wszystko jest naj naj przecież z tego żyje co ma mówić

A dlaczego miały nie reklamować, skoro niejednemu pomogło.
Cytat:

Oglądam też od paru lat kanał na YT pod mikroskopem prowadzi go taki typowy kujon po najlepszych uczelniach który pracuje w jakim laboratorium
I on czasami cisnął bekę z zieby kiedy ten odleciał w jakiejs wypowiedzi punktował go ostro ale też oddawał mu często "szacunek" za slowa z którymi się zgadzał a było tego sporo

To może zachowały się jakieś archiwa? Chętnie bym obejrzał.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,