MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Malowanie plytek ceramicznych

« poprzednia strona

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 8 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

znowu-ciupek

Post #1 Ocena: 0

2012-10-23 21:53:16 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2012-10-23 21:26:57, Bestia napisał(a):
Ciupek, z calym szacunkiem do ciebie i do tego jak wierzysz w to cale odnawianie kafli.
Z postu wynika, ze Pati chce zrobic to sama a nie bedzie to robil jakis profesjonalista.
Ale mam wrazenie ze nie dasz sobie przegadac, bo ty widziales.*THUMBS UP*

Powiem Ci że wierzę w to że jak ktoś jest uparty to moze zrobić wiele rzeczy o które by go nikt nie podejrzewał nigdy.
Zobacz że ze mnie udało sie komus kucharza zrobić.Nigdy sie do tego nie nadawałem,ba nawet za bardzo sie nie starałem.
To samo mam z mechaniką.Wogóle sie na niej nie znam,co nie stoi na przeszkodzie że od lat grzebie przy aucie sam.Jak nie potrafię to uczę sie w trakcie.Jak pytam kogos o radę to nie chcę słuchać "nie tykaj sie tego bo na bank spitolisz".Od zrzędzenia to mam matkę i nikt jej w tym nie pobije.

Tak sobie myslę...Skoro ja potrafiłem nauczyć się paru przydatnych rzeczy to dlaczego mam uważać że ktos inny (w dodatku ktos kogo w zyciu na oczy nie widziałem) nie da rady...
Ci co mnię znaja osobiscie potwierdzą Ci że prędzej podpowiem (o ile sam wiem) niż zniechecę.To ze kawał chama ze mnie nie znaczy że nie lubie czasem komus pomóc

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,