2012-10-21 19:55:31, Bestia napisał(a):
Ciupek dobry facet. Wierzy ze wszystko mozna zrobic tanim kosztem i samemu.
Malowanie beemki za 20 k tez doradzal, chlopak do dzis chyba maluje auto w garazu.

Ciupek miał więcej szczęścia niż rozumu.Pomógł komuś kto przyjechał tutaj bez języka i go ktoś z robotą w ciula załadował.Podzielił się robotą a w zamian dostał wspólnika który potrafi robić takie rzeczy o których się Ciupkowi nawet nie śniło.
Teraz zamiast robić za dniówki(takie sobie) organizuję robote na nas dwóch a w zamian dostaję zajebistego fachowca od wykończeniówki i uczę się tego co innym wydaje się że "to se neda pane Havranek".Właśnie szykuje się w PL do wysyłki trochę sprzętu do konkretniejszych robót.
Jak już sobie opowiadamy o różnych sprawach co to się niby tego nie da to przypominam że połowa "fachofcufff" z tego forum próbowała wkręcić niejakiej Pigule ze chińskich skuterów to się nie naprawia bo to gówno i rozsypują sie same.Ponoć nawet na Polishbikers o tym głośno było...
Głupi Ciupek o tym nie wiedział,pojechał i (mam świadków) skuter odpalił zanim zdążyłem kawę dopić.A fachowiec ze mnie jak z koziej dupy trąba.Tyle że uparty i nawet na starość lubiący się czegoś nauczyć
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
A co do malowania BMki...Gdyby to moja była to na bank bym się brał za malowanie.Najwyżej ciaprałbym ją kilka razy,albo nawet kilkanaście.
Bo najłatwiej to usiąść na dupie i powiedzieć że coś sie nie da.Nie stac mnie na to.
[ Ostatnio edytowany przez: znowu-ciupek 21-10-2012 20:19 ]