MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

tomaszzet

Post #1 Ocena: 0

2013-10-20 21:33:17 (12 lat temu)

tomaszzet

Mężczyzna

Z nami od: 09-05-2010

Kardam.

Nie nastawiaj się na to ubezpieczenie. W sklepie powiedzą Ci o nim wszystko co tylko chcesz, pod warunkiem, że... dokonasz zakupu.

A potem jak co do czego przyjdzie, to klapa i koszty. Chyba, że nagrasz te ich wszystkie obietnice i przed podpisaniem dokonasz konfrontacji z trescią warunków tego "ubezpieczenia".

Sprawdzone i potwierdzone, był nawet program na ten temat.

Warto czasem to pooglądać.
Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kardam

Post #2 Ocena: 0

2013-10-20 21:42:48 (12 lat temu)

kardam

Kobieta

Z nami od: 04-07-2013

No właśnie na stronie Currys nie mogę znaleźć nic na temat tego ubezpieczenia (albo nie ma albo ją jakaś zakręcona jestem).
Tak to byłoby mi łatwiej podjąć decyzję, bo bym sobie porównała warunki gwarancji Samsunga z tym ubezpieczeniem.

Do góry stronyOffline

ciotkaluta

Post #3 Ocena: 0

2013-10-21 09:22:24 (12 lat temu)

ciotkaluta

Kobieta

Z nami od: 19-06-2013

Heyka, ja mam cały sprzęt z currysa,płacę ten insurance na wszystko i nie żałuję.nie wliczam tego w cene produktu bo to jest bez sensu, bo np.czy płacąc insurance na życie myslisz że jesteś więcej wart lub kupując auto i insurance na nie to przy sprzedaży tego auta po kilku latach doliczasz sobie te kilka lat płatności insur. do ceny auta?.
Kilka razy korzystałam już z napraw i nie mam zastrzeżeń,dzwonisz mówisz co nie działa i za kilka dni przyjezdża serwisant z tą częścią.gwarancja produktu od producenta obejmuje tak mało rzeczy że to jest śmieszne wręcz(np. moja poprzednia pralka bez dodatkowego insur.-nowa pralka przy praniu zostawia jakieś czarne maziste plamy niszcząc ciuchy-co ciekawe tylko na białym podczas prania od 60'C-dzwonie do producenta bo pralka jest jeszcze na gwarancji.Gość przyjeżdża ogląda i pyta a w czym pierzesz a jaki płyn? no ten z najwyższej półki mówię bo małe dzieci w domu są!! a on do mnie a to wina tego proszku i płynu bo nie wolno mieszać razem i należy się 50f. za mój przyjazd bo tego gwarancja nie obejmuje. no myślałam że wyjdę z siebie!!!)
kardam poczytaj sobie książeczkę gwarancyjna od producenta.moja pralka popsuła się 1 dzień po upływie gwarancji,pralka za 350f.a część za 150f. gdyby nie ten insurance z currysa to bym się chyba pos...a bo wywalić 150f. za naprawę od razu a płacić po 5-6f. co miesiąc czyni wielką różnicę:)
marlena

Do góry stronyOffline

Numer Skype

kardam

Post #4 Ocena: 0

2013-10-21 20:52:19 (12 lat temu)

kardam

Kobieta

Z nami od: 04-07-2013

Dzięki za opinie na temat tego ubezpieczenia. Jednak zdecydowałam się na sprzęt Samsunga, bo namyśliłam się i dokupię do pralki suszarkę, a zależy mi na tym żeby sprzęt był tej samej firmy, bo wtedy można suszarkę na pralce postawić.
A Samsung ma energooszczędną suszarkę kondensacyjną z pompą ciepła.

[ Ostatnio edytowany przez: kardam 21-10-2013 20:55 ]

Do góry stronyOffline

andziunia

Post #5 Ocena: 0

2014-04-02 12:04:42 (11 lat temu)

andziunia

Kobieta

Z nami od: 20-02-2014

witam orientuje sie ktos jaki moze byc koszt przewozu pralki i lodowki do anglii z polski lub tylko pralki?? i czy sie to oplaca??

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #6 Ocena: 0

2014-04-02 12:11:33 (11 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2014-04-02 12:04:42, andziunia napisał(a):
witam orientuje sie ktos jaki moze byc koszt przewozu pralki i lodowki do anglii z polski lub tylko pralki?? i czy sie to oplaca??

Naprawdę najłatwiej zadzwonić do jednej z licznie ogłaszających się polskich firm kurierskich. Podasz wtedy skąd i dokąd i dostaniesz najpewniejszą wycenę.
Kumpel wysyłał rower to płacił 30 - 40 funtów. Motory jadą za 150, to lodówka czy pralka powinna kosztować do 50f.

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,