no to ładnie dowalili z ceną.
a ja dziś też wieczorem pojechałem na emergency usuwać czernidło do butów z wełnianego dywanu, szczerze na dzień dobry powiedziałem ze nikle szanse.
Ale pokombinowałem z 3 środkami i parą i wypłukałem, udało się i to perfekcyjnie aż sam się zdziwiłem bo nie zawsze się udaje.
Zasadniczo wymiana tego karpetu kosztowała by tych sympatycznych starszych Kanadyjczyków ze 2000 funtów, i zastanawiałem się czy im nie doliczyc z minimum 65 ekstra do pełnej 100, powiedziałem 95, a gosciu sam dołożył drugą

bo podobno przede mną była ekipa znanej firmy, co chciała 300 i... nic nie zrobiła tylko rozmazała.
Ale nie o chwaleniu miało być

)
czasami jest dźwignia a czasami w tych schowanych za ścianką jest właśnie przycisk myślałem że to jakieś elektroniczne pieroństwo a okazało się że w środku jest po prostu mieszek, taki cylinderek gumowy który działa jak pompka potem wężyk i druga taka sama pompka, jak naciśniesz przycisk pompka pcha powietrze, powietrze prostuje mieszek na drugim końcu który z kolei już pcha zwykłe dźwignie.
łooo
no dobra jak się obudzą to będzie git, bo chciałem to poszukać na necie mam mało czasu na chodzenie po sklepach do tego nie wiem nawet gdzie takich szukać.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.