Cytat:
Tego się nie da podciągając po dyskryminacje. Został zwolniony z pracy, bo odmówił jej wykonania.
A, ze styczeń i w transporcie raczej cisza łatwiej im było taka decyzje podjąć. Tym bardziej, ze opony były legalne.
To nie tak do konca
w kazdej firmie w moich stronach brakuje kierowcow w firmie w ktorej pracuje rowniez
Masakra bo firmy walcza o kierowcow ale jak wspomnisz ze chcesz sie zwolnic zrobia wszystko by utrudnic ci dostanie sie gdzie indziej liczac ze zostaniesz u nich ( wiem bo mam znajomych w innych firmach na roznych stanowiskach I odnosnie mojej osoby pewne nieoficjalne informacje przez moich pracodawcow juz zostaly wyslane choc oficjalnie tego nikt nie potwierdzi )
Mnie zastanawia fakt czy wedlog angielskiego prawa pracy ktos moze cie wywalic z godz na godz po sytacji ktore opisalem powyzej
Wedlog mnie zostalo to zrobione tez dla przykladu by uciszyc innych I zamiar ten udal sie I'm w 100%
Tak odmowilem wykonania pracy w konkretnie okreslonej sytacji bo wczesniej zostalo to tylko przezemnie raportowane do biura I mysle ze tego nikt sie nie wyprze bo mam na to swiadka
wczesniej kiedy byla dodatnia temperatura mimo tych opon do tej pracy chodzilem I jesli caly czas byloby na plusie w ten konkretny dzien pewnie tez bym pojechal
No nic nie ma co sie zastanawiac trzeba poczekac na korespondencje z firmy I tam pewnie konkretnie bedzie co I za co
Wczesniej nie mialem zamiaru zmieniac pracy dlatego chcodzilem I to w sumie prosilem o zmiane tych opon - zwolnienie sie prze zemnie bylo brane pod uwage na koncu
Teraz widze ze najprosciej bylo isc I powiedziec ze rezygnuje daje wam wymagane wypowiedzenie I bay bay
Moze ktos w pozniejszym czasie czytajac to niepopelni tego bledu co ja
[ Ostatnio edytowany przez: uliczny 10-01-2018 21:50 ]