Cytat:
2015-06-21 15:08:06, KKAATTEE napisał(a):
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Nie czuje sie gorsza pracujac w agencji, poniewaz jest to moj poczatek przygody z Anglia i Ci, ktorzy maja inna prace niz przez agencje nie zazdroszcze tylko gratuluje, szczegolnie jezeli od razu dostaliscie kontrakt. Ja powoli pne sie do celu i mam swoj wytyczony, a i tak chyba lepiej, ze pracuje niz jakbym miala przyjechac i siedziec np. na benefitach. Pozdrawiam wszystkich tych, ktorzy mi pomogli, dziekuje Wam bardzo. Final jest taki, ze jade do Polski, po powrocie bede dochodzic sie swoich praw, jezeli takowe mam.
nie sluchaj tych bzdrur ktore ktos pisze, ze czlowiek na agencji jest gorszy bo tu 95% ludzi tak zaczyna swoja prace. Ja dostalam kontrakt po 1.5 roku pracy przez agencje, ale nie odpowiada mi ta praca, chce cos innego robic. Trzymam kciuki zebys osiagnela swoj cel, ja mam troche pod gorke z moimi marzeniami, bo jednak z malymi dziecmi swiata teraz nie podbije. Teraz to sie musze udac na jakies kursy w weekendy zeby jezyk podszkolic, porobic kursy ( nie wiem co jeszcze chce robic - ale na pewno nie bede do konca swoich dni w fabryce pracowac jak teraz). Determinacja mi sie wlaczyla kilka dni temu jak uslyszlam ile znajomy na h. JA TEZ TYLE CHCE MIEC!!!! a jestem bardzo pazerna na kase wiec to bedzie moja motywacja, zeby ruszyc 4 litery i powoli piac sie w gore. Zycze szczescia tobie i....sobie