MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zwolnienie dyscyplinarne z pracy

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Marcin_Bujniewi

Post #1 Ocena: 0

2012-10-12 13:46:04 (13 lat temu)

Marcin_Bujniewicz

Mężczyzna

Z nami od: 26-01-2010

Witam.

Skladal Pan apelacje od decyzji o zwolnieniu? Nawet jakby znalazly sie luki odnosnie terminow, musi zachowany byc pewien proces proceduralny. Aplikacja nie zostanie przyjeta lub zostanie przyjeta jako "slabe szanse powodzenia" jesli ten proces nie jest zachowany.

Pozdrawiam.
Dopóki wal­czysz, jes­teś zwy­cięzcą.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

jazgar

Post #2 Ocena: 0

2014-09-11 19:31:46 (11 lat temu)

jazgar

Mężczyzna

Z nami od: 02-12-2012

Witam mam problem prosze o pomoc mianowicie wczoraj zostałem zawieszony pracuje w tej firmie 5lat sprzątanie . Robiłem w szkole 8h i wzielem sobie dodatkowom godzinie w innej szkole (ta sama firma)od 2013 stycznia robiłem tam bez kontraktu rok czasu bez urlopu bez niczego w 2014 styczniu udało mi sie załatwić tam kontrakt . W lutym szkoła gdzie robiłem 8h zmieniła czas pracy od 17 do 1 w nocy a do tej drugiej miałem na 5 rano . Wiec w maju powiedziałem do superwajzerA ze chce sie zwolnić z tej 1h ponieważ godziny mi nie odpowiadajom on powiedział ok , czekałem miesiąc na kogoś nowego nik nie przyszedł wiec dalej robiłem po miesiącu zmienił sie superwajzer i menadrzer . W połowie czerwca zaczol sie w tej szkole urlop ze juz studzieci nie przychodzili robiłem tam jeszcze 3 tygodnie doczyscilem wszystko i przestałem tam chodzić . Po tygodniu pojechałem do Pl na urlop wrucilem a ten nowy menadrzer przyjechał i pyta sie dlaczego tam nie chodzę powiedziałem ze mówiłem popszedniemu superwajzerowi a on nato ze jestem zawieszony w tej szkole gdzie robię 8h czy to jest normalne ?? Dzieki

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2014-09-11 20:57:57 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

jazgar

Post #4 Ocena: 0

2014-09-23 21:26:42 (11 lat temu)

jazgar

Mężczyzna

Z nami od: 02-12-2012

Dostałem list 18 września polecony ze mam miting 16 września heh dzwoniłem i mam miting w czwartek 25 ale najlepsze jest to ze zarzuty mam inne mianowicie 1 nie wpisanie sie do ksiaszki 2 fałszowanie timsziftu gdzie ja nie wypisuje tego I 3 ubieganie sie I ubieganie sie o swoje godziny dodatkowe masakra jakaś i dzis dowiedziałem sie ze menadrzer przyjechał i powiedział ze ja juz nie wruce i podpisał umowę z nowym pracownikiem dzieki

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,