MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Powrot do urlopie macierzynskim do pracy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

edyta1985

Post #1 Ocena: 0

2011-04-11 15:11:58 (14 lat temu)

edyta1985

Kobieta

Z nami od: 11-08-2008

witam mam pytanie przed ciaza bylam atrudniona na pelen etat ale po urlopie macierzynskim chce wrocic tylko na 16 godz czy pracodawca moe mi odmowic pryjecia na 16 godz dieki a odpowiedi
Z życiem nie powinno się walczyć jak z wrogiem... Życie powinno się kochać i jak najlepiej przeżyć...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-04-11 15:14:40 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mocarella

Post #3 Ocena: 0

2011-05-12 21:53:53 (14 lat temu)

mocarella

Kobieta

Z nami od: 04-06-2009

jestem na urlopie macierzynskim.
dzisiaj bylam u pracodawcy omowic ewentualny powrot do pracy.
(16 godzin tygodniowo). moja Kropeczka ma dopiero 6 miesiecy.
jedyne co szef moze mi zaproponowac w tym systemie to praca w weekend. niestety moj maz takze pracuje we wszystkie weekendy tak wiec trzeba by bylo znalezc opiekunke. na stronie mojego lokalnego councilu oglaszaja sie zarejestrowane nianie, ktore biora 30 funtow dziennie. zastanawiam sie czy ich praca w weekend wiaze sie z podniesieniem stawki.
szef poinformowal mnie, ze moj dochod bedzie przekraczal ciut ponad 100 funtow tyg. sama nie wiem, czy w tym wypadku oplaca mi sie wracac do pracy.
slyszalam, ze czasami panstwo finansuje czesc kosztow za opieke nad dzieckiem, jak to jest w praktyce?

Do góry stronyOffline

ania_caterham

Post #4 Ocena: 0

2011-05-12 23:01:41 (14 lat temu)

ania_caterham

Kobieta

Z nami od: 06-05-2007

Stawka weekendowa opiekunki bedzie na pewno wyzsza ... przynajmniej 1.5 raza czasami az 2 razy. Nie bedzie Ci latwo znalezc opiekunki na weekend ... w oba dni i to w kazdym tygodniu. Tak panstwo moze dofinansowac nawet do 70% kosztu opieki nad dzieckiem, ale to wszystko zalezy od dochodow. Zajrzyj do kalkulatorow i tam sobie mozesz wyliczyc ile ewentualnie dostalabys zwrotu.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,