MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2010-07-28 16:55:10 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-07-28 17:05:09 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-07-28 17:37:23 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Anthrax

Post #4 Ocena: 0

2010-07-28 18:47:01 (15 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

Cytat:

2010-07-28 16:39:58, Bea111 napisał(a):
ja chyba czegos nie doczytalam, piszesz o chorobie, braku powiadomienia, skad nagle sie wzieli polscy lekarze, zwolnienie i wyniki badan?

:-D:-D
no jak to, 'rozchorowala' sie na 3 dni przed planowanym urlopem. Stara spiewka.
-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-07-28 19:02:04 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-07-28 19:14:58 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

zaba_misia

Post #7 Ocena: 0

2010-07-28 22:44:08 (15 lat temu)

zaba_misia

Kobieta

Z nami od: 25-07-2010

Cala sytuacja od poczatku roku wyglada tak:
-luty-pekly rury doprowadzajace wode do mojego domu i zalalo mi dom-nie dostalam dnia wolnego-platnego(flexi-3 do dyspozycji w roku)
-wielkanoc-dostalam flexi na wielki piatek-u mnie w pracy to normalny dzien pracujacy
-czerwiec-1 choroba od 2 lat-od srody nie bylam w pracy informowalam pracodawce,ze mnie nie bedzie w srode i czwartek w pt nie poinformowalam-mam zaswiadczenie od lekarza ze bylam chora a w poniedzialek nikt o nic mnie nie pytal,wyplate dostalam jak z wolnym bezplatnym
-lipiec-po dlugim weekendzie nie bylam w pracy we wtorek-pracodawca poinformowany, ze mnie nie bedzie-aplikowalam na ten dzien o flexi bo musialam byc na tym badaniu i nie dostalam go,aplikowalam o bezplatne wolne nie dostalam go-bylam w pl u lekarzy,mimo ze nie dostalam dnia wolnego-mam zwolnienie lekarskie-bylam na badaniu MR
-teraz staralam sie o urlop i mam postepowanie dyscyplinarne i spowiadam sie z flexi,ktore dostalam na wielkanoc-bo dostalam je bezprawnie-manager ma klopoty w zwiazku z tym,ze wyrazil zgode na flexi, musze sie spowiadac z nieobecnosci 1 dzien w lipcu a w zwiazku z tym z lotu do pl i powrotu.Pracodawca podwarza prawdziwosc zwolnienia i zaswiadczenia wystawionego przez lekarza na dzien w czerwcu kiedy mnie nie było. Mam niewykorzystane jeszcze 2 dni wolnego platnego flexi. za 2 tyg konczy sie rok rozliczeniowy. czy pracodawca moze nie udzielic mi platnego flexi lub bezplatnego wolnego pod koniec roku rozliczeniowego i wszczynac postepowanie dyscyplinarne???

Do góry stronyOffline

zaba_misia

Post #8 Ocena: 0

2010-07-28 22:53:36 (15 lat temu)

zaba_misia

Kobieta

Z nami od: 25-07-2010

Dodam tylko, ze od poczatku calego zamieszania minely 2 tyg i w tym czasie mialam juz 5 przesluchan.Jestem juz zmeczona pytaniami w stylu co robilam w kolejce u lekarza,kiedy i jak wracalam.Jezykowo nie jestem az tak kiepska ale w wielkim stresie potrafie powiedziec samochod zamiast samolot po to tlumacz...

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-07-28 23:11:46 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie