Witam wszystkich.
Mam taki mały problemik nie wiem w ogóle jak to napisać.Kombinuje staram się jakoś ogarnąć z istniejących wzorów i nic mi nie przychodzi do głowy. Czy to napisać w stylu
" Jestem zainteresowany pracą w Państwa firmie na stanowisku spawacza.Chciałbym się rozwinąć zawodowo oraz poznać nowe miejsca i ludzi gdyż w PL nie mam takiej możliwości. Posiadam doświadczenie w spawaniu metoda tig/mig-mag. Moim atutem jest umiejętność spawania obiema metodami stali zwykłej oraz aluminium. Chętnie się uczę i podejmuje wyzwania związane z spawalnictwem. "
Niestety czas mnie goni a ja wciąż nie mam pomysłu żeby list miał ręce i nogi. Oczywiście przetłumaczenie z PL na GB powierzę specjaliście bo mój angielski na poziomie komunikatywnym.
Proszę o pomoc bardzo mi zależy na wyjeździe do Anglii a mam już 4 firmy w których spokojnie mógłbym złożyć aplikacje.
P.s Tak z innej beczki czy w CV zamiast opisywać swoje zadania na danym stanowisku wystarczy wpisać adres E-mail firmy?? bo jakbym miał robić opisy to by moje CV było na 4 stronach A4. Dziekuję
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za pomoc
Spawacz