MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Podziękowania dla nauczycieli po angielsku:)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 2 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2012-07-19 22:20:23 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

To tylko od Ciebie zależy. Myśmy dawali bo chcieliśmy.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anthrax

Post #2 Ocena: 0

2012-07-19 22:21:01 (13 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

nie ma powinien! Jutro rano sie zapytaj i jak chce to dasz a jak nie to nie. Najlepiej zeby taki maluch sam wysmarowal laurke.
-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

anana8

Post #3 Ocena: 0

2012-07-19 22:34:40 (13 lat temu)

anana8

Kobieta

Z nami od: 08-06-2011

Powiem Wam,że ja pierwszy raz tutaj a Anglii "przezywam" zakończenie roku szkolnego u synia:) i sama nie wiedziałam ,czy tutaj jest podobny zwyczaj jak w Polsce. Okazało sie ,że juz od poniedziałku maluchy przynoszą prezenciki-bombonierki i kwiatki do szkoły dla nauczycieli:)
wiec ja tez kupiłam kartki i bombonierki:)kwiatki juz sobie daruje he he.
Zreszta nie na darmo tez są stanowiska w supermarketach z kartkami i upominkami dla nauczycieli,a jeszcze wczorkaj pewna nasza rodaczka przekonywała mnie ze tutaj sie nie kupuje nic nauczycielom.

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2012-07-19 22:41:24 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

A ja wysępiłem dzisiaj od Iski piękne, własnoręcznie robione pudełeczka, do tego kartka, cuksy i wszyscy szczęśliwi. Mały że dal bo chciał, ja bo było inne niż wszystkich i pewnie Iska też ma radochę iż gdzieś u jakiegoś belfra(mila pani) stoi jej pudełko:))

Do góry stronyOffline

doritos

Post #5 Ocena: 0

2012-07-19 22:46:08 (13 lat temu)

doritos

Kobieta

Z nami od: 10-12-2009

Milo dostac drobny upominek za prace a wiec u nas, jak co roku, kazdej pani dajemy kartke i czekoladki oraz po malym bukieciku. Kwiaty dlatego, bo ciesza kobiece oko. Pozatym to takie male przyzwyczajenie z Pl:)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Anthrax

Post #6 Ocena: 0

2012-07-19 22:47:01 (13 lat temu)

Anthrax

Cytat:

2012-07-19 22:34:40, anana8 napisał(a):
Powiem Wam,że ja pierwszy raz tutaj a Anglii "przezywam" zakończenie roku szkolnego u synia:) i sama nie wiedziałam ,czy tutaj jest podobny zwyczaj jak w Polsce. Okazało sie ,że juz od poniedziałku maluchy przynoszą prezenciki-bombonierki i kwiatki do szkoły dla nauczycieli:)
wiec ja tez kupiłam kartki i bombonierki:)kwiatki juz sobie daruje he he.
Zreszta nie na darmo tez są stanowiska w supermarketach z kartkami i upominkami dla nauczycieli,a jeszcze wczorkaj pewna nasza rodaczka przekonywała mnie ze tutaj sie nie kupuje nic nauczycielom.

poniekad rodaczka ma racje - tradycji kupowania kwiatow, prezentow dla nauczycieli nie ma - jest to stosunkowo nowy zwyczaj i nauczyciele sie niczego nie spodziewaja. Dziecko wrecza nauczycielowi cos jak dziecko wyjatkowo lubilo nauczycielke/nauczyciela/opiekuna roku. Jesli ich relacje byly nijakie i dziecku samemu nie przyszlo podziekowanie do glowy - to wcale nie musi nic ze soba niesc na zakonczenie roku na zasadzie 'bo wypada'.

Co innego jesli rodzic ma szczegolne uznanie za wklad pracy nauczyciela - ale to sie inaczej zalatwia.
-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #7 Ocena: 0

2012-07-19 22:56:20 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-07-19 22:47:01, Anthrax napisał(a):
dziecku samemu nie przyszlo podziekowanie do glowy -

To ja tylko powiem iż mój pięciolatek zażyczył sobie jeszcze "coś słodkiego" dla studentek.
Aha, jak wychodził dziś ze szkoły to powiedział do pani że nie ma się martwić, bo przecież zobaczą się na boisku w przyszłym roku.
:-D

Na koniec...wiecie co ? jakbym wiedział(jako dziecko) jak rodzice przeżywają szkołę swoich dzieci to byłbym w szkole lepszy:)))

Do góry stronyOffline

minot102

Post #8 Ocena: 0

2012-07-19 22:57:23 (13 lat temu)

minot102

Kobieta

Z nami od: 11-08-2011

my na zakonczenie nursery zrobilysmy z mala male torebeczki z cukierkami w srodku i zwinietym w rulon obrazkiem danego nauczyciela
life is good

Do góry stronyOffline

anana8

Post #9 Ocena: 0

2012-07-19 23:00:01 (13 lat temu)

anana8

Kobieta

Z nami od: 08-06-2011

He he a ja chciałam żeby mój synio cos narysował dla pani nauczycielki i super zrobił własnoręcznie laurke ale...... zaczał ja upiekszac i w srodku narysowal wypadki samochodowe,koty,owieczki i dom palacy sie:) i jakies ufoludki a na koniec stwierdził ze to juz jest jego kartka he he:) I dobrze że tak swierdził bo Pani włosy by na glowie dęba staneły:) 5-cio latek ma naprawde bujną fantazję hi hi:)Ale od poniedziałku juz mi każe dac prezent Pani którą bardzo lubi wiec muszę chce czy nie chce.

Do góry stronyOffline

Anthrax

Post #10 Ocena: 0

2012-07-19 23:01:31 (13 lat temu)

Anthrax

n/t

[ Ostatnio edytowany przez: Anthrax 20-07-2012 10:33 ]

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,