MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2011-06-22 21:31:23 (14 lat temu)

Adacymru

Posty: n/a

Konto usunięte

Pork:
Obrazek

Beef:
Obrazek

Lamb:
Obrazek
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Nie_z_tej_bajki

Post #2 Ocena: 0

2011-06-22 21:38:58 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Posty: 7186

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-)

Akurat z uszkami ;-).


„Beetroot soup with raviolis”

Ingredients:
- 1 kilogram beets
- 2 carrots
- 2 parsleys
- half an celery
- salt, pepper
- maggi (condiment)
- 1 slice of bread
- 5 parts of garlic
- 1 spoon of sugar
- condiments
- raviolis
- mushrooms
- cabbage

Directions:
First, you have to prepare special mixture (borsch). It’ll be good if you do this 3 or 5 days before the Christmas Eve.
So you have to wash the beets, peel and cut it for fine plasters. After that put the beets in jar and put there all parts of garlic in it. The flood it warm water and put 1 slice
of bread on it. After that, put small dish towels. After few days from jar will be sourish smell.
At the Christmas Eve from vegetables cook mixture – vegetables flood 2 glass of water, put there some condiments which are needed to cooking soups. Cook it about half an hour – that mixture should be about one glass. After that throw away vegetables and add for that acid of beets (borch). All mixture season some condiments. It has to be so strong taste -> beets & pepper taste, so you should add for that mixture a lot of pepper. After that cook borsch for few minutes. Serve it on the beginning of supper with raviolis, mushrooms and a little of cabbage. Have a nice soup! It’s delicious, I’m sure.




Edit:

Zwykly barszcz czerwony ;-)

RED BORSCHT RECIPE

INGREDIENTS:

6 cups of water
1 large red beet with leaves
2 celery sticks
1 carrot
1/2 cup of parsley
1 tablespoon of chicken bouillon
1 clove of garlic
1 bay leaf
1/2 teaspoon of salt
1/4 teaspoon of pepper
1 tablespoon of lemon juice
optional: 1 egg

Chop the leaves, add celery, parsley, bay leaf (and water); cook 10
minutes. Hard-boil the egg in a separate pot. Dice the beetroot,
finely chop or press the garlic, add the rest of ingredients, and cook
another 10 minutes. Remove celery, parsley, and bay leaf. Add the egg
(sliced in half).

Serve with boiled potatoes.


[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 22-06-2011 21:41 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

kolezanka_szkla

Post #3 Ocena: 0

2011-06-22 21:47:44 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Posty: 6388

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Skąd: L5

Magic, Madziu, Bajeczko - jestes wielka. DZIEKI zlotko moje zlote i kochane.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #4 Ocena: 0

2011-06-22 21:49:25 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marlenka28

Post #5 Ocena: 0

2011-06-23 09:27:18 (14 lat temu)

marlenka28

Posty: 508

Kobieta

Z nami od: 22-06-2009

Skąd: m-r

podlacze sie pod temat jak nazywa sie fuga do kafli???

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #6 Ocena: 0

2011-06-23 09:45:08 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marlenka28

Post #7 Ocena: 0

2011-06-23 09:59:41 (14 lat temu)

marlenka28

Posty: 508

Kobieta

Z nami od: 22-06-2009

Skąd: m-r

juz tez znalazłam,aczkolwiek dzieki:-P

tylko zdziwilo mnie, ze nie ma takiej gamy kolorystycznej jak w PL...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #8 Ocena: 0

2011-06-23 10:00:37 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marlenka28

Post #9 Ocena: 0

2011-06-23 10:05:02 (14 lat temu)

marlenka28

Posty: 508

Kobieta

Z nami od: 22-06-2009

Skąd: m-r

to prawda, niezaciekawe

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

dagus912

Post #10 Ocena: 0

2011-07-21 15:29:07 (14 lat temu)

dagus912

Posty: 335

Kobieta

Z nami od: 22-11-2008

Skąd: Tu

podepne sie pod temat choc nie chodzi mi o tlumaczenie a literowanie. Slowo czyta sie bogin. Przyklad: Something bogin me. Jakcos nie daje mi spokoju, czy cos tedy. Wie ktos jak to sie spelluje?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,