Postów: 31 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-06-22 17:31:20 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Vivienne | Post #2 Ocena: 0 2011-06-22 17:38:26 (14 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Bigos (meat and sauerkraut stew)
Ingredients: 2 lb sauerkraut 1/2 lb bonless pork 1/2 lb beaf 1/4 lb Polish sausage 1/4 lb slab bacon 1/4 oz dry mushrooms 1/2 c red wine (optional) salt ground pepper sugar Finely chop sauerkraft, scald with a small quantity of boiling water and cook together with rinsed muschrooms about 1 hour. Rinse, salt and fry meat together with diced fatback. add to sauerkraut together with slab bacon, add wine and cook until tender. Take out meat, slab bacon and mashrooms and dice them. Remove sausage skin, slice it and add to the stew. Bring the stew to aboil. Add salt, pepper and sugar to taste. Note: you may add different kinds of meat to the stew (leafover roast meat, game, pork hock) Bigos is very tasty when reheated. Przepis z "Polish cooking" s.25 [ Ostatnio edytowany przez: Vivienne 22-06-2011 17:54 ] |
agnjal | Post #3 Ocena: 0 2011-06-22 17:40:12 (14 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2009 Skąd: Londyn |
golonka - porkshank lub knuckle of pork
ziele angielskie - allspice |
Post #4 Ocena: 0 2011-06-22 17:42:07 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2011-06-22 17:42:18 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2011-06-22 17:43:42 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
agnjal | Post #7 Ocena: 0 2011-06-22 17:44:15 (14 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2009 Skąd: Londyn |
Cytat: 2011-06-22 17:42:07, Hail_Eris napisał(a): Cytat: 2011-06-22 17:31:20, andzia1303 napisał(a): Prace domowa musze zrobic ![]() Przepis na bigos ![]() I wszystko byloby fajnie jak bym wiedziala jak jest golonka po angielsku i ziele angielskie Z gory dzieki za szybkie odp ![]() -hock albo knuckle of pork -bay leaf przy okazji: allspice - ziele angielskie. ![]() Chyba chodzilo o ziele angielskie. Bay leaf to lisc laurowy ![]() |
Post #8 Ocena: 0 2011-06-22 17:46:31 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2011-06-22 17:48:46 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
agnjal | Post #10 Ocena: 0 2011-06-22 17:52:40 (14 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2009 Skąd: Londyn |
Albo zupe ogonowa...
|