MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Acces to HE diploma

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kik1976

Post #1 Ocena: 0

2021-04-04 12:47:30 (4 lata temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

dawno mnie nie bylo.. galadriel, mozna po bsc psychology robic master a potem dopiero phd, chyba ze bardzo chcesz, to bsc i phd.. ja robie msc, ale to kurs bez akredytacji,w czesni nie robilam psychologi.. zeby miec akredytacje, to musialabym phd zrobic albo drugi master .. na phd nei wiem czy mi sie chce moze drugi master z akredytacja zrobie..

co do jezykow, to zalezy.. na medycyne czy techniczne nei wystarczy komunikatywny, chociaz i to zalezy w jakim stopniu.. no i sa jeszcze dyskletycy, ktorzy tez studiuja.. .. uni robia czasem swoje testy..

ostatnio mialam dyskusje co do kursow.. zalezy gdzie sa robione i jaki maja cel.. no i musza miec akredytacje.. z reguly sa to kursy uaktualniajace.. dl akogos kto nie byl w temacie, to college i potem kursik moze.. np robisz mechnike w collge , a potem najwyzej kurs o jakis nowinkach technicznych.. itd... albo jak ktos jest TA to moze sobei zrobic kurs o autyzmie, zeby wogole wiedziec co sie z czym je.. ale dalej bedzie to tylko mini kurs z jakas porcja informacji..

samo access HE albo foundation lvl, jest dla ludzi, co np skoncyzli skzole 20 lat temu i chca sie przygotowac do dyplomow uni.. albo co mieli neicoskompliwoane zycie i tez musza sobei cos tam przypomniec.. wtedy to nie jest strata czasu..

sam dyplom HE lvl 6 w zasadzie nie nie daje i ci trole internetowi maja troche racji, bo albo nie dales rady i wyniki byly slabe, ale cos innego.. bo z reguly jak ktos juz robi studia, to z'honorem'..

[ Ostatnio edytowany przez: kik1976 04-04-2021 12:54 ]

Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,