MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kiedy reagowac, jak reagowac na zachowania 'cielecego wieku'?

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

znowu-ciupek

Post #1 Ocena: 0

2011-10-14 15:27:32 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2011-10-14 14:33:12, sniper00 napisał(a):
zapisz dzieciaka do szkólki karate czy tam innych sztuk walki, wypełnisz mu tym czas, zahartujesz, polepszysz kondycję i przy okazji nabierze pewności siebie...
Próbowałem Sniper...Zapisałem całą trójkę,kimona pokupiłem,za licencję zapłaciłem,wpisowe i...2 razy jeszcze poszły...:-Y.
Teraz na ambicję próbuję wejść,bo zmusić się nie da...
Mojej 12latki luby ćwiczy braz.Ju jitsu i nieźle mu idzie,jego siostra (16lat) boksuje.Dzisiaj córka mówiła że namawiają ją w klubie na udział w jakichś mistrzostwach świata.To kuję póki gorące żeby też się gdzieś zapisała.A nuż coś osiągnie (a ja będe spał spokojniej),agresję na treningach wyładuje i nie będzie jej się w główce przewracać...
Ja w jej wieku baaardzo chciałem na karate chodzić...Z całego bloku dwóch nas tylko nie chodziło.Jeden bo nie chciał,a ja bo stary powiedział że wpr może mi w domu za darmo dać i tyle.Podglądało się przez okno trewningi (odbywały się w sali gimnastycznej naszej szkoły)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-10-14 15:53:34 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2011-10-14 15:56:31 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-10-14 18:17:12 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #5 Ocena: 0

2011-10-14 22:43:45 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Hazardzistka...ja mam dobego instruktora boksu.nasz ci on I leje kogo popadnie chociaz dopiero co na zawodowstwo.Tyle ze czasu nie mam tak sie robota obstawilem...
Kick boxing nie dla mnie(za bardzo upasiony jestem).Jeszcze to brazylijskie Ju jitsu mnie interesuje. Kumpel cwiczyl I chwalil sobie.
Ale boks to boks:-].Od gowniarza chcialem cwiczyc I w koncu sie zmobilizuje jak sie troche finansowo ogarne I nie bede Musial Tyle pracowac...
Zawodowstwa juz nie bedzie bo w tym wieku to piesciarze na emeryture przechodza,ale chociaz brzuszysko zgubie I wtedy Pocisne wage do 110kg ale Bez brzucha( Teraz mam 100 z brzuchem).
A dzieciaki poki co NIC nie chca cwiczyc....

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2011-10-15 01:51:34 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
Tymczasem jak ktoś kiedyś spotka kogoś usmażonego zielskiem ziejącego agresją to wołać....Polecę z kamerą.

Zbaczajac troche z tematu, ale nie moge obojetnie przejsc obok promowania tego typu zachowan. Szkoda, ze nie mogles widziec zdjec pobitej przez wnuczka (20 lat) babci (jego babcia lat 82) ktore musialam ogladac w ubieglym tygodniu podczas przygotowywania sprawy. On tez twierdzi, ze jemu "zielsko" poamaga, tylko efekty tej jego metody samo-dawkowania jakos dziwnym trafem odbijaly sie juz kilka razy na nieczemu niewinnej osobie.

Mozna bez trudu zapoznac sie z badaniami wplywu tego nieszkodliwego niby "zielska" szczegolnie na mlodych nastoletnich chlopakow, i efekty widoczne po paru latach.

Wiem, ze masz alternatywne odmienne do wielu spraw, ale nie promuj ich na forum.
Ada

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #7 Ocena: 0

2011-10-15 02:08:06 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Uwaga moderatora: Post edytowany przez moderatora. O ile wszyscy mamy inne zdanie w wielu kwestiach, o tyle pewne postawy nie powinny byc gloryfikowane ani zachwalane na forum publicznym (przynajmniej nie na tym). Czy tez usprawiedliwiane... Jesli masz ochote podyskutowac na ten temat - moze znajdziesz bardziej odpowiedni watek gdzie indziej - lub moze inne forum... Mam nadzieje ze zrozumiesz... Leonka

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #8 Ocena: 0

2011-10-15 02:30:49 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Uwaga moderatora: Jak wyzej...

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #9 Ocena: 0

2011-10-15 13:30:36 (14 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-10-14 15:01:59, karjo1 napisał(a):

Wlasnie jeden z tych rozrabiajacych ma rodzicow na wyrokach, a pod opieka ciotki, gdzie trawa ponoc na drugie danie bywa...

Rozumiem ze tylko i wylacznie przez zwykle przeoczenie TE BZDURY nie zostaly wyedytowane?
Przeciez dzieci to moga czytac....Naczytaja sie takich opowiesci dziwnej tresci i powyrastaja na przyglupow ktorzy nie sprawdza tylko opowiadaja dalej historie zaslyszane w kolejce u rzeznika:-Y

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,