MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polska Szkoła Internetowa

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 7 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-04-19 18:48:04 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-04-24 18:11:28 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

effimd

Post #3 Ocena: 0

2012-04-24 18:25:39 (13 lat temu)

effimd

Kobieta

Z nami od: 10-02-2010

Fajnie...Ja tak jak wspomnialam,tez mielismy mila rozmowe z pania psycholog w ubieglym roku.

A tymczasem;zaraz zabieramy sie za lekcje,bo koniec roku szkolnego sie zbliza,zaraz wskakujemy na platforme internetowa.

Zapisy chyba jescze trwaja wiec moze ktos jeszcze zdecyduje sie na szkole internetowa.

Do góry stronyOffline

mak4701

Post #4 Ocena: 0

2012-04-24 19:56:25 (13 lat temu)

mak4701

Kobieta

Z nami od: 12-04-2007

My tez mialysmy badanie ... tez odbyly sie w milej atmosferze...

Ale mam teraz pytanie... co dalej? Czy zapisy (etap) znowu zostal wstrzymany czy gdzies moge przejsc dalej i wybrac te szkole partenerska? Bo nie bardzo moge sie połapac w tym....
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2012-04-24 21:05:29 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

effimd

Post #6 Ocena: 0

2012-04-25 17:42:35 (13 lat temu)

effimd

Kobieta

Cytat:

2012-04-24 21:05:29, NowaMama napisał(a):
Poczytalam cały wątek i mam kilka pytań. Ile kosztuje wersja egzaminu online? Czy ta szkoła jest od 1 klasy, czy zerówka także? Mój synu będzie miał w tym roku 6 lat i wg polskiej ropski zaczynałby zerowke. Jeśli chodzi o wersję bezpłatną to kiedy odbywają się egzaminy?

Najlepiej poczytac na stronie libratus.edu.pl jak wyglada wersja bezplatna i platna.Wersja platna czyli spotkanie z nauczycielem raz w tygodniu i egzamin on-line to koszt 210 zl platne co miesiac od wrzesnia do czerwca.
W wersji bezplatnej to rodzic pelni role nauczyciela,majac dostep do internetowej platformy edukacyjnej,to nic innego jak dostep do konspektu lekcji przygotowanego punkt po punkcie(swoja droga te konspekty sa przygotowane szczegolowo,wiec nie ma z tym problemu).Ta wersja to rowiez to,ze na egzamin trzeba jechac osobiscie do jednego z miast partnerskich szkoly Libratus i dostaje sie swiadectwo panstwowe ukoczenia klasy,podobnie jak dostaja dzieci w Polsce.
(W wersji platnej dostaje swiadectwo ukonczenia klasy ale wystawione przez Libratusa.)

Ja sama ucze corke,czyli wersja bezplatna a w sierpniu musimy jechac na egzamin do Krakowa.

Aha egzaminy odbywaja sie w czerwcu,ale mozna zlozyc podanie by zdawac w lipcu lub w sierpniu.

Z tego co wiem,nauka jest od pierwszej klasy szkoly podstawowej,zerowki nie ma.

Do góry stronyOffline

gosiaczek3006

Post #7 Ocena: 0

2012-05-30 14:28:36 (13 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Z nami od: 20-12-2010

Dzis dostalam dokumenty do podpisania,Mala dostala sie do szkoly a jak tam u Was???
...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

effimd

Post #8 Ocena: 0

2012-08-12 11:57:05 (13 lat temu)

effimd

Kobieta

Moja córka ukończyla pierwsza klase szkoly internetowej.:-)
Egzamin miala w tym tygodniu w Krakowie.Bardzo milo go wspominamy,corka jest zadowolona i juz zapowiada,ze chetnie by chciala nastepny egzamin.
Przyjeto nas sympatycznie,spotkalismy paru uczniow z różnych klas i z różnych krajów,to bardzo mile,że rodzice kształcą swoje dzieci w języku ojczystym.

Przy okazji wyjazdu na egzamin miałam okazję pokazac małej Kraków,wiedza została wcielona w życie,w końcu poznała nie tylko z podręcznika Wawel,smoka,Wisłę...
Naprawdę jestem bardzo zadowolona i od września następna klasa.:-)

Do góry stronyOffline

effimd

Post #9 Ocena: 0

2013-01-13 11:00:30 (12 lat temu)

effimd

Kobieta

I witam po przerwie.
Moze sa nowi rodzice na forum,ktorzy nie wiedza o mozliwosci zapisania dziecka do polskiej szkoly internetowej czy to Libratus czy innej(chyba sa jeszcze inne dzialajace polskie szkoly internetowe,moze google podpowie) wiec...zaczal sie nabor do szkoly Libratus nastepny rok szkolny.

Moja corka juz jest w drugiej klasie tej szkoly,powoli ale do przodu idziemy z materialem,na spokojnie.

Spotykam tu w Londynie wiele polskich mam,ktore pierwszy raz slysza o takiej mozliwosci domowego nauczania poprzez polska szkole internetowa,wiec dziele sie moze ktos jeszcze skorzysta.

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #10 Ocena: 0

2013-01-13 11:26:13 (12 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Ciekawe... Mamy co prawda jeszcze sporo czasu bo synek wlasnie skonczyl rok, ale mozesz opowiedziec wiecej? Zalezy mi na podtrzymaniu polskosci - jezyk, historia...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 7 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,