Str 7 z 9 |
|
---|---|
keramczak | Post #1 Ocena: 0 2020-12-30 19:25:56 (4 lata temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
|
keramczak | Post #2 Ocena: 0 2020-12-31 11:26:39 (4 lata temu) |
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/przepowiednie-na-2020-r-ktore-sie-sprawdzily/rn32vhv,79cfc278
Najlepszy jest koniec art.koniec świata będzie kiedy kobieta zostanie prezydentem USA... #MajsterNaStulecie
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2020-12-31 11:29:25 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Mam nadzieje, ze Megan Markle bedzie. ( przepowiedzialam UK Borysa na PM to moze USA tez siesprWdzi) w tej pierwszej przepowiedni Jackowskiego to brzmi jakby Jaroslaw mial umrzec ( od kwietnia pustka).
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
sqlserver | Post #4 Ocena: 0 2020-12-31 11:42:13 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Bardziej Kamala Harris która jest zastępca nowego prezydenta, który ma duże szanse nie dożyć następnego sylwestra więc wszystko jest możliwe.
Zreszta to żadne jasnowidztwo, każdy kto ma trochę pojęcia o sytuacji międzynarodowej by tak wróżył moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
galadriel | Post #5 Ocena: 0 2020-12-31 13:06:10 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Wiekszosc tych jasnowidzow takie wlasnie oczywistoci przepowiada. Haris blizej, ale mi chodzi o nieokreslona w czasie przyszlosc i byloby ciekawie gdyby Markle byla przedentem stanowca Harry krolem Uk:D moze sami napiszmy przepowiednie dla swiata i Polski. Zobaczymy za pare lat czy sie sprawdzilo
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
|
|
SweetLiar | Post #6 Ocena: 0 2020-12-31 13:17:45 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Mnie ostatnio rozbawił fragment przepowiedni Jackowskiego, gdzie mówił o Sylwestrze nadchodzącym. I mówił, że kojarzy mu się, że w jakimś mieście w Polsce (albo w dwóch) będą jeździć karetki
![]() ![]() Jak go cenie za inne osiągnięcia tak nie powinien naprawdę wyskakiwać z takimi rewelacjami bo jeszcze się ktoś wystraszy i nie nie pójdzie do Żabki po alkohol jak mu się skończy ![]() Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
sqlserver | Post #7 Ocena: 0 2020-12-31 13:43:54 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2020-12-31 13:06:10, galadriel napisał(a): moze sami napiszmy przepowiednie dla swiata i Polski. Zobaczymy za pare lat czy sie sprawdzilo ![]() Ja widzę ze raz będzie piękna pogoda a raz paskudna, w Polsce ludzie zaczną modlić się o deszcz a ten jak zacznie padać to będą powodzie Będzie wielki konflikt pomiędzy mocarstwami, niekoniecznie bezpośredni i niekoniecznie zbrojny W krajach kiedyś uważanych za pierwszy świat komunizm będzie kwitł w najlepsze i bycie białym żonatym 40 letnim mężczyzna to będzie hańba sama w sobie W Polsce rządowi poparcie ciagle będzie spadało ale nic się nie zmieni ponieważ nie ciagle nie pojawi się żadna konkretna opozycja Wirus będzie ciagle aktywny i 16 ulepszona szczepionka przewidywana na koniec 21 daje nadzieje ze Chińskie przedsiębiorstwa w Europie będą mogły normalnie prosperować Dodane, i widzę ogromny pożar, bo co roku gdzieś jest pożar Po wydarzeniach w Chorwacji mogę tez widzieć trzęsienia ziemi na Bałkanach lub Turcji A z naszego podwórka unia personalna z Irlandia Północna zacznie się rozpadać [ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 31-12-2020 13:58 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
kik1976 | Post #8 Ocena: 0 2021-01-02 17:16:57 (4 lata temu) |
Z nami od: 30-08-2006 Skąd: Neverland |
a wszystko to bo ziemia to zywa planeta i mieszkaja na niej ludziki...
![]() ![]() ile razy mial byc koniec swiata? Actus hominis non dignitas iudicentur ..
|
Kanonier30 | Post #9 Ocena: 0 2021-01-03 13:45:54 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Przestańcie wierzyć wróżbitom, magom, szamanom i innym nawiedzonym.
Macie kłopot z wiarą, z zachowaniem czystego sumienia? Po co te wypociny szarlatanów, co na ludzkiej głupocie pasożytują? Gdy upada inteligencja, nauka, religia, tożsamość to zaraz, niczym szarańcza, pojawiają się wróżki i domorosłe omnibusy. |
keramczak | Post #10 Ocena: 0 2021-02-25 17:21:51 (4 lata temu) |
|