MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jaki jest Twoj znak zodiaku i z ktorej swojej cechy jestes dumny?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

andyopole

Post #1 Ocena: 0

2017-11-25 10:55:25 (7 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2017-11-25 09:21:05, lulilu1 napisał(a):
Wszystkiego najlepszego;)
Zauważyłam jedną prawidłowość - jako waga nie cierpię się ze skorpionami a najtrwalsze i zarazem najtrudniejsze relacje nawiązuje z bliźniakami.
No i zaiste równowaga i harmonia to dla mnie fundament do którego dąże zupełnie podświadomie.

Bo Waga to najlepszy partner dla Bliźniaka. Miałem kiedyś dziewczyna Wagę. Było na bardzo dobrze razem. Miała jedną "wade" podczas sexu była w stanie poprawić nocną szafkę bo się trochę przesunęła....

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

espe-7

Post #2 Ocena: 0

2017-11-25 10:57:42 (7 lat temu)

espe-7

Kobieta

Z nami od: 04-06-2010

Cytat:

2017-11-25 10:55:25, andyopole napisał(a):
Cytat:

Zauważyłam jedną prawidłowość - jako waga nie cierpię się ze skorpionami a najtrwalsze i zarazem najtrudniejsze relacje nawiązuje z bliźniakami.
No i zaiste równowaga i harmonia to dla mnie fundament do którego dąże zupełnie podświadomie.

Bo Waga to najlepszy partner dla Bliźniaka. Miałem kiedyś dziewczyna Wagę. Było na bardzo dobrze razem. Miała jedną "wade" podczas sexu była w stanie poprawić nocną szafkę bo się trochę przesunęła....

*ROFL*
Nie ma to jak OCD :-]
"Lovers of air travel find it exhilarating to hang poised between the illusion of immortality and the fact of death." Alexander Chase

Do góry stronyOffline

AgentOrange

Post #3 Ocena: 0

2017-11-25 11:00:50 (7 lat temu)

AgentOrange

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2015

Cytat:
Co wedlug Was jest w Was charakterystyczne i szczegolne co ludzie wiaza z Waszym znakiem zodiaku?

Na prawde wierzysz w te bzdury? Do wróżka też chodzisz?

Do góry stronyOffline

lulilu1

Post #4 Ocena: 0

2017-11-25 11:19:33 (7 lat temu)

lulilu1

Kobieta

Z nami od: 03-09-2016

Odwagi czy głupoty?;)
Pewnie waga dla bliźniaka to idealny partner- gorzej w drugą stronę, droga przez mękę ale za to jaka ciekawa i nie da się nudzić nawet jakby się bardzo chciało;)
Wredny zgadza się - bliźniakom z równowagą nie po drodze - dlatego właśnie jest co równoważyć;)
We wróżki nie wierze, ale prawda jest taka,że jak kogoś wybitnie nie lubiłam od pierwszego wejrzenia- co mi się zdarza niezmiernie rzadko- zawsze był to skorpion.
A w moim życiu i domu dominują bliźniaki i ryby,których ze względu na datę urodzenia sobie nie dobierałam więc..

Do góry stronyOffline

Cezar99

Post #5 Ocena: 0

2017-11-25 14:34:57 (7 lat temu)

Cezar99

Mężczyzna

Z nami od: 14-09-2013

Kiedys widzialem ksiazke z odpowiedziami w zaleznosci od znaku zodiaku na propozycje: Chodzmy do lozka
Baran - prosze bardzo
Byk -chetnie ale najpierw cos zjedzmy
Koziorozec - a jakie masz kwalifikacje?
Lew - lepszej ode mnie w tych sprawach nie znajdziesz
Bilizniak - OK jezeli uda mi sie Cie zmiescic miedzy Wojkiem a Jackiem To bedzie ok 25 nastepnego miesiaca
i etc
Today is the oldest you have ever been and the youngest you will ever be so enjoy the day as best as you can

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #6 Ocena: 0

2017-11-25 15:50:52 (7 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2017-11-25 10:57:42, espe-7 napisał(a):
Cytat:

2017-11-25 10:55:25, andyopole napisał(a):
Cytat:

*ROFL*
Nie ma to jak OCD :-]

Rozwiń skrót proszę...

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2017-11-25 15:55:59 (7 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

obsessive compulsive disorder- nerwica natrectw

; )

Cytat:
Kiedys widzialem ksiazke z odpowiedziami w zaleznosci od znaku zodiaku na propozycje: Chodzmy do lozka
Baran - prosze bardzo
Byk -chetnie ale najpierw cos zjedzmy
Koziorozec - a jakie masz kwalifikacje?
Lew - lepszej ode mnie w tych sprawach nie znajdziesz
Bilizniak - OK jezeli uda mi sie Cie zmiescic miedzy Wojkiem a Jackiem To bedzie ok 25 nastepnego miesiaca
i etc

Swietne. Wedlug mnie pasuje. Lew i lwica, para krolewska gdziekolwiek sie nie pojawia. Pierwsze skrzypce, te sprawy:-]

Kiedys czytalam taka z humorem charakterystyke kobiet wedlug znakow zodiaku, i pani strzelec byla opisana jako ta co sie na imprezie (albo gdziekolwiek indziej) pojawia w najkrotszej spodnicy, koniecznie czerwonej. Cos w tym jest; )

Mnie sie najlepiej zwykle dogadywalo z podobienstwami, czyli barany, lwy i strzelce. Blizniaki ok, bo z nimi jest wesolo.

No, ale jak juz sie zaglebiamy w te horoskopy, to duzy wplyw ma nie tylko dzin i miesiac ale i ascendent ( znak godziny urodzenia) no i cala reszta, typu koniunkcja Jowisza do Marsa, ksiezyc w fazie cos tam i dalej w ten desen.

Tyle z tego pamietam, ze Venus mam w skorpionie, cokolwiek to znaczy. Kryminalne tango, niebezpieczne zwiazki:-8

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 25-11-2017 16:03 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2017-11-25 19:43:20 (7 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

A we wszystkim tym jest to "najdziwniejsze" że znaki zodiaku nie pokrywają się z gwiazdami ;) Ino słonce muska, albo znowu biegnie za długo... :) Nijak się to ma do miesiąca
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #9 Ocena: 0

2017-11-26 20:09:35 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2017-11-25 11:00:50, AgentOrange napisał(a):
Cytat:
Co wedlug Was jest w Was charakterystyczne i szczegolne co ludzie wiaza z Waszym znakiem zodiaku?

Na prawde wierzysz w te bzdury? Do wróżka też chodzisz?

Do wróżka nie chodze, do wróżki tez nie :-]
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2017-11-26 23:12:58 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2017-11-25 10:17:18, zosiasamosia napisał(a):
Jestem lwem i tygrysem (chiński), a raki to najbliższe mi znaki. 😜

Dopiero teraz odczytalam wszystkie wpisy w tym watku. Ale milo sie czyta, no i dziekuje za zyczenia!

Co do hosorkopu chinskiego to nie pamietam swojego znaku, moze dlatego ze boje sie sprawdzic zeby nie byc np malpa albo bawolem... Natomiast jako nastolatka dostalam kiedys ksiazeczke z horoskopem drzew. Jestem topola, tyle pamietam. Ciekawe czy ktos jeszcze sie spotkal z takim horoskopem?

:)

AgentOrange, w horoskopy tez nie "wierze", ale mnie bawia a porownywanie osobowosci i charakterow / temperamentow sprawia mi przyjemnosc. A co Tobie sprawia przyjemnosc?
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,