obsessive compulsive disorder- nerwica natrectw
; )
Cytat:
Kiedys widzialem ksiazke z odpowiedziami w zaleznosci od znaku zodiaku na propozycje: Chodzmy do lozka
Baran - prosze bardzo
Byk -chetnie ale najpierw cos zjedzmy
Koziorozec - a jakie masz kwalifikacje?
Lew - lepszej ode mnie w tych sprawach nie znajdziesz
Bilizniak - OK jezeli uda mi sie Cie zmiescic miedzy Wojkiem a Jackiem To bedzie ok 25 nastepnego miesiaca
i etc
Swietne. Wedlug mnie pasuje. Lew i lwica, para krolewska gdziekolwiek sie nie pojawia. Pierwsze skrzypce, te sprawy
Kiedys czytalam taka z humorem charakterystyke kobiet wedlug znakow zodiaku, i pani strzelec byla opisana jako ta co sie na imprezie (albo gdziekolwiek indziej) pojawia w najkrotszej spodnicy, koniecznie czerwonej. Cos w tym jest; )
Mnie sie najlepiej zwykle dogadywalo z podobienstwami, czyli barany, lwy i strzelce. Blizniaki ok, bo z nimi jest wesolo.
No, ale jak juz sie zaglebiamy w te horoskopy, to duzy wplyw ma nie tylko dzin i miesiac ale i ascendent ( znak godziny urodzenia) no i cala reszta, typu koniunkcja Jowisza do Marsa, ksiezyc w fazie cos tam i dalej w ten desen.
Tyle z tego pamietam, ze Venus mam w skorpionie, cokolwiek to znaczy. Kryminalne tango, niebezpieczne zwiazki

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 25-11-2017 16:03 ]
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett